2017-10-23 Måndagsmorgon med gos.

 

Den här morgonen var så mysig när Dizze hoppade upp i sängen så fort jag började röra på mig. Han vill säga godmorgon! Sen leder han mig genom att gå precis framför fötterna så jag nästan snubblar på honom för att han ska få sin frukost före mig – vi äter Youghurt han och jag varje morogn. Han har nog saknat matte lite för han är såååå kelig. När jag sätter mig i fåtöljen kommer han upp och lägger sig på bröstet med tassarna på mina axlar och lutar huvudet mot min kind han är sååå gosig. Och han kommer så fort jag kallar på honom – han är som en liten hund.
I lördags Var Tobias och Steffie Bal i Karlberg. Så jättefina som ni ser på bilden här nere. Det fantastiska är att Tobias friade till Steffie i samband med Balen. Så romantiskt. Det lär dröja innan vigsel men förlovade är de nu mina raringar.

Min ”andra” son Mallela på jobbet han har kommit till mig med en bild på en indisk flicka jättesöt. Mallelas pappa och flickans pappa är överens om att det vore bra om de gifter sig. Så Mallela fick lite problem att svara undvikande på detta. Indierna är ju så rädda för att vara oartiga. Han sa Mum ( han kallar mig mamma ) i dont want to get married yet,, how can i tell them without hurting them, Stackarn – tänk så det är i den kulturen. Det är skillnad för Tobias som verkligen får välja den han älskar och vill leva med. Medan Mallela kommer leva sitt liv mer i plikt snarare än i kärlek. Han säger: gifter han sig nu så är det för evigt och då vill han veta att han kan stå ut med flickan de väljer 🙁 Så svårt för´oss att förstå. Och jag förstår att han är ett hett val hos många för han är´så trevlig, väluppfostrad och go på alla sätt. Han får det inte lätt.

Här är de mina fina <3. Det är nåt visst med bal ändå. Och på Karlberg i synnerhet kan jag tänka mig där traditionen är lång.

Mitt kök är så gott som klart nu!

Här ligger han på rygg och spretar med benen. Nu är han Trygg <3

 

 

 

 

Att bli kammad är det bästa Dizze vet och han fäller hår som bara sjutton.