2017-10-10 En dag i Stockholm

 

 
Finaste Ralph. Ibland så jätteduktig att lyssna.

 

 

 

 

 

I dag har jag haft en heldag i Stockholm. Förutom mitt vanliga jobb har jag också haft förmånen att få vara lite ”matte till Ralph så Vid lunchtid kom Tobias och hämtade mig så han kunde visa vägen till Både Hunddagiset och till hans militära anhalt. Steffie jobbade och Tobias hade Tenta och Ralph är på inskolning på Hunddagis.

Jag Hämtade Ralph sedan på Dagiset vid 16:00 ca. Det var en ny upplevelse och lite skoj faktiskt. Precis som att hämta på barndagis. Jag fick veta att allt gått bra FÖRUTOM att han hoppat ur sin box så personalen var tvungen att sätta upp ett galler så han inte kunde komma över.  Han följde snällt med mig till bilen och lät sig bli avkopplad och sedan även på kopplad i Säkerhetsbältet i bilen med sin egna sele. Selen som han dessvärre sedan tuggade sönder. Han är riktigt tuggig just nu .

Jag ställde in Google maps på Tobias och Steffies hemadress ok bra 11 minuter hem,, Lagom tripp. Tobias ringde när jag åkt ca 5 minuter och undrade hur det gått. När vi sen la på var jag helt lost. förmodligen hade tanten på Maps sagt något om att svänga av under tiden jag pratade med Tobias,, Så jag åkte KLara strandsvägen, Kungsgatan, Drottinggatan, Mäster samuelsgatan, Regeringsgatan Hamngatan, JA jag var mitt i smeten och jag förstod inte alls vart Maps ville föra mig.  Jag ställde då in på nytt och Tog Lidingö Bron, den är ju i närheten tänkte jag för när jag skrev i deras hemadress ville den styra mig mot söder vilket är åt helt fel håll så jag tänkte i min enfald, Det finns säkert en sådan gata även där .

Jag blev helt otroligt nog inte ens upprörd eller nervös, Jag sattes på prov och jag klarade det galant om jag själv får säga det. Jag märkte hur jag växt mentalt och att jag verkligen kunde behålla lugnet i en stressig situation, Det tjänar ingenting att stressa upp och bli upprörd,, det gör att man inte kan hantera det på bästa sätt. Så tacksam för alla insikter jag fått från mina behandlare.

Drygt en timme efter att vi lämnade Hunddagiset var vi i alla fall på Jaktgatan och vi hade en skön promenad och sen var han nog lite rastlös så han började busa och testa mig lite,, vi gick ut en stund till sedan låg han och vänta på att husse skulle komma hem.

Tobias tenta kändes bra tyckte han. Och jag kunde ta min bil och åka hem till Västerås. Jag hittade hem utan problem 🙂 Jag tycker det är så kul och så bra att jag kan hjälpa dem ibland när jag kan. Och världens mysigaste hund.