2011-02-25 forts

Här kommer lite info och bilder om kvällen. Vi hämtade alla i Grillby vid 18:30 och sen åkte vi tillsammans in till Sarajevo där Mamma bokat bord.  Som vanligt är det grymt god mat på Sarajevo. De flesta av oss åt halstrad råbiff vilket är en av deras specialiteter och jätte gott. Här på bilden har bara menyerna hunnit fram.  Tobias skulle ut i Västerås så jag skjutsade honom till tåget, men innan dess hann vi vara med på bild i alla fall.  Mamma och pappa fick oss med Ticnet biljetter som innehåll.  Ja som sagt mycket gott och trevligt! efteråt åkte vi hem till Villberga och fikade och Lukas och Isak körde lite på minuten med oss. Runt 23 bröt vi upp och åkte hem och vilade inför morgondagens kalas på Rönnby                                                                                                                          .  .  !