2018-01-11 En annorlunda Torsdag

Idag jobbade jag på Regus vilket jag inte brukar göra på torsdagar och det har präglat hela dagen. Det har känts som dagen före julafton på nåt konstigt sätt, Vi fick veta att löneökningarna fördröjs ytterligare en månad vilket gör en lätt irriterad. Allra helst när man vet att det är facket som strular – inte arbetsgivaren. Men nu i alla fall är vi lovade att det ska betalas ut i februari.

Jag har idag hjälpt Jessica Lindell Vikarbyn med surf och hade en trevlig pratstund då hon berättade lite om slalomkarriären och om sitt nya uppdrag. Jättekul var det och hon var så otroligt mjuk och ödmjuk i sitt sätt att prata.

Och apropå ödmjuk så hade jag också förmånen att ha fina Carin hos mig i kväll och vi hade en mysig stund blandat med tvättstugan som hon så snällt hjälpte mig med.

Johnny var också väldigt snäll i dag som hämtade mig vid tåget så jag slapp åka buss. Min häl gör ont och min energi är otroligt låg.