2017-12-24 Julafton enligt tradition

Först vakade Johnny och jag in Julaftonen på min balkong. Det var inte alls kallt så oljelementet gjord susen. Sedan runt 11 tiden på Julaftonen intog vi Dopp i grytan på Stockrosvägen och som vanligt mycket gott fika efteråt. Vi bytte julklappar med varandra men de öppnas inte förrän på kvällen . Julklappar är något jag älskar i mångfald, Vet att många tycker det är överdrivet men jag älskar det – ärligt talat och det behöver inte vara dyrt,

KL 15:30 ca var vi i VIllberga och vi la våra klappar under granen! Tobias och Steffie var redan på plats. De kom dit i går kväll.

Thomas med familj dök upp Från Håra runt 17 tiden och vi åt julmiddag med allt vad det innebär. Sen efter disk och allt så delade vi ut julklappar och alla blev nöjda och belåtna.

NU var det dags för paketleken och den är lika dråplig varje år. Och Kul ,,, Lukas fick ett sällskapspel av mig som vi spelade ett tag sedan började de spela Shout out! VId 23 tiden åkte Johnny och jag hemåt och var så nöjda och trötta .

Invak av Julafton på min inglasning

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ralph och julgranen med alla paket

 

 

 

 

 

 

 

 

En Trio Wallin

 

 

 

 

 

 

 

 

Koncentratin på Trisskrap mm

 

 

 

 

 

Fortsatt koncentration

 

 

 

 

 

Sandra vid den årliga julbrasan.

 

 

 

 

 

 

 

 

Broder och hans båda söner hälsar god fortsättning