2015-11-15 – söndag

En novemberhelg full av tankar och känslor. Det fruktansvärda Terrorattentatet i fredagskväll i Paris enar en stor del av vår värld mot de onda krafterna men kommer det att bli ett slut på denna hatiska värd är frågan! Det är fruktansvärt alltihop.

För egen del (om än med problem i så mycket lindrigare  skala än terrordåd men det är ändå stora problem som påverkar mig och mitt sätt att orka vara) så har den gångna veckan varit mycket turbulent och upp och ned och väldig energislösande. Jag har det så otroligt rörigt i kring mig nu och åsikter hit och dit och tyckande och fördömanden och för min skull osv. Det är för jobbigt jag måste få lära mig ta beslut själv och sen ändra om det blir tokigt ,, hur svårt kan det vara, Jag är inte rädd för att göra fel på något som sedan går att rätta till.  Min nya arbetsgivare har en helt annan åsikt än mig gälande vad man ska ha för ersättning när man arbetar / reser i arbetet.  Det är en stor Kulturkrock. Jag måste själv få bestämma hur jag ställer mig till detta och inte bli påverkad av andras välmening, Jag fungerar lite annorlunda och värderar saker på fler sätt en pengar och det är så jag kommer i konflikt med mångas åsikt. Så nu har jag i helgen försökt att stärka mig inför måndagen med vad jag kommer att framhålla. Tufft. Det bara snurrar i huvudet. Var på mammografi i Fredags också – även detta snurrar runt runt,, Tankarna på Maria finns där och gnager hela tiden <3 .