2018-01-13 Långlunch med finaste Vickan.

Jag tog buss nr 12 ner på stan víd halv tolv för att invänta min fina kusin Vickan som kom med tåget från Bålsta. Äntligen var dagen här då vi skulle få en vinlunch tillsammans – det var länge sedan vi träffades så jag såg verkligen fram emot detta. Vi åt lunch på Varda och vi pratade massor och drack goda drycker och timmarna gick. Vid halv fem gick vi ut från Varda och tänkte ta en öl till innan vi skulle bege oss hem. Vi fick ett bord på Bistro Gränden som i och för sig var reserverat från kl 19 men före dess skulle vi ju helt klart vara därifrån. Men tänk så fel vi hade. Vi betalade notan runt 20:15. Så lång kan en lunch bli om man har rätt sällskap och rätt förutsättningar. Jag tog bussen hem halv nio och Vickans tåg gick kl tio i nio. Är så tacksam för denna lördag och för den underbara kusin jag har.