2013-08-20

Hemkomna efter en tripp till shoppingparadiset Ullared med Mamma och svärföräldrarna. Jag shoppade även denna gång trots att jag tyckte det var lite jobbigare med folket denna gång. Vi kom in i varuhuset ungefär när alla bussresor hade landat så därför blev det lite jobbigare men det lugnade ner sig när vi gick in i Vaurhuset andra gången. Vi följde i stort sett förra gångens koncept med Lunch inne i restaurangen och kl 15 ca åkte Ingvar och jag och checkade in på motellet. Under tiden placerade vi mammorna på Sportbaren i varuhuset. Faktiskt en genial ide att placera denna bar mitt i där,,,, Jag tog mig ett glas rose oxå när jag parkerat bilen. Sen gick vi och fortsatet shoppa och fotograferade mig med Ola-Conny och Morgan,, hahaha Vilken töntstämpel det är på det men allt för kollegor man slagit vad med,,,, Jag tappade mitt rumskort i varuhuset och fick gå tillbaka och leta och som tur var hittade jag det på golvet i varuhuset,, Puh…Annars hade mamma och jag fått sovit ute på natten. Vi hade en lite förfest vid motellet efter all schop och åt lite ost och kex och drack vin,,, sedan gick vi till Harrys och åt Pizza och somnade sedan som stockar helt slut.

Dag 2 var det enbart jag som sprang in i Varuhuset och köpte lite bröd samt kollade efter T-shirs till Jaana som tyvärr var slut! VI rullade hemåt vid 09:30 och stannade i Gränna på vägen hem och åt lunch och tittade på polkagrisförsäljningen. En mycket liten och fin och pittoresk stad. Jag får Pippi Långstrump känsla när jag är där,, Ca kl 16 var vi i Västerås och pappa hämtade mamma här hemma efter att vi släppt av Svärföräldrarna,, Johnny och jag åkte sedan och tankade och ut till Hubbo med allt bröd jag köpt till Ankan! OJOJ Helt slut denna kväll också!  

rastplats_braehus_korr   parkering_ullared_korr  harrys_ullared_korr  sportbar_ullared_korr  uteplats_ullared_korr  uteplats2_ullared_korr  ingvar_granna_korr  stadsbesok_granna_korr  lunch_granna_korr