mars 2009

2009-03-31

Sista dagen den här månaden- i morgon är det den stora skämtardagen dvs 1 april. Som vanligt komemr jag åka på ett och annat skämt- jag är ju så lätt lurad.  Nåväl i dag på jobbet var det om möjligt ännu mindre att göra än i går. Och jag hade förberett mig genom att ta med en bok. Mannen med litet ansikte heter den och är skriven av Helene Tursten.  Verkar riktigt bra faktiskt! Men det är ju inte klokt. Jag har alltså läst drygt 100 sidor i den i dag på arbetstid. Fatta —när fick man betalt för att sitta och läsa en bok??? ja det är väl de som recenserar böcker som har den förmånen. Så främmande och så ovant och man känner så dåligt samvete som om man gör något otillåtet men vi är faktiskt uppmanade att ta med lite sidosysselsättning. En del löser korsord andra soduko och en del spelar spel på datorn. Ja ja vi får se om vi verkligen ska jobba fram til den 17 april eller hur det blir. I morse utanför Punkt träffade jag Marie Isaksson som är en av sekreterarna på Alstom. Hon berättade att Anette var ledig i fredags och att Alstom försökt få dit vikarie men Manpower lyckades inte få dit någon men inte heller Proffice tydligen vilket var en evinnerlig tur för MP. Vi har kunnat missat uppdraget pga detta men det vet man inte det kanske vi gör ändå. Om Carin får bestämma. Hur som helst-spännande att se vad som händer efter mitt nuvarande uppdrag. Nu ska jag krypa till kojs och läsa lite innan jag somnar! Godnatt PS jag ska först titta på en länk där min goa väninnan Inga-Lill s dotter Emma fäktas. Här är länken om ni också vill kika! http://svtplay.se/v/1450808/bolibompa/emma_lar_jonas_att_faktas
 

OBS! det går inte att klicka på länken utan ni måste skriva in adressen i adressfältet- och jag lovar er hon är duktig så det är verkligen värt att titta på det!  

Tisdagen den 31 mars 2009 kl. 22:58

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

2009-03-30

God morogn- Sitter just nu på jobbet och försöker skriva – det är nämligen ganska lugnt ännu så länge. Trots turbulensen inom AMF. Jag känner mig ännu inte pigg men lite lättare i huvudet trots allt. VI har tydligen fått förlängt här till 17 april men med en dag i veckan ledigt för att inte överbelasta bemanningen då det inte ringer så mycket. I kväll ska jag lämna över Hemsidesansvaret för IK Nordia till Krister Andersson som från i morggn tar över detta- jätte skönt! Jag ska snart gå igenom medlemsreg och lokalbokning med Anette Ahonen också så blir jag även av med den biten! Norida släpps från mig mer och mer bara fotbollen kvar snart men det är ju en del kvar där att göra. Nu måste jag svara igen då det börjar ringa mer frekvent- HA det bra alla så hörs vi., Kram marie

Måndagen den 30 mars 2009 kl. 08:38

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2009-03-27

Är hemam fortfarande från jobbet – jag är inte ännu pigg. Huvudvärk som är ett bälte i pannan och stick i halsen samt snörvel i näsa. Känns som om bihålorna är antastade. Usch inget kul alls. Mina ögon rinner också.  Jag går med spänning och kikar i brevlådan varje dag efter brevet från Uppsala som talar om i fall jag får tid hos kirurgen eller inte.  Jag vill ju ha tiden snabbt för att få detta gjort snabbt! Denna väntan är jobbig. Ja det finns inte så mycket att skriva när man är hemma bara – jag försöker rensa så mycket jag orkar men det är itne så mycket man orkar när man inte är pigg! Apropå flytten så har vi datum för detta nu. 29 april så nu är det bara en månad kvar.  Japp jag återkommer med mer info längre fram ha det1

