2017-12-29 Mellandagar med jobb och samkväm

Juldagen var en slappardag hemma för mig själv. Lite slötittande på Tv och så där.

Annandagen var det dags för julmiddag på Stockrosen 2. Som vanligt mycket god mat med poängtering på ordet MYCKET. Jocke och Jessica var också där . Sönerna och pappa Eriksson njuter i varandras sällskap och humor. Vi damer ler lite åt deras jargong, De är verkligen lika till sättet – präglade skulle man kunna säga – det är härligt att se deras ögon som lyser som småpojkars på julafton. De har sannerligen en fin och roande kontakt som de trivs med. Vi brukar höja på ögonbrynen ibland Jessica och jag  när vi inte hänger med vilket gör att de fortsätter ännu mer så klart. – jag unnar dem verkligen att ha dessa stunder tillsammans och även Ulla njuter av att ha de samlade så klart. En fin annandag som slutade med Triss-skrap utan vinster. 

Efter jobbet i Fredags var vi till Johnny –  Ulla, Ingvar och jag. Och Johnny bjöd på Glögg, lite annat drickbart samt Pizzaslices från Emilios. Ulla och Ingvar hade gjort den tradionella Nyårsfruktsalladen som är så god och som härstammar från Johnnys farmor om jag inte minns fel. Sen avslutade vi med Tårta som var en gåva från Maxi. Så mätt jag blev av allt det goda.

I lördags provlagade jag mat i min nya Crockpot som jag fick av mamma och pappa i julklapp- jag hittade en ungnötslever i min frys som jag tillagade i Crockpoten och den blev jättegod tycker jag med gräddig löksås till. Mumma – den här köksapparaten kommer jag nog använda mycket 🙂

 

Crockpot is da shit