februari 2010

2010-02-28

Vaknade i morse med ond hals och 38.6 i feber. Kände mig som ett hängigt höstlöv. Usch. Jag skjutsade Johnny idag till garaget då han nu ska vara i Ockelbo några dagar med en skidgrupp. Jag handlade så jag skulle ha saker hemma i fall det dröjer innan jag orkar mig ut igen. Sen ordnade jag med överlämning till Eva L då jag inte kunde vara med på fotbollsmötet i kväll sen har jag bara legat i soffan under filten och sovit och tittat tv om vartannat. Några undantag då jag varit på toa och då passat på att gå förbi datorn. jag såg Johan Olsson ta bronset. Jag såg det mesta av spännande hockeyfinalen mellan Canada och USA. Canada vann tillsist i sudden. Vid 22 ringde Johnny då hade han kommit på plats och även haft kvällsstund med gruppen. I morogn kommer Tobbe hem. Får se när han törs träffa mig nu när jag är sjuk!

Måndagen den 1 mars 2010 kl. 07:34

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2010-02-27

Vaknade i morse och kände mig ganska så pigg till en början så jag tog mig till Enköping vid 10:00 och hämtade först upp barstolarna hos Kicki och Tommie ( Tack tack ni ska få komma när det är klart och inviga baren ) Sen åkte jag till AFS och fikade och hämtade biljetterna till Magnus Uggla som hon hämtat. Handlade på vägen hem sedan förberedde jag mat och annat till kvällen då mina och Johnnys föräldrar kom på besök. Jag kände mig lite mer sliten ju längre dagen gick och jag tog febern på kvällen och hade 38,3. Inte konstigt att jag kände mig seg. Sverige tog ett nytt brons i kväll genom André Myhrer. Skit kul. Kalla gjorde en bra 3-mil men det räckte inte till medalj. Curlingherrarna var mm från ett brons men hade marginalerna emot sig. Men jag tycker de varit skitduktiga ändå. De var från början inte ens kvalificerade för OS. Jag måste berätta också att de hade snöröjning på taken här idag för det är ruskigt mycket snö som är på väg ned i töandet. De hade en lyftkran  som de hissas upp i. Sen har de säkerhetslinor på varandra – en håller och en skottar och hackar.   ja visst är de säkra som törs. Och Tack Micke S med kompanjon för att ni gör detta åt oss alla här i omrdået.

Söndagen den 28 februari 2010 kl. 09:51

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

2010-02-26

I dag har jag haft bilen inlämnad för byte av framruta. Bilen ska besiktas på onsdag och skönt att ha detta klart. Ingvar har ställt upp och varit chaufför åt mig idag. Tack så mycket svärfar. Jag har känt mig risig hela dagen och på jobbet var det verkligen 10 små negerpojkar.  Jag var den som fick ta passet till 17 trots min tidiga fredag. Det var jobbigt under eftermiddagen men det gick till slut. På kvällen låg jag bara och tittade på OS och kände mig hängig.

Söndagen den 28 februari 2010 kl. 09:46

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2010-02-25

Bye bye Tre Kronor. Synd men mer känns det inte faktsikt! Hockeyn har kommit i skymdundan detta OS för alla våra otroligt superduktiga skidåkare. Laget hade som vanligt en taskig inställning om jag får spekulera. Lite vitryssland-varning om än Vitryssland är mycket sämre än Slovakien. Nåväl Vi tränade jag och svärfar i morse i alla fall. Sen har arbetsdagen varit otroligt jobbig och kaotisk. Stora nätverksfel och kort om folk. Jag var helt slut när jag åkte hem. Jag hade ju dessutom gått upp 04:10 i morse så det gjorde väl sitt till. Damlaget kom 5:a i damstafetten och Norberg och co är i OS final. Fick ett livstecken från Tobbe idag vilket alltid är så skönt. Han har 4 beredskapsdygn framför sig nu och med det lite enklare tempo. Skönt för honom. På måndag kommer han äntligen hem. Känns som han varit borta i månader. Nu inväntar jag Johnny sen ska jag gå och lägga mig. Ska lämna in min bil på glasbyte i morgon! Godnatt!

