2011-11-09 Farmor 93 år

I dag vaknade jag tidigt och åkte till jobbet och gick på gå bandet 🙂 Men vete tusan om det är bättre egentligen – inga fler steg men dubbelt så jobbigt plus att man inte får vara i friska luften. Nä jag kommer nog fortsätta gå ute så länge vädret tillåter…. Vi hade ett möte på jobbet idag som rörde om lite,,,,, Vill ha en manlig dominant chef som styr med järnhand,, då får vi med oss alla kasnke 🙂 Efter jobbet åkte jag till Enköping för att tillsammans med faster Kicki och Tommie gå och hälsa på Farmor Märta som i dag fyller 93 år………Hon var så fin men är så skör och trött och skruplig. Hon har nu hörapparat så hon hör ganska bra men i och med att hörseln förstäkts har stämbanden tappat i styrka – hon pratar så lågt och det låter så ansträngt. Och sen sörjer hon nog sin syster Ester som gick bort för 2 veckor sedan. Jag är så glad för varje stund man har tillfälle att besöka farmor. Efter besöket hos farmor åkte jag till en annan älskad familjemedlem nämnligen Tobias där jag åt lite pasta och köttfärsås – jag var så mätt efter smörgåstårtan jag fick hos Farmor men åt lite ändå tillsammans med Tobbe. Det är riktigt roligt att komma hem till honom. Jag var hemma runt kl 21 efter en intensiv dag.