2017-10-01 Lyxsöndag

 

Idag har jag haft besök av mamma och pappa och Faster Kicki. Vi tog först lite bubbel på balkongen. Det var lite småruggigt men pappa som frös mest fick en filt kring sig. Sen fortsatte vi med att äta avocadotårta ala Mawe och lite ost och kex, jordubbar och avsluta med kaffe och Lite enkelt fikabröd. En riktigt trevlig söndag som jag tror gästerna uppskattade också. På kvällen hämtade Johnny mig och vi åkte till lasarettet och hälsade på Invgvar som fick åka akut upp i går pga misstänkta hjärt och kärlproblem. I morgon ska de göra kärlkransröntgen igen,, han har gjort några sånna senaste året. Jag hoppas vid Guds namn att han snart ska få bukt med sitt elände eller åtminstone att de kunde hjälpa honom att hitta ett svar på vad det kan vara. Det blev sängång tidigt pga att det är dags i morgon igen med jobb. 04:15 ringer den härliga klockan.

2 reaktion på “2017-10-01 Lyxsöndag

Kommentarer inaktiverade.