Här ser ni min goa väninna Inga-Lill´s dotter Emma när hon emottagit guldmedalj och buckla efter sin guldvinst. Hon är så duktig lilltjejen. Grattis Emma.

Torsdagen den 25 februari 2010 kl. 21:35

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2010-02-24

Vilka grabbar! FANTASTISKT! GULD!

I morse var det kallt igen men ”bara” -19 ändå! Bilen gick igång utan problem, Vi har haft haj life i fikarummet idag då Lön får arbeta på plan 1 då taket måste säkras hos dem. Ingen fara tydligen och de kan jobba på sina vanliga platser i morgon igen. Dagen har haft full aktivitet. På eftermiddagen kom världens underbaraste överraskning. En av ICA:s högsta chefer har varit utan sekreterare i många år. Han har varit supernöjd med att bli supporterade av oss i växeln. Men från idag så har han ändå skaffat sig en egen assistent vilket han säkert behöver och som tack för all vår hjälp och support skickade han då varsin jättefin blombukett till oss i växeln med personlig hälsning. Se så fin buketten är.  Tack Jörgen!

Nu har jag kommit hem och ska titta på OS. Anja snart och sen Skidstafetten för herrar senare. Johnny kommer hem runt 22 och då ska han få äta raggmunkar och fläsk som jag fixat åt honom i dag! Jag gillar inte det själv och när nu matsalen serverade det idag så köpte jag med mig hem till honom. Har inte hört nåt från Tobbe och jag undrar verkligen hur han har det och har haft det i kylan och blåsten och snön.

Onsdagen den 24 februari 2010 kl. 18:51

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2010-02-23

I morse gick jag upp och tränade med svärfar enligt planen och benen kändes helt OK faktiskt. Har dock någon förkylning i kroppen långt in men det händer inte mycket med den. Jag gick 50 minuter men i ett lite lugnare tempo och det gick ju bra. PÅ jobbet har allt varit som vanligt förutom att vi på eftermiddagen var 3 kvinnor kort och maria och jag svarade på , det gick bra men blir lite mer än vad man nu blivit van med. Över 400 i dag. Plus att jag gjort 2 videokonferenser. Efter jobbet åkte jag direkt hem och kollade OS. Skidsklyttet gick inge bra och inte heller snocross som såg bra ut ända tills semin då Anna Holmlund kom sist! OS börjar lida mot sitt slut och det kommer bli tomt! Kommer sakna uppvärmningen på Webben. De är roliga de där alltså. Johnny har skottat av altantaket idag igen – helt otroligt mycket snö. På en av våra byggnader på jobbet riskerade taket att ramla in så den avdelningen fick flytta på sig.

Onsdagen den 24 februari 2010 kl. 06:46

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2010-02-22

Är så seg och har en förkylning i kroppen som inte bryter ut. I morgon bitti ska jag träna med svärfar om han vågar sig ut i kylan så kanske det bryter ut någon gång så man sedan kan vara frisk. När jag gick i morse efter att ha sett två perioder av OS-hockeyn mellan Sverige och Finland så glömde jag kolla hur många grader det var men höll på att frysa i hjäl- Mina fingrar tinade nästan aldrig upp innan det var dags att åka hem och bli kall igen. Det var -29 grader. Fy fan rent ut sagt! Dagen flöt på bra och jag har så smått börjat med videokonferenser. KUL! När jag kom hem fick jag lov att skotta runt min plats och stackars Marina har fullt med snö på sin parkeringsplats. Usch. Johnny kör Linjen idag och har det nog kallt fy tusan. I alla fall så vann Sverige hockeyn i morse med 3-0. Nu snart kör sveriges dametr och herrar sprintstafetten. Få se om vi har någon medaljchans där. NU ska jag äta lite mat! Ha en bra kväll alla! Jag lider så med Tobbe och hans kompisar som just nu har en tuff fältvecka kvar mitt i smällkalla vintern. Det är inte mänskligt nästan. OCH i morgon ska de bada Isvak. Stackars Tobbe.

