2013-07-02

ÅÅÅÅÅÅ JIPPIE – trodde aldrig denna dag skulle komma – Tandläkare Schulz sa efter 2 timmars behandling idag att ja du Marie nu får jag önska dig en skön sommar å så ses vi om ett och ett halvt år…. Sjutton så härligt det känndes……. Å jag är riktigt nöjd med vad jag fick i ersättning för mina egna tänder. Jag kan skratta öppet – en känsla av frihet verkligen.

Att komma tillbaka till jobbet efter en UGL vecka var verkligen tufft. Det är superjobbigt och man reflekterar över så mycket – På allvar måste jag fundera över om jag är på rätt plats i livet och omsluten av rätt sorts människor……. Det är oerhört frustrerande – Dock vet jag att jag trivs i mitt hem och med min man det är väl ett gott tecken i alla fall mitt i all förvirring….. Efter denna vecka har jag två veckors semester och får verkligen koppla av lite och fundera över mitt liv …. och över vad jag vill bli när jag blir stor och när jag ska bli vuxen nog att inse mina styrkor på ett tryggt och säkert sätt. Ja ja jag lär mig nog! Här en bild på mig med tillgjort glatt leende där tänderna visas samt en tidningsrubrik skapad av Radde på cigarrkvällen.

  tunnelmawe_korr  tidningsrubrik_korr 

jag_i fastmannasoffan_korr  Denna fästmannasoffa fick jag av min far och glaset, vinet och jordgubabrna fick jag av min goda vän och promenadkompis.

Fick promenera helt själv i dag vilket jag inte är van vid längre nu när jag går med den här tösen och hennes Husse för det mesta! Men det gick bra det också även om det är lite mer action när Birka är med. birka_korr