2017-10-15 Avbrott i renoverandet

I dag hade jag tänkt göra så mycket men jag har inte haft kraften riktigt,, Jag började ändå dagen med att åka till Rusta och köpa penslar och även kasta lite grejer på Återbruket,, fick bara med mig lite av kartongerna så det kommer bli några vändor till i veckan. När jag kom hem skulle jag börja måla men kände mig rätt trött på allt fixande ,,, Då ringde mamma och frågade om jag ville ,-mer till Erikslund hon och pappa skulle åka dit. Och det tackade jag tacksamt JA till,,,, Jag behövde göra något annat. Vi gick runt lite och åt lunch på IKEA ,, visade mamma och pappa EKO och sen tog vi en Fika på Brynolf innan de skjutsade hem mig.

En stund senare åkte jag hem till Ulla och Ingvar och fick kaffe och en hemgjord nybakad paj,,. Jag hämtade också mina ljus som de köpte åt mig på GeKås,,,,  Det blev en umhgängesdag med alla 4 Föräldrarna 🙂

Väl hemma hade jag alls ingen kraft att måla så nu ligger jag här i soffan helt slut och fullt med dåligt samvete för att jag inte orkar måla,,,, När jag pratade med Johnny sa han till mig att bara vila så jag inte säckar,, Han är klok och han har varit med förr..  men prestationsångesten är jobbig.

En reaktion på “2017-10-15 Avbrott i renoverandet

Kommentarer inaktiverade.