Måndagen den 22 februari 2010 kl. 18:45

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

2010-02-20

Vaknade till ett sju jäkla snöväder-blåser och snöar och det har det gjort hela dagen. Har kommit ett par tre decimeter. Och mer ska det komma säger de,,, USCH nu är man riktigt trött på Vintern faktiskt!  Handbollspuben för IVH blev inställd i dag pga vädret. Jätte synd det hade Johnny och jag sett fram emot. Får se om jag tar mig till Västeråshallen för dammatchen som ska spelas i morgon! I dag har vi haft en inneslappardag med lite tvätt och tittande på inspelade program som vi inte hunnit med pga allt OS-tittande. Till min stora glädje ringde Tobbe vid 22-tiden. Han var då ute och åkte på vägen mellan Enköping och Strängnäs. Var och hämtade fordon på S1. Han har varit i fält sedan i måndags och ska så vara till nästa måndag. Jag blev superglad när han ringde men han berättade att de haft jätte tufft pga vädret. Men de hade fått sova i nån barackliknande byggnad i alla fall. Nästa vecka ska de bada isvak… huvva… Ja han får vara med om. Hur som helst superkul att höra hans röst! Sen slutade kvällen med ett guld och ett brons i Längdskidor i OS- fantastiskt….. KUL för Hellner som tog Guld men minst lika kul för Johan Olsson som tog bronset. Anders Södergren ska också ha en stor stor Eloge för sitt jobb för Laget idag! Härligt avslut på en annars så ruggig dag!

Söndagen den 21 februari 2010 kl. 01:15

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2010-02-19

Vaknade i soffan där jag av och till har slumrat under natten. En hel del OS-tittande dock,, Men när jag väl skulle lägga mig runt 23 kunde jag banne mig inte somna så jag gick upp igen. La mig i soffan och kollade. Vaknade alltså till i soffan av att Johnny gick upp 04:20 ca. Kvart över fem skjutsade jag honom till Garaget för i kväll var det meningen att det skulle vara After Work på Bastborren. Åkte hem och gjorde mig i ordning för ännu en arbetsdag men först skulle jag hinna med att ta prover på LAB och få B12-sprutan samt kolla trycket. Glömde säga att det var ett jäkla snöande och blåsande i morse så jag körde fast andra gången jag körde ut från vår gata men fick snabbt hjälp av annan bilförare som också kört fast men som skottade loss sig. Det var en mycket skicklig sköterska som tog mina prover hon fick blod på en gång och det kändes inte ens. Trycket låg på 135/70 ovilandes så helt OK med andra ord eller helt enkelt skitbra! Vikten var som jag visste att den skulle vara och längden var oförändrad. Man undrar varför man ska mäta längden varje gång men jaja. Kvart i nio kom jag till jobbet där det var manfall eller kvinnofall i vår situation. Mia vabbade och Eva sjuk och Emmma sjuk så hon kunde inte komma in men vi jobbade på vi som var på plats. Älskade Mary var tillbaka till jobbet idag så det var superkul. Maria hade tagit en bok med till mig från föreställningen de var på i går på dagen. Jätte shysst! Tack Maria. Efter jobbet tränade svärfar och jag – det var några yngre pojkar där och skrålade hård musik i hög volym men de gick efter en stund och andra halvan av passet var betydligt lugnare i öronen. Åkte direkt och hämtade Johnny eftersom hans After Work blev inställd pga sjukdom hos arrangör.  Nu ikväll har vi tittat på när Anna Haag tog silver och Sverige spöa Vitryssland i hockey,,, HÄÄRLIGT! Mindre kul var att Patrik Järbyn kraschade allvarligt,,, såg inte olyckan men de sa att han efter omständigheterna var rätt OK ändå,, usch hemskt med dessa krascher. Nu ska jag sova.

Fredagen den 19 februari 2010 kl. 23:56

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2010-02-18

Tränade inte idag heller- vill spara mina krafter så jag orkar jobba. När jag kom på plats fick jag veta att allt låg nere både växeln och hela data-köret. Vi kunde inte göra något annat än vänta. Vid 09:00 fick jag och Snessan åka till Solna för att svara där. Lotta körde oss men i Enköping fick vi veta att allt kommit igång igen så det var bara att vända hem till Västerås. Efter lunch åkte så hela gänget i växeln ned på Glada Hudik-föreställning. Jag och Emma var kvar och jobbade. Linda skulle ha varit inne också men var sjuk. Det gick bra men det blir ju köer ibland då man får uppstoppande samtal. På kvällen Sonmnade Johnny redan vid 19 då han varit vaken hela natten innan. Jag kollade på Anja och lite skidskytte mellan snarkningarna. Måste säga att Anja är helt enorm. Vilken tjej!

