2018-01-31 Häktiska Veckor.

Nu har det varit stressigt och fullt upp ett tag. Vad har jag gjort sen jag skrev sist ? Ja jag har skjutsat Ulla och Ingvar till Arlanda.  De är I mexico och firar Ullas 80 årsdag som var i går förövrigt! Stort grattis till Ulla. Sen hade jag en skän helg med en extra dag ledig i måndags men blev inringd av chefen på grund av många sjuka kollegor, Så den semesterdagen blev jag blåst på. Men Johnny och jag kunde ut och handla vikitga detaljer till min inredning på eftermiddagen. Sedan åkte jag till Kompassen i Enköping och var på föreläsning ” Vi har kraften c/o Christian Wass.” Det var jag och Monica Uzelac som åkte dit tillsammans. Det var en fantastisk fin och sorglig historia men mycket energi hos Christian i form av Kärlek, humor och viljesyrka. Som 20 åring hoppad han från en brygga och det gick väldigt väldigt fel. Han bröt 5:e nackkotan och är därmed invalid och orörlig från Bröstkorgen och ner. Ja både tragiskt och hoppfullt på samma gång när han berättade.

I går tisdag så hade vi ett möte med HR på jobbet med anledning av Marie och mitt oerhörda slit och engagemang och ändå låg lön. Så nu hoppas vi på mirakel att någon lyssnar på oss.  PÅ kvällen var det sen AW på Bishop Arms i Sumpan. Fredrik den rackarn ska sluta vilket vi sörjer oerhört över, den sista svenska chefen lämnar oss,, nu får vi helt lita oss till Indierna och deras förmåga att anpassa sig till vårt arbetssätt ( Hm blir omöjligt tror jag ) . Hur som helst var det oerhört trevligt! Och vi fick umgås med managers kvällstid med ett par öl innanför västen. Trevligt .

Christian Wass och Monica<3

 

 

 

 

 

 

 

 

Djupa dialoger över en öl.

 

 

 

 

 

Marie visar en tår i ögat för Mallela <3

 

 

 

 

 

 

Marierna på pubrunda med cheferna 🙂

 

 

 

 

 

Favoritgrabbarna 🙂 en har slutat och en ska tillbaka till Indien Dock men vi njuter så länge vi har dem hos oss.