Smultronställen

DSC_0616_2_0915
Cafe Marlo i Neder 2 mil utanför Innsbruck.

Det här är det bästa av dem bästa helt Klart. Ingen bilsemester utan Neder. Vår återhämtningsalp när vi som mest behöver det. Värdparet Lorenz och Maria är otroligt gästvänliga och ser alltid till att vi får det bästa.

 

DSC_0047_0915
Hotell Freyer i Reinfeld mellan Lübeck och Hamburg.

Här är alltid vår första övernattning på våra bilsemestrar och man känner sig så hemma här. Ett otroligt trevligt glatt och högljutt Värdpar som alltid har så fina rum och otrolig frukost och egen bar med självservering.

Frukostvy_korr  kicki och kent
Calahonda 4 mil ca från Malagas Flygplats.

Detta är verkligen mitt ställe. Här kan jag bara koppla av och vara mig själv. Värdparet här är otroliga finns inga ord. De ställer upp och handlar och de kör mig och de tar hand om mig, bjuder hem mig till dem etc. Det är underbart och det enda ställe där jag verkligen kan vara jag till 100 procent och hämta hem energierna igen..

DSC_1189_0915
Villbergaby  –  Utanför Grillby

Gården där mina föräldrar bor och där Tobias är uppvuxen. Min pappas barndomshem och jag har bott här i 13 år och Johnny i 10 år.  När man kommer hem hit blir man lugn och harmonisk och avstressad på något vis, En naturlig och härlig samlingspunkt för mig och min bror med familjer.  OM det inte är idrott på Tv då blir jag sönderstressad. Min familj är oerhört Idrottsengagerade. Jag har också alltid varit idrottsengagerad ända tills jag gick in i väggen. Nu har jag mycket svårt med alla känslor kring idrotten även om jag tycker om idrotten i sig. Men jag har blivit en mycket mer måttlig idrottstittare.