2013-04-26

Nu är jag hemma igen efter en som vanligt underbar semester med Bästa Afsan. Förutom att jag bränt upp mig så kopiöst och att vi tillfälligt i början av semestern tog tillbaka våra flicknamn ( Ågren ) så har jag verkligen laddat batterierna. Jag har som alltid blivit 100 servad av Afsan hon är makalös på att skämma bort mig. Tänk er en kväll hade jag Cava och tappas dukat på bordet på altanen samt ett fotbad upphällt efter att jag som en gnällig tonåring sprungit och nästan smågrinat för att jag brände fötterna i den heta sanden. Ja hon har fått stått ut med mycket denna vecka. Lågsäsong i Calahonda ännu – det har inte riktigt kommit i gång så unga pojkarna som jobbade på restaurangerna hade tid att charma två äldre Damer – Dvs Tant Afsan och Tant Mawsan.

Italienska pojke Pojke_ridges Mawe_italiensk pojke

 

Vi var också stundtals lite suddiga mellan varven

Afsan_Mawe_suddigt Mawe_afsan_suddiga

Och vi tillbringade mycket tid dels på vår balkong

Afsan_balkongen afsan_balkongen2 Afsan_balkongen3 Mawe_vilar

 

dels vid havet

Afsan_havet2 Afsan_Mawe_klippan Havet

 

där vi drack en del Cava

Afsan_Skumpa_Havet Strandateraljer

 

och också unnade oss massage

Afsan_massage2 Mawe_massage

Ja som ni märker har det verkligen inte gått någon som helst nöd på oss. Situationen hemma på jobbet var kaotisk när jag åkte förra torsdagen men denna vecka har fått mig att hitta tillbaka till energin som krävs för att palla. Afsan har verkligen lagt tid på mig för att försöka hitta alla röda trådar och börjar dra i rätt ände på de, och att jag ska försöka fokusera bort mitt alltid så dåliga samvete,,, nu är det min tur och faktiskt känns det så. Och det är nog första gången detta händer mig! Så återigen TACK Finaste Anita Saida af San för en underbar vistelse och för all uppassning och all mind mapping.

Mawe_Afsan_osuddiga

Med anledning av min för tillfället lösa tandinrättning märker jag att jag pussar med munnen ofta för att jag tycker det känns tryggt och dels att jag inte blir lika ful,, även i Calahonda plutade jag med munnen, haha ja det är bara att gilla läget och önska att tiden till min fasta tandstruktur är klar.

Mawe_plutar Mawe_plutar2

 

Även när jag dricker plutar jag tydligen ,,,,,

Mawe_Ridges