2017-11-18 Spanien

Att sitta på Arlanda med en öl och vänta på att få gå ombord på planet som ska ta mig ( oss ) till paradisön mitt i ingenstans är något av det bästa som finns. Calahonda 4,5 mil söder om Malaga är en sån fantastisk by för mig. Jag fick denna gång med mig mamma och faster Kicki. VI hade inga större krav på vädret än att det skulle vara varmare än hemma. Och det fick vi sannerligen uppleva. ca 20 grader i skuggan och strålande sol varje dag. Helt otroligt och även om kvällarna är kyliga så är det perfekt med 20 gr i November. Vi Var ute mycket i solen och vi gick lite grann och åt och drack gott. Det är så kul att restaurang personal och pubvärdar känner igen mig nu,, det tycker jag är jätteroligt!

Vi hade fina dagar. En dag var vi i Fuengirola I Köpcentrat. Och en dag var vi på marknaden. Det var otroligt lättsamt och inget krångel med Gamlingarna! Man fick ha lite kontroll ibland bara då det var många grindar och ingångar från olika håll. Jag börjar ju hitta ordentligt efter 11 ggr.  Svårare för ”Mammorna” men de blev duktigare för var dag på att hitta.

Här några bilder från veckan:-)
Bara umgängesbilder