2017-12-16 Julmarknad i Steninge

Idag är det 27 år sedan exakt som Tobias döptes i VIllberga Kyrka. Tänk att jag fick mamma att ställa upp detta datum mitt uppe i Julstöket. Vi hade ju mottagningen efteråt hemma hos mamma och pappa och det var väldigt mycket folk som ville vara med och fira Namngivelsen till Tobias. Finaste Vickan var en av  Tobias gudmödrar.

I dag ”firade” vi denna dag genom att besöka Julmarknaden i Steninge. Det var mamma , Kicki, Vickan och jag och sen hade vi förmånen att träffa på Tobias, Steffie och Ralph där också. Så mysigt att träffas. Och kul att Vickan och Tobias träffades just denna ”Dopdag” .  Julmarknaden i sig var lite annorlunda än tidigare år. Det var liksom mindre av traditionella marknaden men oerhört fina saker fanns på Övervåningen – Dock lite dyrare och exklusivare för en så enkel människa som ju jag är 🙂 Men det var verkligen jättefina saker. Det var också lite struligt och oorganiserat i Restaurangen men till sist fick vi till allting även där.

Eftersom jag hade Johnnys bil så åkte jag till honom med den och blev där bjuden på ett par öl och fick gosa med Dizze en stund innan jag tog taxi hem. Jag hade så mycket att bära och jag ville inte att Johnny skulle behöva ta sig ut när han hade en planerad pluggdag.

Väl hemma fortsatte jag slå in lite julklappar och satte på värmen en stund på Min balkong och kopplade av med en öl. Det var en mysig dag som nu är till ända.

 

Mamma , Steffie och Tobias

 

 

 

 

 

 

Finaste

 

 

 

 

 

 

Gosiga Dizze ska alltid vara med där man är

 

 

 

 

 

Steffie och gosiga Ralphie

 

 

 

 

 

 

 

 

Finaste Vickan och Jag i en selfie <3

 

 

 

 

 

 

Julmys på Inglasade balkongen