Fredagen den 27 mars 2009 kl. 06:38

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

2009-03-24

Tja ba tjena hallå— Vad har hänt sen sist??? jo det är lite grann. Tobbe åkte till Ekshärad i Söndags med 3 klasskompisar. De har projektarbete och de skulle vandra längs en led och sen ta lite vattenprover och snöprover etc.  De hade min bil och jag var lite pirrig men de kom tryggt hem i går kväll vid 18-tiden.  Jag är fortfarande lite risig och vet inte om jag ska jobba ens i morgon. I dag har jag varit i Uppsala nämligen på samariten ochn träffat dietist, läkare och sköterska samt fått äta testmåltid som vi sen ska klara oss på efter Operationen. Vi var 6 st i dag och en tjej tog på sig att ta våra maildresser för att vi skulle bli en liten grupp som stöttar varandra etc. Det kändes himla bra. Mycket info att ta in bara men det löser sig! Vi fick veta att det är ca 3-6 mån innan första besöket till kirurgen på Ackis. Så det känns ändå nu som att det börjar hända något. Tänk jag fick parkera i P-huset bredvid samariten och där kostade det 100 kr för ett dygn.  Och man skulle ha detta i mynt. Jag hade bara 80 kr vilket gjorde att jag fick stå i typ 2 timmar bara. Så jag for ut på gatan och letade efter någon som kunde växla en tjuga men det kunde inte folk så jag gick till samariten men där hade inte kassan öppnat ännu.  Till slut fick jag tag på en tjurig taxichaufför som ändå växlade med mig och jag kunde lägga in 100 kr och allt blev bra till slut. Väl hemma lagade jag mat till alla dvs Tobbe. Malin och Johnny sen gick jag och la mig och har sedan dess sovit typ hela kvällen! Jag är långt i från frisk. Godnatt alla

Glömde tillägga att min svärmor i dag opereras – vi får höra längre fram när hon vaknat hur det har gått och hur hon mår.

Tisdagen den 24 mars 2009 kl. 22:49

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

2009-03-21

Lördag och sovmorgon tror alla-men icke sa nicke. Kl 06:42 vaknade jag och gick upp. Tobbe skulle åka 08:15 till Järlåsa och spela Innebandy. Jag åkte dock inte med och tittade- men de vann med 10-1 så det var ju en skön avslutning på årets seriespel i a-laget. Nu har han bara slutspelet nästa helg kvar men då med juniorerna. Jag rensade lite i dag och har tvättat. Även pantat en del burkar och flaskor. På eftermiddagen tog jag med mig Elsie och Ann-Marie på handboll i Bombardier Arena i Västerås. Det är ett riktigt äventyr att vara med ”tanterna” på handboll. IVH vann ganska klart över Skånela men IVH hade inte Jessica med i laget och ej heller Frödinge. Antingen vilade dem eller så var de sjuka eller förhindrade att vara med. Saknaden var stor i Västerås efter Jessica. Hon gör ett enormt jobb i laget som normalt inte syns men när hon är borta märks det tydligt! När Jessica är borta är det Lisa Brandberg som kliver fram. Och stundtals är hon riktigt duktig. Slarvar dock lite i bland i uppspelen. Efter matchen skulle vi köpa korv och när kiosken var stängd på Arenan så stanande vi på Pärlan i Enköping. Elsie betalade för alla 3. Hon var vid kassan och Ann-Marie och jag satt vid bord och kollade Bandy på tv. Då frågade killen vad vi skulle ha till oss trots att Elsie stod och berättade detta. Ni vet precis som när vissa pratar över huvud på barn. Så var det som om Elsie inte kunde bestämma själv liksom- ja vi skrattade Ann-Marie och jag. Sen när Elsie betalade sa killen att nästa gång får du komma själv det blir billigare då. haha ja det blir dråpligt med damerna på galej. Västerås vann förresten bandyfinalen så det var ju kul. I kväll har vi bara varit hemma och tagit det lugnt ska nu snart in och hämta Tobbe från innebandyfesten.  Men det dröjer väl ett par timmar till kan jag tro. Sov gott ni som får.

Söndagen den 22 mars 2009 kl. 00:13

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

2009-03-19

Ännu en arbetsdag till ända och man är helt slut! Det tar på krafterna att få svara på arga samtal från pensionärer och andra en hel dag. Man blir jätte trött i huvudet. Haha en kollega kom till vårt bord på eftermiddagen och såg så trött ut – vi frågade hur det var och då sa hon ”jag är så jävla trött på pensionärer – det är alltid så synd om dem.  Jag orkar inte med ett enda gnällsamtal till om att 81 kr har försvunnit från deras utbetalning. Snikna är de som inte begriper att de fått extra pengar som nu tas bort tillfälligt- ingen klagar när det kommer extra pengar till kontot.” Ja vi håller med lite med ett leende på läpparna. Jag menar att man får ju inte ta åt sig så utan bara beklaga det inträffade och ge dem lite bekräftelse så lugnar dem sig snart det är ju det som är vårt jobb just nu men alla klarar inte av att jobba med sånt här utan att ta det personligt! Skulle man ta åt sig så vore man inte vatten värd men det bara rinner av mig som en gås- jag vet ju att de inte är arga på mig. Jag menar de har ju tagit pengar av mig också så det är bara att ”jamsa” med. Men hur det än är med det så blir man trött i skallen helt enkelt! Nu ska jag snart lägga mig i soffan och titta på Stockholm-Arlanda och reta mig på den där kvinnan som jobbar på VIP avdelningen! Hon är grann hon. ha det gött alla!

