2010-04-29

Ja nu är det ett par dagar sedan jag skrev. Det har varit några turbulenta dagar. Jobbet har varit rätt stressigt men ändå OK nu har alla varit på plats utom Snessan som är jätte-förkyld och slut efter allt planerande med eventet mm. Jag själv är hemma minst ett par dagar pga av magen. Överskott av magsyra fräter och gnager i magen. Jag har känt detta egentligen ända från början direkt efter operationen med konstiga rörljud och uppstötningar och svårt att få ned vissa saker, men trott att det ska gå över – nu har jag haft jätteont ett par dagar och nu fått medicinering och det ska nog vända. Ni som känner mig vet vad jag tycker om sjukdomar så jag vill inte orda så mycket om det här. Jag tar nu medicin och vilar så är jag snart bra. Ingen ”Big Deal” som de säger på Mc Donalds. Alltså detta pratar vi inget mera om det är ett moment i min vardag jag måste deala med. Så inget pjåsk eller ältande – jag mår bra förutom att jag har ont i magen och ska försöka vara snällare mot magen om det går. Jag gör ju det mesta rätt men vissa saker får jag ändra på. Det är ju en lång inlärningsperiod detta att lära om gällande hur min kropp fungerar. Den är ju ny på vissa centrala delar –  en uppdaterad version som jag måste lära mig.

Det har också varit lite tjafsigt gällande Nordia och Flames mm,  som gör mig lätt matt. Jag får alltid skit för att jag engagerar mig. Det är alltid så – Jag har en stämpel att jag lägger mig i saker att jag är tjafsig osv men jag har sånna centrala arbetsuppgifter och därför hamnar jag i många diskussioner och alla är sig själva närmast och vill se till sitt – medan jag som central funktion måste tänka på helheten och därför är det alltid någon som vill hänga mig. Jag är van men ibland undrar man vad det är man håller på med. Ideell verksamhet ska ju vara kul – en hobby. Men jag vet vad som driver mig att fortsätta orka.  Jag måste lära mig hänvisa till rätt person och det jobbar jag på. Jag är dålig på det – jag erkänner direkt – jag känner ett så stort ansvar som inte är relevant för mig. Men när de ringer om alla möjliga frågor så har jag en drivkraft att alltid försöka hjälpa men jag ska INTE GÖRA DETTA OM DET INTE ÄR MITT OMRÅDE: Jag ska inte in i saker och grotta som inte är mitt bord. Det tycker jag inte om när andra gör och det ska inte jag heller göra. Så jag kämpar på med detta. Kommunikation löser dock det mesta.

Sen en liten roligare grej – Angela och Jag var i Rissne eller norra Pak….. som vi kallade det för. Jag skriver inte ut ordet fullständigt! Men vi var på en gör-om-mig kväll. Angela ska vara Modell åt Erika som gör sitt Gesällprov den 8 maj. Så Angelas hår rök i ett nafs. Jätte kul och spännande.. bilder före och under arbetet hittar ni i mitt galleri men den bilden som blir när hon är klar kommer inte förrän efter 8 maj. Hur som helst vi klarade av att hitta – hur enkelt som helst. Så Tack Johnny och Micke för era briljanta vägbeskrivningar ( JA men det är lätt det ligger precis vid statoilmacken eller ja men inga problem du kör in vid Mc Donalds…) jaja vi hittade bra i alla fall. Nu åter till vila för att få ordning på magen. Må så gott tills vi hörs igen.