2017-12-09 Ett dygn i Stockholm med mysigt samkväm

Att få åka till Stockholm i dag och bara vara känns som jag var jättevärd just nu. När Vi kom fram med tåget gick Johnny och jag till Bishop Arms,  jag tog en liten lunch och öl och Johnny koncentrerade sig på ölkorv, oliver och öl, Det är verkligen jättemysig Pub miljö på Bishop. Jag gillar den  mörka inredningen och deras koncept. Efter detta gick vi så till Lakritsroten på Regeringsgatan och hade en stund i smaklökarnas paradis. Detta var Johnnys och min Julklapp från Tobias och Steffie i fjol så det var på tiden att vi nyttjade den. Och vi hittade mycket smått och gott. Johnny hittade sånna här favoriter från förr t ex så han var mycket glad. Efter detta tog vi Tunnelbanan ut till Gärdet och gick sedan till Hotell Ariadne – där vi hade bokat övernattning   ( Tack SJ för ert Priosystem. ) Vi lämnade av våra väskor och gjorde oss klara för att återvända in mot centrala delarna och möta upp Tobias Steffie och Ralph för middag tillsammans på Grodan vid Stureplan. Det var jättemysigt, jättefint och jättegott. Riktigt trevlig middag blev det och Ralph charmade bordsgrannar och perssnal och mig så klart. Han var riktigt lugn och fann sig till ro efter en stunds nyfiket luktande . JA jättemysigt med kvalitetstid tillsammans med de. Vi åkte sedan samma tunnelbana hemåt -De fortsatte en station till när vi återigen gick av på Gärdet. När vi kom till Hotellet så tog vi hissen upp till Skybar och drack ett par öl och ett par jägermesiter innan vi åkte ned till rummet för att  göra kväller. En härlig dag men jag var ganska slut då jag inte hunnit återhämta mig riktigt ännu. Och min häl spökade också lite grann.

Beklagar den tidvis dåliga bildkvalitén

 

Bishop Arms

 

 

 

 

 

 

 

 

Lite ovanifrån

 

 

 

 

 

På Grodan

 

 

 

 

 

 

På restaurang Grodan

 

 

 

 

 

Vid Sturegallerian <3

 

 

 

 

 

 

 

 

Kulturhuset