2017-10-25 Middag och centrum med Vickan.

Idag var det en ganska tuff dag på jobbet. Vi hade lite diskussioner med Vår portfolio manager. Fredrik är den enda svenska chefen kvar på Infosys. Så ibland får han ta en massa dialoger från Mig och Marie. Men han gör det gärna säger han för han uppskattar oss mycket på grund av att vi alltid är sakliga och och där emellan så gnäller vi inte utan att vi försöker vara skojfriska och positiva. Detta indiska bolag kan vi inte påverka i alla fall. Jag blev också väldigt glad och förvånad över att Marie tog upp med Fredrik. Hon sa att hon ville ha den Mawe som är nu och inte en sönderstressad Mawe som mår dåligt, så det är därför viktigt att du ser till att hon får behålla så mycket energi det bara går sa hon och Fredrik lovade att göra vad han kan. Jag blev riktigt känslosam. Väldigt fint sagt och gjort av henne.

Jag körde bil till jobbet idag och det tog ovanligt lång tid – köer som förmodligen berodde på att det var ett riktigt ruskväder. Jag stannade till Hos Vickan med familj och blev serverad middag och sen åkte vi till Valhalla Centrum då det var en öppenkväll i centrum.  Jättemysigt att träffas och hon ger mig sådan energi. VI träffade Även Åsa och Anders och pratade en stund. En härlig kväll med finaste Vickan.