Fredagen den 19 februari 2010 kl. 05:51

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2010-02-16

En träningsfri dag i dag. Det svider inombords men jag är så trött nu att jag nog ska spara mina krafter till jag fått min injektion på fredag. Men det bär emot,,, hur som helst dagen har varit som vanligt men jag är så otroligt trött! Sen tog vi ännu ett guld i dag i OS. Det var Björn Ferry som fixade guldet på ett strålande sätt….. Jätte kul! Godnatt

Onsdagen den 17 februari 2010 kl. 06:59

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2010-02-15

I morse tog jag svärfar med på en träningsrunda på jobbet igen. Fem över halv 6 var vi på parkeringen. Jag gick i 40 minuter idag på fettförbränningsprogrammet men det var en förinställd maxpuls på 114 så det kändes inte så tufft men det kanske är bästa förbränningstadiet jag vet inte så mycket om det där,, om någon som läser detta är proffs på puls och träning så får ni gärna skriva till mig och förklara lite. Dagen flöt på. Vid lunchtid åkte vi alla ordinarie i växeln till Mary på lunch. Hon bjöd oss på lunch för att hon i går fyllde 60 år. Och det var en mycket trevlig lunch och god mat.

     

 

  

Emma och Linda jobbade i växeln under tiden. Tack mary för allt gott.

Efter jobbet åkte jag hem och fixade mat. Vilken häääärlig tjej hon är Charlotte Kalla. Men Anna Haag och Hellner och Olsson gjorde också bra lopp men Olsson körde fel och tappade sekunder och Hellner tog ut sig så han nästan var medvetslös…. Haag och Hellner kom 4:a. Johnny kom hem vid 21 ca. Han skulle varit ledig men fick hoppa in och jobba då en kollega blev sjuk!

Tisdagen den 16 februari 2010 kl. 07:34

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2010-02-14

I dag är det alla hjärtans dag och ingen av mina gubbs är hemma . Men bra karl reder sig själv. Efter gårdagens tjemiddag med en hel del vin känner jag mig trött idag. Men jag har i alla fall varit ute och handlat lite och fixat med tavlor etc i vardagsrummet så sakta börjar det nu se bebott ut vårt vardagsrum. Går och lägger mig typ vid 22. Johnny har då meddelat att de stod och väntade på bärgare för deras buss hade slut på ström, Hur det gick med det får jag skriva i morgon!

Måndagen den 15 februari 2010 kl. 04:57

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

2010-02-13

I morse hämtade jag svärfar kl 07:20 hemma hos honom för vidare färd till Hacksta och motionslokalen där. Vi var själva där så det blev så där lugnt och skönt som man vill ha det. Jag gick en timme på nya gåbandet och det var riktigt härligt! Efter att ha skjutsat hem svärfar kom jag hem vid kvart i 10 och då var Johnny redan på väg till Grillby för att äntligen få hämta hem vår bardisk. Halv tolv kom han så hem och då hade Ingvar också kommit hit så de bar tillsammans upp aset för trappen. Herre gu det var inte lätt men det gick. Sen åkte dem också och kastade gamla soffan och lite andra återbrukssaker. Ingen rast ingen ro så kvart i 2 åkte vi ut till Jocke och Jessica och uppvaktade Jocke i efterskott. Thea hade bakat jättegoda kladdmuffins och Ulla hade med sig en god kaka. Vi fikade och tittade lite i albumen som Jocke fick på foton från förr. Det var lite roligt faktiskt. Direkt efter uppvaktningen i Berga skjutsade Johnny mig till Enköping där jag träffade Carina, Angela och Klingan för att tillsammans gå upp till AFS på tjejmiddag. Vi hade en jättemysig kväll där vi diskuterade vilka museum vi ska gå på i Göteborg och vilka konstutställningar som den aktuella helgen finns på programmen. (NOT) hur som helst hade vi en jättetrevlig kväll och på slutet efter några sms kom Carina H också till oss en sväng och drack ett par glas vin. Det var länge sedan jag såg henne så det var kul att träffa henne igen. Vid 01:00 kom Johnny och hämtade mig. Vi skjutsade hem Carinorna och sedan hem till Västerås. Kvart i 2 stupade jag i säng tror jag.

