2014-03-03

Måndag och dagen då jag går upp på arbete 4 timmar per dag – hur nu det ska gå……. Men det kan vara så att läkaren har rätt att 2 timmar stressar mer än 4 timmar. Så jag ska verkligen ge detta ett försök,, Jag vill ju egentligen jobba fullt men inser ju att det är helt absurt att förvänta mig det…….. Har så många issues att jobba med,,,, Medicinen får mig på en rak nivå men det är en jättejobbig nivå egentligen,,,, Man känner en slags likgiltighet som jag inte är bekväm med….

Ljusglimtar i min vardag har varit Tysklandstripp med Tobias och mamma. En intensiv tripp men med mycket värdefull kvalitetstid.

Jag har skaffat ett par jättebra hörlurar med hjälp av Mattias för att jag ska kunna fokusera bort störningsmoment framförallt på jobbet.  Och det gör mig gott att lyssna på musik som jag tycker om. Trots att alla andra tycker det är töntiga låtar ger dig med en slags frid och det är det jag koncentrerar mig på.

Tobias och jag har varit på Erikslund och köpt skor och tagit en Fika. Så mysigt att umgås med honom. Han köpte för öveigt Grymma skor!

Snart dags för promenad innan jag ska hämta Svärmor vid Birkabussen och skjutsa henne hem.  Sen hem till plattan och min säng!