2017-10-18 Intensiv veckostart

Att vila och ta det lugnt är ju det jag behöver men se jag hittar aldrig lagom nivå. Efter helgen med Erikslund och fika på Stockrosen samt allt målande och trixande hemma  så var jag totalt veck i måndags. Illamående och jättetrött. Och dessutom massor att göra på jobbet. Det börjar dock sakta men säkert att bli lite ordning hemma. Johnny har varit här dagtid då han jobbar kväll och fixat med luckor etc,, Vi har köpt lite fel och vi har krånglat lite men skam den som ger sig. Jag behöver få undanröjt till fredag då Dizze kommer till mig. Johnny åker till London nästa vecka så då får Dizze lätta upp vardagen för matte. Ska bli så mysigt,, han är så himla kelsjuk.På jobbet idag har det varit körigt minst sagt och en massa etiskt skit. Som vanligt höll jag på att säga med de båda arbetsgivare jag arbetar med.  Så tråkigt att man inte kan anta samarbetet och hjälpa varandra över gränserna istället för att hantera varandra som fienden. Ingen tjänar på det. Men känslan på mitt kontor är rätt cool – känns som jag sitter i en skyskrapa. Vill därför visa en selfie från min plats.

Köksbänken börjar bli klar

 

 

 

 

 

 

Skafferi i draglådor – efterlängtat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Här är jag på jobbet i min skyskrapa 🙂