Torsdagen den 19 mars 2009 kl. 19:44

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

2009-03-17

Jag har hamnat mitt i hetluften igen i jobbet. Jag har ju sekretess men det som läckt ut i medierna kan inte vara sekretess alltså berättar jag att jag just nu sitter på en kundtjänst med anledning av turbulensen inom försäkrings, pensions branchen. Ja herre gu är det inte ICA:a handlare som fuskat med köttfärs så är det högt uppsatta människors agerande som upprör mänskligheten och därför finns jag och mina kollegor där för att ge dem bekräftelse, förståelse och förklaringar. Ja ni förstår kanske att jobbet mitt tar enormt på energin dessa dagar. Jag får fortfarande stå i Punkt och betala 60 kr per dag. Men det får väl vara så då! Energin börjar tryta av annan anledning också – det finns en kvinna som gnäller och ifrågasätter allt som jag gör. Hon är hemsk att ha att göra med och jag måste stå ut ett tag till också fy tusan alltså! Det hela har med Nordia att göra alltså! Usch…… nä engagera er inte i föreningslivet om ni inte kan avsätta all er tid. Förr eller senare är någon där och biter dig i baken! Sen till Vickan — jag hör av mig —jag har ju dina strumpor du ska få och jag vill gärna träffa Nathalie och dig- jag ringer få se men maila gärna och berätta hur din närmsta vecka ser ut.

Ha det bra alla!

Tisdagen den 17 mars 2009 kl. 21:49

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2009-03-15

Hej hej- Idag tittade solen fram- fantastiskt! Men jag kunde inte vara ute särskilt mycket och njuta då jag varje ledig tid måste rensa och dona. Fick iväg en 3-4 kassar igen till återvinningsstationerna. I går var vi på innebandy hela eftermiddagen till en bit in på kvällen. A-laget vann med 8-5 efter en otroligt konstig match. Bortalaget hade fler folk på utvisningsbänken än på plan då de var trötta och grinade till på slutet när luften gick ur dem! 5 st var utvisade och 3 kvar på plan och ingen avbytare fanns att tillgå,,,,,, Jaja lustig blev det. Tobbe var med Juniorerna i dag och de vann med 7-2. Tobbe stod dock ivägen för ett backskott som träffade honom rätt i ögat och han såg inget på en 1 minut sa han men den värsta smällen verkar ha tagit på kindbenet – han är gulligt blå där nu. Det gjorde nog jävligt ont! Men han var inte sämre än att han skulle på O´learys så jag skjutsade in honom till Hampus vid 20.00. Sen hem och titta på den förhatliga melodifestivalen ja vad säger man- det man kan säga är att ingen oavsett språk hör ju vad Malena sjunger så det kanske går hem…. den jag tyckte var mest schlagerdrag och lättnynnad var Baby Goodbye Med EMD. Caroline af Ugglas låt Snälla är också en speciell låt. Slipper man bara se henne är den inte så tokig! Nu ska jag göra Smörgåslasagne. är beställt till kl 18:00 bara att lyda. Grattis Grattis Till Jessica  som blir så mycket som 38 bast idag. Ulla och Ingvar skulle till Hökåsen och fira Jessica hos Jessicas föräldrar! Vi uppvaktar inte så längre men ett sms ska jag skicka i alla fall. Hej på er alla!

