september 2009

2009-09-30

Har jobbat i dag och är som vanligt helt slut just nu men innan jag slappar måste jag berätta att jag blev nojig idag och trodde jag glömt spisen i går kväll– hm jag borde ju ha märkt det i morse i så fall men blir man nojig så blir man. Min snälla svärfar åkte och kollade och spisen var lugn men han blev lite bekymrad över att kissarnas vatten var slut- jag blev inte bekymrad däremot förbryllad. jag fyllde på skålen i natt vid 01 och sen när jag duschade hade jag bägge katterna på toa där de drack. När jag så kom hem i kväll var det återigen tomt i skålen och underlägget var dyngsurt. Så jag vet inte om de blviit oerhört törstiga eller om de busar ut vattnet.. så nu får Johnny hitta en annan konstruktion för det här med vattnet… det har hänt förr.. kanske skaffa en flaska som kaniner har  haha skämt åsido.. det går ju ingen nöd på dem, men ändå ska dem ju ha vatten.

Efter en stund kom Åsa Lyckman och hälsade på mig – herre gu vi har inte träffats sen Johnny och jag gifte oss. Det var så kul att prata med henne.

På jobbet gick det bra men jag är trött ordentligt när jag jobbat heldag! I morgon är det ahlvdag som gäller så det blir bra! Godnatt.

Onsdagen den 30 september 2009 kl. 19:17

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

2009-09-29

Jobbade heldag i dag för första gången och det gick bra men jag var väldigt trött. När jag kom hem var mamma och pappa här och fixade lite. Mamma hjälpte mig med fönstrena i köket samt gardiner till Data rummet och pappa hjälpte till att montera det runda köksbordet och satt upp några tavlor. Tack så mycket för hjälpen. Jag tittade på tv på kvällen men var rätt så trött somnade tidigt. Jag har min roliga tid i månaden också nu så jag kanske är extra trött. Vi hörs

Onsdagen den 30 september 2009 kl. 06:52

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2009-09-27

En blåsig söndag med en del aktiviteter. Men först lite om fredagen och lördagen. I fredags fick jag rycka in och jobba då Linda var sjuk. Jag jobbade dock mellan 9-14 för jag hade andra saker redan inplanerat bl a bank-besök. Direkt efter jobbet åkte jag till banken och gjorde det jag skulle där sen vidare till Tursitbyrån för att hämta N1anw:s och mina biljetter till Ugglas. Nu har jag dem i lådan hemma.  Efter detta tog jag mig ut till Hälla Syd och hämtade medicin. Gick sen in på Hemtex för de hade nya lampoe där och jag köpte 2.  Sen vidare till Willys där jag handlade en hel del. När jag väl kom hem och hade plockat upp det jag handlat var jag så trött så trött men behagligt trött på något sätt. Johnny var på Axelssons hela dagen dels för att fixa snökedjor till bussen ( snö i Norges fjäll nu ) och sen lite annat strul. När han kom hem lagade vi Tacos och det var riktigt gott.  Jag smakade också en klunk av Johnnys öl och det var helt underbart gott. Så himla kallt och gott i strupen. Jag hade också köpt lite godis till Johnny då det är lite synd om honom som inte får njuta av sådant i vårt hem så ofta nu mer.  Jag norpade en punchpralin och ett gelehallon. Pralinen var ljuvlig och lätt att äta medans gelehallonet åkte kana och gick knappt att tugga så det fick åka ut lika fort igen. Vi tittade på tv och jag var så behagligt avslappnad och trött,,, så skönt när Johnny är hemma. På lördagen åkte vi till Bålsta och handlade skor och byxor till mig. Deichman har ju öppnat i Bålsta. Johnny gjorde också kap i Djuraffären. Sen åkte vi hem till Villbergaby och där fick Johnny dricka lite whiskey. Hm mammas whiskey går inte av för hackor.

1 dl stora whiskeyn och Johnnys ögon lyser . Jag fick krama och träffa Tobbe. Vi gick igenom hans papper och lite så innan han och Malin åkte hem till Vallby. På kvällen åkte vi hem och lagade kött och potatisgratäng. Ingen mer whiskey blev det hemma i alla fall . Så i morse åkte jag till Villbergaby igen för att skjutsa tobbe till tåget och sen även för att titta på Damernas seriepremiär i handboll. Johnny åkte i väg på GTA i dag igen och kommer hem på fredag. Saknar honom redan. Precis som jag också saknar Tobbe. Ja ja men snart är de hemma igen. I dag har mina svärföräldrar kommit hem från Rhodos så nu finns någon nära om jag skulle behöva hjälp! Hej vejs alla.  

