2017-10-14 Renoveringslördag

Idag gick jag upp ganska tidigt trots lördag för att försöka röja så mycket som möjligt inför dagens renovering. Pappa och Johnny kom sedan runt kl 9. Vi startade med kaffe/ Te innan männen gjorde  mitt skafferi till ett linneskåp,, blev jätte bra ,, Jag började skruva i hop stommar till min nya bänkvgg i köket och efter lite justeringar av Johnny och pappa Kunde de börja sätta skåpen på plats. Det tar mycket utrymme och är lite pickligt mellan varven men de är duktiga både pappa och Johnny.

Efter Lunch som idag fick bli gulaschsoppa började de skruva fast skåpen i väggen. Och till sist satt de på plats och jag är helnöjd. Trots att det inte är klart ser jag att det blir otroligt bra. Johnny skulle på jobb-bowling med middag så han kunde bara vara här hos mig  till kl 14. Och innan dess skulle han dessutom vara klippt. Så pappa åkte hem ca 13:20 och efter lite kaffe klippte jag Johnny och sedan åkte han hem för att göra sig i ordning.

Eftr att Johnny har åkt  fortsatte jag med mitt stora arbete i renoveringen nämligen målandet. Det är så kul att få som man vill men samtidigt blir jag ledsen för det är ju bara jag som ska vara här. Och det gör mig lite låg men får hoppas att folk vill komma och hälsa på någon gång.

Här några bilder från dagen.

Pappa och Johnny mäter för att få det rätt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skåpet i hallen som jag har målat! Mycket ljusare än tidigare återigen Tack Sandra <3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grundstommen på plats 🙂