2018-01-09 Feel Good på fler sätt

Idag har jag jobbat hemma trots att det är vanlig oxvecka och tisdag. Jag hade tid på FeelGood idag så jag bytte hemmadag. Jag tog Buss nummer 12 ner på stan. Jag älskar att åka den bussen för det är så många glada pensionärer som pratar och frågar en massa, Man är med i ett sällskap på något vis. Mitt besök på FeelGood som är det första av fem gick ganska bra men var som alltid jobbigt! Man tömmer massa energi men på något vis så ger det alltid energi och framförallt förståelse. Förståelsen för att jag fungerar annorlunda är inte så stor upplever jag och Ulrika på FeelGood sa att det oftast är så. Jag måste ju jobba på att lära mig hantera mig själv så jag tar så lite stryk som möjligt och inte låter människor/situationer ta av min energi som jag inte vill ge den till. När jag kom hem fick jag lov att lägga mig och sov ett par timmar sedan jobbade jag på till kl 17:45. Då orkade jag inte laga mat så jag frågade om Johnny ville äta Yum Yum med mig och det ville han så vi for dit och åt en god mat och jag har dessutom nu en matlåda klar till i morgon. Jag har nu lite skrivjobb att göra innan jag ska nanna kudden!