Söndagen den 15 mars 2009 kl. 17:24

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2009-03-13 del 2

Johnny stod och pratade i telefon och tittade ut över E18 och tyckte sig se en gul buss komma körandes väldigt sakta nedför Ekolsbacken här utanför på E18. Äh sa jag –jag såg bara en DHL lastbil komma åkandes. Men efter 5 minuter ungefär ringer Johnnys telefon – det är en av hans kollegor som fått däcksexplosion på sin buss på E18 utanför Grillby. Snacka om Röntgensyn han har när det gäller bussar Johnny.  Janne som kollegan heter behövde hjälp dels med en slägga men också med mankraft. Johnny hade precis börjat på en Whiskey så jag fick köra ut honom med slägga och allt till Pendlarparkeringen där han och Janne tillsist fick loss däcket och kunde byta. Alltså fy tusan- det är tillräckligt jävligt med att byta däck på en bil men på en buss är ju överjävligt- nä jag ska ALDRIG bli busschaufför. För honom var detta fredagen den 13 med otur som förtecken. När jag kom hem från Däcksäventyret ringde en vännina till mig och berättade om ett nytt jobb. Spännande med nya uppdrag för oss i yrkessvängen. Lycka till kära väninnna – du kommer klara detta med bravur. Pga sekretess kan jag inte säga här vem det är och vad väninnan ska jobba med. Men som sagt Lycka till!! Och till dig Beate säger jag Tack för idag och förlåt att jag inte hann ringa tillbaka- jag ringer i morgon- jag lovar! Godnatt alla!

Lördagen den 14 mars 2009 kl. 00:12

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2009-03-13

Hej hopp- fredagen den 13:e verkar vara en turdag så här långt ( peppar peppar ) Jag har haft en ganska tuff dag på jobbet med inlärning för mitt nya uppdrag det är en helt ny värld att sätta sig in in men det löser sig säkert med lite mer vana. Efter jobbet åkte jag och hämtade ut min medicin som jag fått dels för blodtrycket men även för blodfetterna. Sen åkte jag till min farmor och hälsade på. Hon var så uppklädd och fin idag och verkar mycket pigg just nu- det som inte fungerar som det alltid har gjort är hörseln och synen och balansen. Men hon är så klar och har koll på läget minst sagt! Det är en riktig krutgumma farmor.

När jag kom hem och tog in posten såg jag att jag fått brev från Ackis. Och det var en kallelse till utredningsdag och hör och häpna redan den 24 mars. Så nu börjar det hända grejer. Det tar visst väldigt lång tid även efter detta men ändock.. det närmar sig . Yippie!!

Nu ska jag njuta av detta brev och unna mig själv ett glas vin eller två i kväll framför tv:n. Nu kom gubben hem så nu ska jag springa och pussa på honom. Hej hej!

Fredagen den 13 mars 2009 kl. 17:02

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2009-03-12

Måste börja med att gratulera min Faster Barbro som fyller 70 år i dag hon leve hurra hurra hurra hurra.  Sen går jag från gratulation till svordomar. Jag är ju nu på ett nytt uppdrag och detta är beläget mitt i centrala Västerås! Och jag får alltså lov att betala 60 kr om dagen för parkering. Jag tycker det är sjukt. Och 60 kr är det lägsta man får betala. i Skrapan kostar det 100 kr på en dag. Det är ju sjukt att man inte får parkering för det företag man jobbar på jag blir galen på det här.  Alltså 60 kr per dag är 1200 i månaden. Förvisso finns det ett månadskort som kostar 900 kr men visst är det mycket pengar. Om ni känner till en parkering i centrum av Västerås där man står gratis eller billigare än 60 kr så säg gärna till.  Och hur är nu mitt nya uppdrag då?? Jo det är halvtungt faktiskt- jag kan inte berätta så mycket om det då jag har sekretess men det handlar om abbonemang som villkoren har ändrats för och som gör människor lite lätt upprörda/förvirrade. Så det är en kundtjänst jag sitter i helt enkelt. Jaja vi får se hur det går. Vi har sutitit på utbildning i dag och ska testa datasystemet och telefonerna i morgon fredag – sen ska vi vara i skarpt läge på måndag. Ojoj det kommer bli tufft det här fram till 3/4 som uppdraget är beräknat till. Jag känner mig helt off just nu och har bara det här nya uppdraget i skallen och somnar as tidigt på kvällen- det är så mycket ny information och man blir jätte-trött. Ha det bra alla så hörs vi snart igen.

Fredagen den 13 mars 2009 kl. 05:41

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

2009-03-10

Vilket snökaos och halka idag alltså. När ska vintern börja glida mot vår egentligen? Tobbe åkte in på eftermiddagen och hämtade malin – som tur var åkte han innan värsta glansisen kom. Johnny kom hem vid 17 och då var det väl OK på vägarna. Sen åkte han tillbaka till Västerås efter en kvart och då var det rena glansisen på E18. Trafiken stod nästan still. Så fort man nuddade bromspedalen började det svajja fram och tillbaka. Usch ja.