Söndagen den 27 september 2009 kl. 19:53

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

2009-09-24

I går missade jag att skriva då jag var lite upprörd och upprymd på samma gång och till det en hel skopa trötthet. Kände mig inte till freds och mådde konstigt! Tog blodtrycket vid kvart över 1 hos distriktan och då var det fortfarande högt ca 160/102. Jag skulle bli kontaktad av doktorn på eftermiddagen. Renita som jag känner och vars dotter låg granne med mig på Ackis tyckte inte jag skulle åka och jobba- men jag sa att det måste jag göra- kan inte låta bli nu en timme innan jag börjar. Hon var rädd för att jag skulle bli stressad av jobbet och oroa mig över trycket. Och det kunde hon ju ha rätt i men det gick jätte bra att jobba…. Kände mig lugn, harmonisk och trygg. Känns som jag behärskar jobbet på ICA till 100 % och därför är detta inte en stressfaktor för mig! Kl 17 ringde doktorn och förklarade en del för mig samt skrev ut en kompletterande tablett till min seloken. Jag började ta den i morse. Jag har idag jobbat från 08:00 till 15:00 ca. Driftstörningar under hela dagen och jag blev faktsikt trött så då släppte de hem mig. Johnny-gubben kom hem idag så skönt!!!!!! Och jag festade till med en kebab m bröd.. hahaha gissa hur många tuggor jag fick i mig?? ja just det 4-5 st  sen proppmätt. Jag har dock druckit nästan min ranson vatten idag vilket är en framgång. Min nya medicin är dessutom lite väskedrivande så det behövs att jag dricker mitt vatten. OCH jag har nu gått ned ett par hg igen 🙂 Nu ska jag slänga mig i soffan hos Jompa och kolla på tv. Jag skulle varit ledig i morgon men pga sjukdom ska jag jobba några timmar. Sen ska jag hämta N1anw:s och mina biljetter till Ugglas…… HA en trevlig kväll! I morgon är det fredag och då kommer Tobbe-lobbe hem 🙂

Torsdagen den 24 september 2009 kl. 19:58

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

2009-09-22

Har nyss kommit hem från Bion. N1anw och Nina och jag var och såg Flickan som lekte med elden. Tack för trevligt sällskap. Grymt bra böcker som nu blivit film. Som vanligt är då böckerna strået vassare men filmerna är med beröm godkända hittills. Jag tyckte det blev jobbigt på slutet för jag blir lite yr i huvvet och känner mig lite skum. Jag sover hos mamma och pappa. Jag ringde och pratade med Uppsala i dag och hon hade en massa förklaringar och det jag inte får glömma säger hon är att jag gjort en stor operation som tar nästan ett år innan jag är som vanligt igen. det är inte en galloperation som utförts och så kommer jag hem och är pigg nej här måste jag och min kropp lära känna varandra på nytt och det tar tid. Jag kollade mitt blodtryck och det var högt i dag igen så nu måste jag kolla det regelbundet ett tag och fick tid i morgon- det var svårt med tid denna vecka men jag fick en tid kl 13:15. Ska jobba direkt efteråt sedan får se hur det går. Godnatt!

Tisdagen den 22 september 2009 kl. 21:42

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

2009-09-21

Hej hej- Har just ätit min nästa sista måltid för dagen. Och den avnjöt jag på altanen medan det blåste storm utanför inglasningen..( lite överdrivet men det har börjat blåsa en del) Jag åt 50 gr köttfärssås ( eller köttfärsen i såsen var 50 gr sen var det lite passerade tomater och så också) och knappt en potais och är nu mätt så jag nästa storknar – jag är faschinerad av att det kan vara så här. I dag tycker jag att jag inte varit lika yr men det kan väl ändra sig som det gjort förr men jag har tvättat en del och fixat i tvättstugan och så har jag gått ett par varv runt huslängan för att få lite luft och att få röra benen lite. de är som värsta stockarna alltså och jag får fasen träningsvärk- otroligt vad jag gick ned mig före operationen. Det är därför jag inte går ned i vikt för tillfället tror jag då jag nu håller på att bygga upp musklerna till det normala igen, sakta men säkert! Jag vill varna ALLA- se till att ni får bränsle hela tiden – alternativet är överjävligt! Nu ska jag kolla på Simon och Tomas och sen är det ju min favvo tv-dag i veckan då Jordan kommer kl 22. Ha det gott alla!