Söndagen den 14 februari 2010 kl. 10:09

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

2010-02-12

I morse gick jag inte och tränade trots att jag gärna ville men jag måste nog tänka mig för som alla säger och fick också lite banning från sjukvården idag så ja jag måste tänka på att jag inte får i mig så mycket energi så det räcker till obehindrad motion. Hm, Hur som helst så är jag ju så trött nu för tiden vilket kan bero på B12-brist så på fredag den 19 feb när jag ska lämna prover inför 6-månaders läkarbesöket så kommer jag direkt efter provtagning åka till lab på Odensvi så de får trycka i mig en B12:a. Jag måste nog ha den oftare än var tredje månad framöver. På jobbet idag var jag ändå lite mindre trött än dagen innan för då fick mina kollegor to m skicka hem mig tidigare. Vi hade genomgång av nya Videokonferensbokningssystemet vilket inte verkar vara nån match. Jag tycker det ska bli jätte kul att bli delaktig i andra uppgifter som de andra gör men som jag inte fått tillgång till ännu. Jag somnade rätt tidigt på kvällen och Johnny blev sen. Denna arbetsvecka är äntligen över.

Söndagen den 14 februari 2010 kl. 10:01

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2010-02-10

I morse stängde jag av klockan och flyttade fram alarmet en timme så någon motion blev det INTE. Hm men det får jag ta också – är man trött och seg så ska man inte köra,,,, Dagen har flytit på som vanligt – har dock kännts lite segt idag. Johnny kommer hem sent och jag ska knoppa in – är så trött….. har tippat os tipset idag! godnatt!

Onsdagen den 10 februari 2010 kl. 21:29

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

2009-02-09

I morse var det skönt att jag bestämt mig för en vilodag. Skittrött var jag. Men parvlade mig så klart upp till jobbet. Maria är på kurs så det är andra som basar i växeln och de stackarna har haft hur stökigt och bökigt som helst med videkonfen så det har bökats mycket med det idag. Kl 09:00 var Emma och jag på en underbar visning av Lagret och KPK. Jag har aldrig varit ut på lagret tidigare- bara sett det från loftgången till matsalen. Det är ofantligt stort- Han som guidade oss sa att om man gick i alla plockgångar så blev det ca 5 km. Jösses vi gick ju inte alla så men en bra bit gick vi så jag fick nog motion idag också så det räcker. ( och i skyddsskor inte att förglömma ). Sen fick vi alltså också gå över gatan till HFG ( ICA:s KPK där allt konsumentpackat kött packas och så. Jättespännande och vilka suveräna robotar som jobbar där alltså… på befallning av endast en streckkod – ja det är verkligen imponerande. Men vi undrade just vad som händer om robotten ballar ur och börjar tappa minnet.. då måste det bli rent katastrof alltså. Men det händer tydligen inte direkt ofta för i så fall skulle de inte våga ha det där systemet. Ja Tack för en jätte bra rundtur. När jag gick hem var det också hemgångskontroll vilket jag tycker är skitbra att det görs ibland. Stickprov och man kollar då alla. Nödvändigt då det finns mycket attraktiva saker på lagret att smuggla med sig hem. Efter jobbet åkte jag till Grillby och fixade med kuvert etc till resten av medlemsinbetalningen och då passade jag på att äta hos mamma. Hon hade lite korv i dillsås till mig och det är ju så supergott,, jag gör det aldrig för varken Johnny eller Tobbe gillar det. Det är något mamma fått hemifrån mormor för mina släktingar på mammas sida äter också detta. Jag var hemma kl 20;00 ca och väntar nu på att Jompa ska komma hem från jobbet. Han skulle ha jobbat tidigt som attan hela veckan egentligen men fick ändrat schema och jobbar istället kvällspassen. Vet ej vad han gillar bäst. Ev kvällspassen så han slipper gå upp kl 03:15. Ha en trevlig kväll.