I dag har jag grejat lite med Lillebrors födelsedag- kan inte avslöjka vad här då han säkert läser detta. Men det börjar lösa sig det där också! Har fortsatt rensa kläder i dag och en säck till full med kläder efter att Tobbe rensat sitt. Ja lite kaos hemma men det blir bättre coh bättre. I morgon ska jag börja med information om mitt nya uppdrag. Hörde med Karin Källgren som jobbar där att det är jätte-lugnt och att de inte förstår hur det ska bli med 10 st nya! JA vi får väl se hur det blir!

Onsdagen den 11 mars 2009 kl. 06:21

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

2009-03-09 del 2

Hej- nu är klockan 01:26 och jag har nyss kommit hem efter ett äventyr på Arlanda-ja jisses. Jag kan inte fatta varför de inte kan skylta ordentligt på denna flygplats. Eller också borde jag och några med mig gå en intensivkurs i skyltläsning. alltså man följer skylten terminal 5 avgående/ankommande man följer man följer- sen står det helt plötsligt avgående terminal 5 åt höger och charterbuss åt vänster och mig veterligt så har jag ännu ingen buss utan en helt vanlig personbil. Åh vart åker jag då??? jo så klart åt terminal 5 avgående trots att jag ska på ankommande. Jag hamnar på lastzon där man inte får parkera och vakterna tittar strängt på en och säger — du ska ned där och sen förklarar de inte vart och hur man kör för att komma dit. Efter varv 3 kommer en värmländsk kvinna utfarande ur sin röda polo och frågar på äkta Monica Zetterlund-vis ”Älu lika dum i huvvet som jag ä?” haha jo man tackar men jag kunde inte annat än hålla med- för dum det var det lindrigaste man kände just då. När vi snurrat 10-15 varv till och frågat x antal vakter på bygget så kom jag av en slump att titta 20 meter åt vänster när jag körde mot terminal 5 och vad stod det där då?? Jo Terminal 5 Ankommande. Alltså 20 meter bort och 10 meter in. Utan skylt!!!! JA så vi kom fram till ankommande till slut men vi snurrade i 30 minuter ca på flygplatsen. Men så här oss emellan måste jag säga att hon värmländskan var strået dummare än jag för när hon skulle betala parkeringen så skulle hon betala med kort och så läser hon högt stoppa i kortet med remsan nedåt höger. JA säger hon till mig det måste ju vara så här säger hon och när jag tittar på kortet så har hon remsan uppåt till höger. För vänder jag det så blir det ju uppåt höger säger hon fast det då blir uppåt vänster, ni förstår va´?. När jag väl fick henne att förstå hur hon skulle vända kortet så undrade hon hur hon skulle veta åt vilket håll remsan låg när hon hade kortet upp och ned ja herre gud– skrattet bubblade i mig då! Det var en rolig dam. Nåja- Tobbe slapp allt detta i alla fall– han hade skämt ögonen ur sig om han hade varit med kan jag säga. Jag hann till parkeringen 5 minuter innan Tobbe och Niklas kom ut ur Hallen så jag var cool och spelade världsvan — men ut gick hur bra som helst tack och lov så slutet gott allting gott! Och nu ska jag äntligen sova! Godnatt!

Tisdagen den 10 mars 2009 kl. 01:43

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2009-03-09

I dag har jag inte jobbat- jag har ett par dagar ledigt innan mitt nya uppdrag börjar på onsdag. Fick dock åka till Västerås för underskrift av en sekretess-handling. Onödig resa kan man tycka men Susanne hade inte fått pappren förrän sent i fredags och då hann jag inte skriva på innan jag åkte från Alstom. Nåja det är kul för er att läsa lite intriger på bloggen eller hur- men jag är rädd att göra er besvikna det kommer inte bli så mycket blodigare än vad det blivit.  Ha -broschor bråkar överallt till och med på zoomin.  Om ett par timmar ska jag åka till Arlanda och hämta Tobbe och Niklas. Jag har pratat med honom nu i dag så det verkar som det gått bra allting! Kul att få hem honom och få höra hur de haft det! Nu ligger väl min bil risigt till också kan jag tänka mig- han har inte kört bil ( vad jag vet ) på 4 dagar nu så abstinsen börjar komam kan jag tro

