2017-12-08 Lunchkonsert med Sandra

I dag var ju först hos Dizze och jobbade lite. Alltså hemma med Dizze hos Johnny. Vid 10:40 ca åkte jag till Enköping och hämtade upp faster Kicki som också ville med ut på konserten. Det var en sådan frihetskänsla att kunna ha Johnnys bil och köra själv och få vara med ute i livet igen. Kicki hade med sig ett gravljus som hon tände för Farmor Märta och hennes grannar i Graven <3. Sedan gick vi in i Kyrkan och tände ljus för de änglar som vi minns från jordelivet och köpte lite fika med oss till kyrkbänken. Vi pratade lite med Sandra innan konserten började och hon meddelade då att hon hade ont i halsen. Stackare när hon ska hålla sin Solokonsert. Men som hon levererade trots den onda halsen. Att hon ens kan ta såna toner när hon har så ont i halsen.  Makalöst! Knottrar på armarna och lite små tårar i ögonen så vackert det var. Och dessutom att vistas i en Kyrka är något alldeles speciellt gällande energi. Jag blir lugn, det är inte så högljutt och jag får tid för eftertanke. Och att få höra Sandra sjunga är också alldeles speciellt. I skrivande stund vet vi att Sandra har Halsfluss.

Nu är det snart dags

 

 

 

 

 

 

 

 

Tack Sandra för fantastisk sång