Tisdagen den 9 februari 2010 kl. 20:21

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2010-02-08

I dag vaknade jag riktigt tidigt. Johnny skulle upp 03:15 ( vilken jävla tid att gå upp eller hur? ) Jag hörde när han slog igen dörren och sen hade jag mycket svårt att somna om. Jag gick väl upp vid 04:15 ungefär. Jag hade kontakt med Tobbe som vid denna tidpunkt skulle bege sig till Bålsta och Pendeln till Västerhaninge. Snälla morfar ställde upp halv 5 på morgon och skjutsade. Allt gick bra för Tobbe- Inga förseningar och kom fram på ett bra sätt utan att somna på tåget. Nu kommer det vara så tomt igen i 3 veckor. Jag saknar honom mycket men det är ju bara att gilla läget och han lär ju aldrig bli mammas lilla pojke igen och det är väl tur det på sätt och vis. Ja visst Kina vi är ena riktiga hönsmammor ibland. Kl 06:15 var jag på jobbet och gick på gåbandet. Det blev 50 minuter idag. I ett lite snabbare tempo men utan tuffa intervaller. ca 3,8 km blev det och jag är nöjd! Arbetsdagen flöt på. Vi har fortsatta problem med tekniken och detta är oerhört frustrerande stundtals men man får ha tålamod. Min chef Lotta har lärt mig att problem betyder före lösning. Så snart har vi inga problem då lösningen är klar . Efter jobbet åkte jag så till Malmabergsskolan för veckans gympa pass och denna gång slapp vi epilepsianfall och rullatorer som skulle fraktas. Så rent egositiskt var detta den bästa gympan jag haft där. Tänk er själva att gympa till kanonlåtar som Mistrals dotter och Får jag bli din tangokavaljer….  hahaha nä skämt å sido det är en riktigt behaglig och lagom jobbig gympa för mig – för som sagt man tar i efter egen förmåga och trött blir jag sannerligen. I morgon ska det bli vilodag det beordrar både Mia på jobbet och min man mig- båda säger att jag överdoserar motionen enormt och kanske har de rätt. Må så gott!

Måndagen den 8 februari 2010 kl. 20:47

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2010-02-07

I dag vaknade jag tidigt och gick upp en sväng men la mig igen och sov till kl 9 nånting. Ingen träning idag– har bestämt mig att inte köra varje dag jämnt,,, inte på helgen i alla fall. Jag tvättade lite och fixade i köket. Satt upp nya gardiner då jag inte längre ville ha mina julgardiner uppe även om det inte var något julmotiv direkt på dem så var dem ju röda,, så nu har jag satt upp lite ljust och luftigt där i stället. Jag har även gjort verksamhetsberättelse och verksamhetsplanen inför IK Nordias årsmöte. Johnny och jag tog oss i kragen och åkte till återbruket med en massa källsorterade emballage. Jätte skönt att bli av med. Sen började vi grovplaneringen av vår kommande bilsemester. Tobbe har bunkrat upp med kaffe och gosaker inför en lång vaken natt då han inte åker förrän 05:09 pendeln. , han har natttjänstgöring och behöver sova hela måndag dag. Han åker i morgon bitti som sagt och kommer inte hem på 3 veckor.   Saknad av mamma. ojoj. Redan vid halv tio så la vi oss och läste då Johnny ska upp 03:15 och jobba i morgon!

Måndagen den 8 februari 2010 kl. 08:10

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

2010-02-06

Gick upp och åkte iväg och tränade i morse istället då jag inte orkade det i går morse. Kl 08:00 var jag på plats och var själv ända till kl 08:45 när en familj kom dit. Så härligt att ha det gjort så där på morgonen. Jag åkte sedan hem och förberedde lunch för Malin och Tobbe skulle komma på mat vid 12 tiden. De var kvar ett par timmar innan de åkte till Farmor en stund. I kväll ska Tobbe träffa några i klassen. Johnny och jag har bara varit hemma och donat med lite administration och tagit det lugnt! Vi har tittat på inspelade deckare samt melodifestivalen. Nu är det dags att nanna kudden!