Jag har gjort en hel del Nordia-jobb idag som måste avslutas innan nästa kan ta över plus att jag röjt lite i högar som ska kastas! Vi ses och hörs! Kram marie

Måndagen den 9 mars 2009 kl. 21:02

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

2009-03-08

I dag känner jag mig lite bättre men inte pigg.  Jag körde i alla fall några säckar med textilier till brännbart på återbruket idag. Jag fick en ny härlig känsla- jag är ju en samlare och har svårt att kasta saker ( alla som sett min inkorg i mailen vet det )  men se i dag gick det med bara farten och det var en befriande känsla att kasta i stora containern och sen att någon annan kommer att ta rätt på det. Kanon! Jag var också idag på en bedrövlig handbollsmatch- våra tjejer kom aldrig in i matchen och de gjorde bara 2 mål i andra halvlek. Torsk med 28-8. Jag fick en ledsam information idag. Nämligen att Anders P hade öppet hus idag med anledning av sin 50-års dag. Ingen har sagt något till mig om detta. Alla som känner mig och som är med i Nordia eller från Grillby vet att jag skulle gått på detta om jag bara hade vetat. Vi har haft mycket med varandra att göra inom Nordia men också för andra sakers skull.  Han var t ex toastmaster på vårt bröllop. Så jag blev så ledsen ledsen för att jag missade detta. Nu överlämnade jag en flaska vin i Hallen och förklarade läget för honom men det var ändå mycket pinsamt. Hoppas inte jag gör så mot någon  dvs missar att berätta en sådan sak. Jag känner mig sårad och ska tänka på det i liknade situationer för mina vänner skull. Nåväl — jag glömmer väl det så småningom. I dag hade vi också årsmöte och från och med nu tillhör jag inte längre huvudstyrelsen i IK Nordia. Gruvligt skönt. Det är dags att andra kliver fram. De som kom in i stället för oss som avgick är alla personer med stark personlighet och starka värderingar så det kommer att bli en bra grupp, tror jag. Nu har jag fotbollen att koncentrera mig på bara och det känns fantastiskt bra! Godnatt och sov gott.

Måndagen den 9 mars 2009 kl. 04:14

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

2009-03-07

Ingen rolig dag idag- Både Johnny och jag känner oss krasliga och hängiga. Jag skulle ha åkt till Nathalie i dag och firat hennes 1-års dag men vågade inte göra det i händelse av att jag smittade ner henne och resten av gästerna. ( Vickan och Johan med förståss 🙂 Vi orkade inte heller riktigt åka i väg på innebandyn idag så vi har bara varit hemma. Men vi fick lite rensning gjort . SKÖNT att få komam i gång med det.  Om jag orkar ska jag till Återbruket i morgon med en del säckar kläder. Visst ja- jag var ju faktiskt in till Rombergaplanen i morse och tog kort på Damlaget. Fotot ska in i matchprogrammet. Tobbe skickade sms och allt var bra i Barcelona.  Jag tror det är nu i kväll som de ska se Barca spela hemma på Nou Camp eller vad arenan heter i Barcelona. Johnny sitter och tittar på Simpsons och jag väntar på att Andra chansen ska börja!

Jo jag måste ju berätta också att jag var hos doktorn i går och fick svar på proverna från i tisdags. De var bara bra proverna men ändå säger han att det är fara– jag blev orolig och ringde upp sköterskan i Uppsala som förklarade lite mer för mig och då blev jag lite lugnare. Min husläkare är inte så pedagogisk direkt! Jaja jag står på förtur för utredningsdag nu i alla fall.

Vi hörs! Kram Mawwan

Lördagen den 7 mars 2009 kl. 19:36

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

2009-03-06

Kl har passerat midnatt och därför är det nu den 6/3. Jag har sovit en stund framför TV:n men vaknade med ett ryck och känner mig lite nervös över att försova mig. Jag ska nämnligen skicka i väg sonen till Barcelona i dag och han blir hämtad här hemma kl 03:30. HISKLIGT TIDIGT alltså. Så för att ha koll på att han kommer upp får ju en curlingmorsa som jag kort med sömn denna natt! Jag känner mig också lite stressad över allt som ska vara klart till årsmötet på söndag. Efter söndagen har jag endast fotbollen att tänka på gällande Nordia. Jag måste väl visa de nya fräscha blodet som kommer vad som ska göras men ansvaret vilar från och med måndag på någon annan. Många tror att jag får svårt att släppa det här men jag tror jag kommer att kunna njuta av detta faktiskt!