/Marie

Måndagen den 21 september 2009 kl. 19:46

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2009-09-20

Är nu hemma efter ytterligare en dag i Grillby. I dag åkte jag dit för att köra Tobbe till tåget – bara för att få se och träffa honom en stund extra. Jag var på fotboll också – jag såg juniorernas match som de tyvärr förlorade mot Åländska laget med 5-7. På fotbollen träffade jag bl a Monica som hade 2 vinterjackor som jag fick av henne- det är jackor som jag snart kommer i och det var vinterjackor vilket passar perfekt så tack så mycket Monica. Thesan och du förser mig med jackor 🙂 Av Carina har jag tidigare fått en skinnjacka men den är tyvärr nu för stor. Men tack Carina jag hade den ett tag. Jag åt lunch hos mamma och pappa. Mamma lagade Kalops mmmmmm kanongott – attan att man inte orkar så mycket men jag tog med mig 2 matlådor hem också 🙂 Totalt var det nog mängd motsvarande det jag åt under en måltid förut. Ja det är en väsentlig skillnad. I kväll åt jag 50 gr lax och potatis och sås. Blev så jäkla mätt… Herre guuu att man kan bli så mätt av så lite helt otroligt! Och i morse hade jag gått ned 1 hg igen Yippie!!! Ha skämt å sido jag vill bara ha lite koll på vikten att jag får i mig och så där och det verkar funka tycker jag — jag bryr mig inte om dessa hg hit eller dit! Fasen jag har ju gått ned nästan 27 kg nu sen 6 juli och det får jag vara grymt nöjd med! Ha en trevlig start på veckan så hörs vi snart igen!

Söndagen den 20 september 2009 kl. 18:33

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

2009-09-19

I morse kl 06:00 skjutsade jag Johnny till Garaget för han vill inte ha bilen stå där i 6 dagar nu. Och det kan man förstå han ringde efter en stund och berättade att två bilar var vandaliserade och ett par bussar var attackerade så det är skönt att bilen är på plats hemma i garaget- hur säkert det nu är. Se åkte jag hem åt frukost och duschade sen packade jag med mig den mat jag skulle ha med och åkte mot Grillby. Jag mellanlandade hos farmor och hälsade på henne. Ville visa henne att jag var så pigg som jag är nu efter omständigheterna. Hon är så pigg och rosig om kinderna lilla farmor. Det enda jobbiga är att hon hör så illa. Från farmor åkte jag sen vidare till Grillby. Det var ingen trevlig historia rent resultatmässigt men vi mötte ett oerhört duktigt lag. Dock finns mer att önska hos vissa av våra spelare. En del vill mer än andra så enkelt är det och i lagspel ska helst alla vilja för att resultat ska nås.  Jag fick kanonhjälp av AFS, Bylund, Klums och Gustafssons med kiosk. Mia hjälpte mig vid entre — tack alla. Nu ska jag äta middag på Pensionat Villbergaby innan jag åker hem till våra katter.  Kan tillägga att jag pratade med Staffan som är kirurg och han sa att det kan bli hårt efter operationen efter som det är en inre blödning där och eftersom jag mår bra ska jag väl inte vara orolig! Men hör och häpna kära vänner det senaste dygnet har jag gått upp

2 hg!!!!!!!!!!!! Vad ska bli av detta???? Nåja det måste betyda att jag får i mig näring ändå! Vi får hoppas att jag kommer landa nedåt så småningom– Nu ska jag snart få träffa sonen och umgås lite med honom också innan jag far hemåt. Hej då ha en trevlig fortsättning på helgen!