Lördagen den 6 februari 2010 kl. 22:30

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2010-02-05

I morse orkade jag inte gå upp när klockan ringde 04:50. Så träningspasset fick bli inställt. SUCK men jag var så trött…… På jobbet var det som vanligt förutom att jag världens goaste lunchsällskap idag. Tobbe kom till mitt jobb och vi var på Resturangen och åt lunch. Jag bjöd honom på Fläskfilé och klyftpotatis. Själv åt jag köttfärsbiff. Jag visade honom också gymmet och han var nöjd med det och kommer säkert testa med mig någon gång! På kvällen åt Johnny och jag middag tillsammans vi kom hem samtidigt idag kors i taket,, han har ju haft djävulusiska dagar på sistone. Och det märktes för redan halv 10 gick vi och las oss,,, helt slut båda två!

Lördagen den 6 februari 2010 kl. 22:27

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2010-02-04

I morse fick jag tillbringa 20 minuter med att få ut bilen på gatan jösses vad det hade snöat inatt och vad tung snön var plus att det var moddigt som attan så det var svårt att parera bilen! Men det finns det som är värre. Jag tränade och gick i 50 minuter med lite tuffare intervaller stundtals. Jobbet flöt på som vanligt. Snessan skickade hem mig lite tidigare för jag skulle hinna ner på stan och träffa Maria Capor. Vi åt sallad på Waynes Coffe och hade en mysig stund tillsammans innan vi gick till Teatern där vi skulle möta upp Lotta som tillsammans med oss skulle lyssna på Stefan Einhorn. Och föreläsningen var jätte bra tycker jag. Jag var hemma kvart över 9. Ska nu slappa innan jag sover.

Torsdagen den 4 februari 2010 kl. 21:29

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2010-02-03

Jösses i dag har det snöat än mer och det är lite mildare nu så snön börjar bli tyngre. Så Johnny tog skyffeln och tejpa fast på ett långt skaft han lånat på Axelssons och sen låste vi in katterna i sovrummet och sen började Johnny skottade ned all snö från altantaket,, det var behövligt det blir oerhört tungt om det töar alltså. Det blev en rejäl vall nedanför takslutet. Titta gärna på bilderna i galleriet Hus och Hem. I övrigt har jag vilat idag och inte tränat alltså. Jag ahr haft känning i gallan idag – hoppas dock att det inte blir något mer av det,, Jobbet flöt på och allt var som vanligt! Inget särskilt att rapportera. Må så gott.

Onsdagen den 3 februari 2010 kl. 20:46

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2010-02-02

Gick upp i tid för motionspass före jobbet men idag var det ont och segt, Bestämde mig direkt efter passet att i morgon blir det en vilodag. Det flöt på som vanligt på jobbet förutom att det var en massa segheter i systemen som fördröjer proceduren hela tiden…. Efter jobbet åkte jag hem och lagade mat och sen kom ”Syster” Carina och hälsade på och visade sina underbara bilder hon tagit hos fotografen. Hon är superfin. ( ni ser några bilder som jag lagt upp ) Jag tycker det är så himla läckert med Carina. Att få göra detta med fotograferingen efter den resa hon gjort är fantastiskt. Och hon är ju så modig! Men det är klart hon är ju så fin så det är naturligt för henne att ”posa” framför kameran,,, Jag skulle ALDRIG våga. Carina åt mat med mig innan hon åkte vidare till en gammal jobbarkompis. Tack för besöket Carina alltid så kul att träffas. Johnny kom hem strax före 21 efter en tågbussdag, Vi kollade på Mästarnas mästare som jag spelade in sen gick vi och la oss.

Onsdagen den 3 februari 2010 kl. 06:28

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2010-02-01

Jaha tänk så var det en ny månad det är inte klokt vad tiden går fort. I morse gick jag på gamla bandet på jobbet då Mia ”hann” före mig till nya men det går lika bra att gå på det gamla. Jag gick rätt tufft 37 minuter. Efter jobbet var jag så på gympa,, jag hade längtat efter detta verkligen men nu blev det bara ett halvt pass då en av deltagarna fick ett epilepsianfall och fokus hamande på att rädda henne.. ja usch — jag som avskyr sånt här tur att det fanns två pensionerade sjuksköterskor med på passet som kunde hjälpa till på bästa sätt. När jag kom hem lagade jag mat och sen kollade vi på tv och jag somnade i min sköna fåtölj helt utmattad.