2013-01-12

I dag ett och ett halvt dygn efter själva ingreppet i överkäken så mår jag skit helt enkelt. Jag är nu jämnsvullen och blå och det sticker och värker i varje mjukdel i ansiktet och jag har mycket av den varan,,,, Måste ta värktabletter oftare än ordinerat för att kunna stå ut. Men de säger att idag och ev i morogn är de värsta dagarna sen ska det vända vilket jag hoppas på. Jag har så ont i gommen att jag t om får tårar i ögonen av att dricka vatten – det bränner så i såren.

Idag blev jag uppringd av akademiska som meddelade att jag nu hamnat i sprutgruppen ( så klart ) i undersökningsprojektet om hur min kropp tar upp D-vitamin efter mag op. Är det inte det ena så är det de andra men jag tycker man har en skyldighet att hjälpa till om man kan i forskning för att kunna bli ännu bättre i framtiden. Man får stå ut. Riktigt hur experimentet ser ut vet jag inte ännu.

 Jag lägger ut några bilder på mitt igensvullna och smärtfyllda ansikte  men de gör sig inte rättvisa,, svårt att fånga svullnaden och blåheten på bild då ljus och annat förvillar.

Först en fin bukett tulpaner jag fick av min goa granne Marina. Tack så mycket.  blommor_efter_op_korrekt efter_op2_korrekt  efter_op3_korrekt  efter_op4_korrekt  Som sagt svårt att se hur svullet och blått det är men lite syns det ändå,,,, Första bilden är från i går och där är det mer en svullen del av kinden,, I dag är det mera jämntjockt! Jag kan garantera att det gör ont! Men det ska bli bra så småningom bara att bita ihop ,,,, 🙂