2017-10-02 Måndag i höstrusk och regn.

 

I dag begav jag mig till Reguskontoret i Solna igen efter en veckas jobb hemma. Jag hade världens bästa pendlarsällskap av bästa Afsan. Mysigt att kunna ses så där en stund, det blir långt mellan tillfällena annars nu så det är bra tycker jag.
Jag är kluven när det gäller att jobba hemma. Det är jätte bra att man har chansen om man inte känner sig på Topp eller när några ärenden ska utföras. Men det absolut bästa är ändå att vara på plats där allt finns tillgängligt och även kollegor att prata med,,

Idag har jag skrivit i kondoleansboken för vår Kollega som förra veckan gick bort i cancer, han var i min ålder så det är så oerhört trist. För hans familj och vänner är det nu en tuff tid framöver.

Jag skulle tvätta idag men hade tagit fel på datumen så jag blev blåst på den tvättiden men som tur är fanns det en ledig tid i morgon.

I kväll har Jag, Johnny och Ulla varit uppe hos Ingvar . Han har gjort en Kranskärlsröntgen idag och var väl efter omständigheterna hyfsat OK. Önskar så att de ska kunna hjälpa honom att få må så bra det går.

När jag sedan kom hem har jag suttit vid datorn och skrivit så jag nu är alldeles snurrig i pallet. Dags att knyta sig. I morgon dags igen 04:15.