2018-01-14 Julen bort och Dizze hos mig

När jag vaknade i morse hade jag en del energi även om den tar slut rätt fort så hann jag nyttja den. Vickan, Dizze och Johnny är förklaringarna till att jag hade lite extra energi idag. Jag fixade mitt förråd, la undan alla tomtar och juldukar och sånt jag hade kvar. När Johnny kom med Dizze hjälpte han mig med att ta ned ljusslingan på Balkongen och satte upp en lampa samt gardiner där istället. Vi bytte gardiner i köksfönstret och tog ned stjärnan. Johnny borrade upp en liten hylla i mitt sovrum och satt upp min klocka på Toa ordentligt. Vi fixade också till en skön hög bädd som Dizze kan ligga på och titta ut från Balkongen. Jag gjorde ordning korv med senapssås. Vi åt och sen åkte Johnny hem vid halv 8. Han ska nu vara på kurs en vecka i Linköping – därför är Dizze hos mig. Nu ska jag snart lägga mig efter att ha skrivit om en del saker som tar enorm tid men skam den som ger sig. Jag kan sova till kl 5:30 ca i morgon och tar  senare tåg för jag ska jobba lite längre då jag antagligen ska ta hem min bil som Tobbe och Steffie haft sedan jag var i Spanien.

Blommor i säkert förvar när Dizze är hemma hos mig

 

 

 

 

 

 

 

 

Dizze myser på min säng

 

 

 

 

 

 

 

 

Dizzes bädd på balkongen