Lördagen den 19 september 2009 kl. 16:14

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

2009-09-17

Idag så försvann mina agraffer- dvs mina stygn. Och inte var det en skön historia själva borttagandet men väl efteråt är det ju skönt. Det sved och stack till som ett getingstick varje gång typ. Nu är det skorpigt och kliar men det vätskar ingenting! Jag kände mig pigg i dag så Johnny skjutsade mig till ICA där jag hälsade på medan han var och klippte sig. Jag bjöd dem på Mandeltårta. Jättekul att träffa kära kollegorna igen. Jag kollapsade ju sist vi sågs och antar att de tyckte jag såg piggare ut i dag. Men jag måste vara försiktig för jag är andå lite svag så jag inte överanstränger mig för mycket. Jag har i dag också beställt en biljett till mig och en till N1anw till Västerås konserthus den 18/12 för att få se och höra Caroline af Ugglas. N1anw har gjort så mycket för mig under min hispiga period både före och efter operationen och jag ville tacka henne på ett speciellt sätt och jag hoppas hon uppskattar detta. Jag vet att hon älskar Caroline af Ugglas. Många andra har också varit mycket stöttande för mig men N1anw har t om fått plockat fram sina yrkesegenskaper och gått till handling för min hysteriska läggnings skull. Så tack! I morgon ska jag prova att köra bil. Hej vejs!

Torsdagen den 17 september 2009 kl. 23:10

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2009-09-16

I dag har jag mått jätte bra faktiskt tycker jag. Diarrén kan vara Fun light som innehåller aspartam och det tror jag är laxerande.. i dag har det funkat riktigt bra och även i går ju. Jag och Johnny var och handlade på eftermiddagen och det gick också rätt bra – visst har jag en bit kvar till min normala standard men det närmar sig timme för timme tycker jag. OCH IKVÄLL TOG JAG SISTA KLEXANE-sprutan så underbart skönt- det har varit en fasa varje gång att ta den där jäkla sprutan men jag har gjort det och känner mig stolt och duktig. I morgon ryker stygnen också så det kan väl bara gå åt rätt håll eller vad säger ni????  Nu ska jag titta på Superstar och sedan efterlyst Godnatt alla kära vänner. Och tack för att ni följer mig här på min blogg.

Onsdagen den 16 september 2009 kl. 19:56

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [10] Kommentera detta inlägg

 

2009-09-14

Hej – Jag har nu lämnat Pensionat Villbergaby för mitt kära Radhus i Västerås. Man blir lätt bortskämd på det där pensionatet och det är väl itne bra i längden så det är bäst att komam hem till verkligeheten. Jag mår fortfarande bra men har haft diarre idag och jag gillar det INTE. MAN vill veta vad som gjorts fel. Men en orsak kan vara mammas köttfärslimpa som gjordes på 50/50 blandfärs. Det var nog för fett. MEn ändå så borde det inte bli diarre hela dagen för det i dag tycker jag. Nåväl vi får se hur det blir i natt och i morgon! Nu vet ni alla att jag tagit mig hem i alla fall. Kram på er!

Måndagen den 14 september 2009 kl. 19:52

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

2009-09-13

I dag har jag kännt ännu mer hur krafterna är på väg tillbaka. Orkade sitta en stund på fotboll men sen blir jag så trött. Blir tröttare på eftermiddagen och kvällen men på morgonen och förmiddagen är jag riktigt pigg stundtals. Har sovit hela natten förutom ett toabesök vid 01:00. Vi har i dag skjutsat Tobbe till Tåget igen för avdfärd till Karlskrona- det har varit mycket skönt att träffa honom i helgen även om han inte ger mamma all sin lediga tid direkt :). Men jätte kul ändå att träffa honom. Han är så go min Tobbelobbe. Mamma och jag var till Västerås och såg till kissarna och det klarade jag också ganska bra så jag är ev mogen för hemfärd från Hotell Villbergaby i morgon eller absolut på tisdag i alla fall. Nu ska jag snart vila en stund så jag orkar kolla tv senare i kväll. Jag har ju fått låna AFS cd-spelare så jag ska i morggn köpa en ljudbok och lyxa till det för mig! Ha det bra alla!

Söndagen den 13 september 2009 kl. 17:55

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2009-09-11

Det känns ingen skillnad ännu tycker jag- ingen bättring men jag har i dag fått i mig mer mat än tidigare så det kanske ändå går åt rätt håll. Det rä så skumt att inte veta vad det är man känner i magen. Om det är hunger, mättnad, illamående, gaser. Skit skumt. Men i dag har jag vilat en stund på dagen sen satt jag ute i hammocken en 40 minuter. Jag måste nog ha tålamod att det kommer gå i sakta mak tillbaka. Jag är ju lite ivrig att allt ska vara precis som förut men det är en jättestor förändring som gjorts i min kropp och den måste lära om på nytt. Så jag får väl tagga ned och se tiden ann. Familjen Thomas var här hos mig på kvällen och väntade in Tobbe för överlämning av present till honom. Mamma och pappa var på 75- års fest så Thomas hämtade Tobbe vid tåget. Jag kan ju inte köra bil ännu tror jag. Jätte jätte härligt att få hem honom. Jag har längtat så efter honom! Malin kom också och vi ( alla utom jag) åt dajmtårta innan Thomas och resten åkte hem. Hoppas på en bra dag gällande mobiliseringen i morgon.

