2018-01-15 Med bil igen.

Jocke har födelsedag idag Hurra,, Vi firar honom dock på lördag men ett sms har han fått i alla fall.
Idag tog jag ett senare tåg till jobbet, riktigt skönt att åka när det var ljust ute. Jag hade världens gosmorgon med Dizze som inte ville att jag skulle gå upp ur sängen när klockan ringde. Vi mornade oss en stund sedan gick vi upp och åt yoghurt,, Det var ganska mycket att göra på jobbet idag och så har jag även en ond ond häl,,, Nåväl tanten börjar bli gammal. Tobias och Ralph kom och hämtade mig på jobbet så åkte jag med dem hem och gick med upp en snabbis och dels hälsa på Steffie och dels kolla på deras nya badrum som blev jättefint. Så mysigt att få träffa dem. Ralph var minst lika gosig som Dizze idag 🙂 Jag tog med mig bilen hem från Jaktgatan och stannade till vid mamma och pappa en sväng och fick ett par kalla pannkakor mums. Det var riktigt kul att köra bil men det gjorde ont i hälen av den monotona läget
gasfoten är i.