2017-12-04 Första advent

Efter ca 10 dygn i isolering hårt ansatt av någon bakterie (som skulle visa sig vara en sötvattenbakterie som orsakat mitt mående) börjar jag så sakta återhämta mig  Antingen var salladen sköljd i förorenat vatten eller så drack jag öl ur glas diskade i förorenat vatten. Hur som helst så gjorde det mig mycket sjuk. Jag har haft fantastisk hjälp av Svärföräldrar och Johnny  som åkt och handla det jag behöver – Toapapper har gått åt kan jag nog påstå. Fick ett par matlådor av mamma med kokt fisk vilket var bra föda för en diareriker ( nytt påhittat ord av mig ) . Stackars Ingvar fick sitta och hålla i mitt rör med bajs när det skulle skickas för odling. Och Ulla stackarn fick köra. Jag  är djupt tacksam för all hjälp. Så nu har Ingvar transporterat allt från Fina Celebra gäster till Skit. Snacka om generalist! Jag har känt mig väldigt liten och ensam och ynklig och ledsen för man är oerhört ensam i dessa lägen. Men nu börjar jag så sakteliga återfå lite krafter och springer betydligt mindre på toa nu!

Johnny har hjälpt mig att få lite första advent känsla med Glögg och lite julpynt.

 

 

 

 

 

 

 

2 reaktion på “2017-12-04 Första advent

Kommentarer inaktiverade.