2017-11-09 Min älskade farmors födelsedag.

I dag har jag skickat många grattis kramar upp till Änglarna så att de firar och tar hand om farmor Märta i dag på hennes dag. Helt övertygad om att de firar glatt med Pinnochiotårta. Jag saknar henne så mycket – det är så många stunder jag har suttit hos henne och haft fina samtal om allt.

Johnny hämtade mitt Skrivbord på 55:ans kiosk så jag har nu skruvat ihop det helt själv. Jag är så otroligt tacksam för allt tålamod jag har lyckats få i vissa saker.  Förr hade jag försökt två ggr och sen blviit frustrerad och kastat undan till någon annan kom och löste det åt mig,,, Jag är så glad att jag kan vissa saker själv och bemästrarar de här förut rätt så tunga bitarna för mig.

Balkongmontören skulle ha kommit hit till mig idag vid 12-13 men han dök aldrig upp,, det drog ut på tiden på den förra balkongen. 🙁

MIna vinterdäck är på tack vare johnny. Men fortfarande är jag rädd för hur bromsarna funkar måste fundera ut hur jag ska hinna kolla detta innan lördag då Tobias och Steffie ska ha min bil.

 

Godnatt