2010-07-01

Vaknade med en olustig känsla i kroppen. Dels för att Johnny åker idag och blir borta drygt 3 veckor,, jag är ju nu så bortskämd med att ha haft honom hemma under lång tid som vanliga människor är men nu börjar GTA och Bergen-säsongen för Johnny också. Först ut är en grupp amerikanska mormoner som spelar jazz på olika festivaler runt om i Norge och Danmark så han får nog sin beskärda del när det gäller Jazz under dessa veckor,,,, Den andra anledningen är att vi idag först ska utse en gravplats till Yvonne och sedan åka till S:t Gertruds kapell på Hovdestalund för att ta ett sista farväl av Yvonne. Det var så klart jätte sorgligt men fint också, Goa Karin ”Säfström” Andersson var med oss in och var ett enormt stöd för Eskil och Conny och Tobias framförallt. Det kändes även mycket bra för mig…… Jag höll i Yvonnes kalla hand,, den var som ett frysblock och jag smekte och ordnade till hennes hår. Hon var fin i färgen och var så smärtfri där hon låg men usch så sorgligt det är. Men man såg att hon nu vilar i frid efter all denna smärta och allt lidandet hon varit utsatt för. Tobias och jag åt sedan lunch på Rampen för att jag ville stämma av hur han kände sig och så – han var jätte duktig och var ett bra stöd åt sin pappa. Jag var sedan jätte trött resten av dagen. Efter jobbet åkte jag och handlade och sen hem och fixade mat. Letade efter en påse som Johnny saknar och som måste finnas någonstans men som vi inte ännu hittat – fattar inte vad han gömde den på för bra ställe. Men jag ska fortsätta leta i morgon!

Angela 
Tänk att du orkar…men glöm inte bort att ta hand om dig själv,i allt virr varr att ta hand om andra!(vilket du är jätte duktig på att göra!<3) Vi ses på Ranchen!:) Kram.Tänk att du orkar…men glöm inte bort att ta hand om dig själv,i allt virr varr att ta hand om andra!(vilket du är jätte duktig på att göra!) Vi ses på Ranchen! Kram.
Mawe hemsida JA Goa Angela vi ses i morgon och då ska vi bara koppla av och hämta energi och kraft! Kram <3JA Goa Angela vi ses i morgon och då ska vi bara koppla av och hämta energi och kraft! Kram