Som en del av er vet och en del andra inte så ska vi flytta till Flintmästargatan i Västerås någon gång under april ( senast 1 maj ) Så nu börjar man tänka i de banorna gällande all rensning hemma samt praktiska saker i och med en flytt.  Jag har inte fokuserat så mycket på det här då vi inte vet riktigt när vi flyttar. Allt hänger på när säljarna till vårt kommande radhus får tillgång till en ny bostad. Jaja det löser sig- tiden går ju så fort —-snart april ju!!!!!

Ska vila lite nu men inte sova för djupt så jag missar att höra klockan! Godnatt alla och Tack för alla fina kommenaterer och hurrarop.

Fredagen den 6 mars 2009 kl. 00:32

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

2009-03-03

Idag är jag riktigt trött känner jag. trots att jag hade sovmorgon i dag då jag lämnade prover och tog EKG, blodtryck , längd och vikt. Jag hade inte blivit varken längre eller kortare – hm,,,,,,,,  nåja– blodtrycket lite för högt fortfarande- 150/90, De var 3 st sköterskor som fick hålla på innan de kunde få ut lite blod av mig. men jag har slutat vara rädd så det gör mig inte så mycket med prover- är nu mera rädd för provsvaren. hm—–det blir som det blir—-

Newbody leveransen kom i går så det har jag börjat leverera nu. Åkte till moster Ubbi med grejerna som hon och hennes kollegor beställt.  I kväll ska Johnny med sitt jobb till Sundbyholm för lite mat och trav. Själv ska jag försöka få ordning på allt gällande medlemsregister och inför årsmötet så jag kan släppa det sen! Härligt- vad ska jag göra med all fritid jag får??? haha jag ska börja handarbeta tror jag för jag kan ju inte läsa hela tiden.

I klubbis hade handbollen och fotbollen möte samtidigt idag — ha ha ingen hade bokat lokalen. Jag bokade den kl 18 i dag men före det var det obokat.  Och alla som vet hur stor vår klubblokal är förstår att det blev trångt! Men vi löste det.. jag lämnade nyckel till Björne samt hjälpte Markus med matchläggning för 11-manna och 9-manna.

Jag ringde och tjatade idag till Uppsala  och då började hon prata om ögonbotten fotografering– usch varför måste man göra så mycket konstiga saker – nu säger Kusin Carina att det är helt ofarligt och gör inte ont. Man gör detta för att se om ögonen förändrats pga av för högt blodsocker….. Ja ja det låter läskigt i alla fall.

Nu ska jag slänga mig framför videon och kolla Mästarnas mästare som jag har spelat in. Hej hej på er alla! OBS jag tycker det är så kul att se att jag har en del besökare till sidan. Och jag älskar när jag ser era små kommentarer- skitkul!

Tisdagen den 3 mars 2009 kl. 22:08

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

2009-03-01

Tänk redan Mars helt otroligt vad tiden går. Jag är lite mör efer Vasaloppet och sen en fem-mil på det — känns lite tungt i benen 🙂 Tobbe skjutsade Johnny till Västerås för att hämta sin bil och då passade Tobbe även på att hälsa på pappa och farmor. Jag fotade juniorlaget idag för hemsidan och för matchprogrammet. Sen hade vi möte med fotbollsektionen. Där vi redde ut en del samt fick nya problem 🙂 Efter mötet åkte jag direkt in till staden där n1anw väntade. Carina och n1anw och jag hade nämligen bokat biljetter till ”Män som hatar kvinnor”. Åh vilken film — den var lång, men den var så bra. Jag blev inte alls besviken- möjligen hade jag önskat mig en annan Kalle Blomkvist men nu har de valt Micke Nyqvist och då är det ju så! Noomi Rapace däremot var helt perfekt för rollen som Lizbeth. OCH jag lovar att jag kommer ha väldigt svårt för Peter Andersson i fortsättningen – huvva en sån karl—- han spelade ju Bjurman-överförmyndaren den vidrige 🙁

Tack n1anw och Carina för sällskapet och att jag fick se filmen så pass fort efter det att den kommit ut på Bio! nu ska jag upp om 4,5 timmar lite drygt så Godnatt alla!