2017-11-04 Alla Helgonadagen

Hemma idag och känner både ångest och förtvivlan och lättnad. Så svårt att hantera dagarna på egen hand. Jag gör aldrig det jag behöver för jag inte förstår vad det är jag behöver. Och dessutom har alla mina mörka drömmar börjat igen. Det är INTE roligt,, Jag har nu faktiskt på inrådan av Vickan sökt info om vad mina drömmar vill säga mig hos Lisa. Eftersom de återkommer då och då och i alltid samma form. Alla nonchalerar mig, ingen tar mig på allvar,, jag söker uppmärksamhet men ingen bryr sig om mig .. så är drömmarna i korthet,, Och alltid är det de som står mig nära  som börjar helt ignorera mig och håna mig, Verklighetsskänslan sitter kvar hela dagen. Det är obehagligt. Jag åkte även ut Till Lundby Kyrka med ljustlykta till Yvonnes gravsten. Och skaffade mig lite energi och tröst hos de som finns i himlen. I synnerhet min Farmor som jag saknar så ofantligt mycket. Jag försöker också få känna frid och lugn och att få trivas hemma. Så nu är jag i gång med att ordna en bra plats för min dator och mitt arbete. Tar ett glas amarone och vilar in söndagen som jag kommer umgås med Fina Carin Luks.

 

 

En reaktion på “2017-11-04 Alla Helgonadagen

  1. Ubbi

    Hej vännen
    Du är min IDOL, tänkte att jag skulle följa med Dig till Spanien (haha) Du verkar fixa allt
    kram kära Systerdotter

Kommentarer inaktiverade.