2017-11-01 Middag med föräldrarna

Idag hade jag ordnat med middag för att samtidigt visa mitt nya kök som i stort sett är färdigt nu. Grymt tacksam mot Johnny och Pappa som hjälpt mig. Johnny har hjälpt mest men är även han tacksam för den hjälp pappa har givit.

Jag bjöd på gratäng och lite olika form av kött. Det var helt OK. Som efterrätt fixade jag saffransostkaka med blåbär och grädde . Det är alltid kul att ha familjerna här. Det är bra med onsdag då jag jobbar hemma på torsdagen – det tar inte så enormt mycket energi. Mamma och faster Kicki kommer följa med mig nästa gång jag åker till Spanien. Det blev bestämt denna kväll. Ingvar har varit hos Rematologen och nu fått minska lite på cellgiftet vilket ju måste vara bra ,, och istället öka morfinet en aning för smärtans skull.

Ulla och Ingvar stannade kvar och vi skrapade våra trisslotter som vi brukar göra . Trots att jag blir väldigt trött är det mysigt att umgås.