2017-11-11 Bror och son med familjer på middag

I dag är det en regnig gråkall lördag. Huga, men jag hade inte tid att fundera över gråheten så mycket. Glad och lycklig över min smarta ide att kontrollera bromsarna på Bliprovningen igår så kunde jag nu ta min bil utan att vara orolig ett dugg. Så skönt.

Kl 9 var jag och Ankan och på Axfood och handlade lite. Och så fick jag höra om hennes inköp på Ullared. Alltid lika roligt att träffa henne och framförallt att lyssna på henne.

Sedan åkte jag hem och fixade inför kvällens bjudning. Inglasningen av in balkong på börjades i går men blev inte färdig så jag fick planera om lite på grund av platsbrist.

Johnny hämtade Tobias, Steffie och Ralph på stationen vid 15:20. Så himla mysigt att ha de här i några timmar. Verkligen energipåfyllnad. Runt 18 kom så Thomas Sandra och Lukas.  Isak var hemma då han var hängig och trött så det var så synd att vi inte fick umgås med honom. Men vi hade en trevlig kväll med mat och dryck. Tobias och Steffie tog sedan min bil hem. Sedan såg Johnny och jag på Så mycket bättre ( Jag sov nog halva programmet men ändå ) innan han cyklade hem efter midnatt nånting.

Matkö i köket

 

 

 

 

Fina Steffie

 

 

 

 

Tobias, Ralph och Johnny

 

 

 

 

Matbordet

 

 

 

Tobias och Lukas – Grabbarna Grus.

 

 

 

 

 

FIinaste Killen Ralph