2012-06-22 Midsommarafton

Midsommarafton bjöd på ett fantastiskt väder,, det är lite kyliga vindar men solen var underbar och i och med fläktande var det inte olidligt på något sätt… Jag har fått en hel del erbjudande av vänner som tänker på mig nu när jag är själv hemma men jag valde att fira med mamma och pappa i Härkeberga då det är så svårt med skjuts etc – man vill ju dricka lite vin och så och hos mamma och pappa kan jag ju lätt sova över.  Jag var hos mamma runt kl 11 och vi åkte vid 12 till Härkeberga där det samlats en del människor redan men vi fick en bra picknickplats i backen och folk tillströmmade hela tiden. Vi fick sällskap av Berit och Christer – Ett par mamma och pappa känner. Vi åt sallad och drack vin och det var jättemysigt. 3 st av mammas syskon var också på plats så vi strålade samman och fikade tillsammans på Lones gård. Berra var med Marianne och Nalle också.  Henry är dålig och bara hemma på permission så det var kul att få träffa honom precis som med de övriga så klart. Man träffas alldeles för sällan och vi blir inte yngre. När vi kom hem åt vi sill och drack nubbe. ( jag åt varken sill eller drack nubbe) Och efter ett par timmar så grillade vi. Mamma och jag tog en cykeltur ner till Grillby och kollade läget men det var inte mycket folk man såg, De flesta har ju sina trädgårdar bakom husen men vi hejjade på Angela och Jonte i alla fall, Sen hem och åt jordgubbar och och glass och tittade sen på fotboll och såg Tyskland spoöa Grekland – vilket ju var jätte bra om ni frågar mig. Lugn kväll med andra ord och jag la mig runt kl 23. För då var jag trött. Johnny messade runt halv 9 då hade han kommit fram med gruppen till Rovaniemi – i morgon Lördag kommer de in i Sverige igen och då får jag prata med honom igen per telefon.