Lördagen den 12 september 2009 kl. 08:23

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2009-09-10

Vaknade vid 07:30 efter en halvdann natt på soffan i tv- rummet. Jag vill gärna ha en tv att titta på därför får jag ligga där men det ska väl bli bättre och bättre dag för dag. I dag har det faktiskt gått över förväntan. JAg tycker mig vara rätt pigg ändå. Den mat jag ätit i dag är:

Kl 07:40 0,5 del a-fil, 1 knäckemacka med leverpastej.

Kl 09.50 smörgåsrån med 2 skivor ost (17%) och 0,25 dl a-fil.

Kl 11:25 1/2 potatis och 1 skiva falukorv, 1 tsk stuvade ärtor

Kl 13:30 0,25 dl a-fil, 1 knäckemacka med leverpastej 

Kl 15:30 1 smörgåsrån med 2 skivor ost

KL 17:00 1/2 potatis, 2 msk kokt torsk . 1 msk äggsås

kl 19:00 0,75 potatis, 1 msk kokt fisk 1 tsk äggsås

Och innan jag lägger mig gör jag ett försök med 0,5 dl a-fil och knäckemacka med leverpastej. Känns rätt idag — jag måste ju få in rutinerna och äta ofta, sakta och rätt mängd. Är fortfarande väldigt osäker på vad det är jag känner i magen så klart det lär ju dröja ett tag till innan jag lär jag. Men i alla fall så var det länge sedan jag fick i mig så mycket näring så det borde vara positivt. Jag har inte sovit något på hela dagen men vilat ett par kortare stunder. Satt ute ca 1 1/2 timme i hammocken i det ljuvliga sensommarvädret och jaaa, jag känner mig faktiskt på G.  AFS kom över med lite att läsa och en CD-spelare som jag ska låna för att kunna lyssna på ljudbok. Farbror Tommy var här och hälsade på också. Nu ska jag snart placera mig på övervåningen och sätta på tv:n och jag tror nog att jag sover gott i natt. Jag längtar efter Tobbe och Johnny och till mitt radhus på Bjurhovda. Men hoppas att jag snart kan vara på benen och känna mig trygg när jag är själv. Godnatt alla.

Torsdagen den 10 september 2009 kl. 19:37

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

2009-09-02–2009-09-09

Hej alla, Ja nu är jag hemkommen efter en vecka i totalförvar på Ackademiska avd 70 A2. Jag som var så rädd att operationen inte skulle bli av och nu sitter jag här lite som en märla med ett 30 cm långt vertiklat ärr. Jobbigt att ta sig i och ur sängen men annars är det faktsikt rätt ok efter omständigheterna. Kvällen före OP skjutsade johnny upp mig och på plats fick jag min säng och de tog en bastest för att hålla koll på vad jag har för blodgrupp om jag skulle behöva blod under operationen. Jag var fastande från kl 17. Sen fick jag två ombyten varav ett var för operationsmorgonen.  När johnny åkte fick jag gå in och duscha 2 ggr med det otroligt ”fräscha” Hibiscrub ( Ugh vad äckligt det är det där medlet. ) Sen fick man lägga sig i sängen och vara där så mycket som möjligt. Jag fick veta av sköterskan att jag var enda inplanerade operationen så jag skulle få komma ned vid 07:30-08:00. Halv 12 fick jag åka ned till operation. Fick en hutt på vägen och väl nere vid narkosen så började min ven problem.  De hittade inga bra infarter och fick ta till obehagliga ställen där det är tunt skinn och brosk och så huvva huvva.. vidrigt… Efter en stund sa ena narkosskäteskan att nej nu plågar vi henne inte mer och då tittade han på mig och sa godnatt sen minns jag inget mer. Jág fick vara på uppvak över natten vilket är rutin vid min typ av operation. När jag kom till uppvak var mariette i tjänst. Jag har ett svagt minne av att hon stack fram ansiktet till mig och sa hejdå marie nu åker jag. Men det är ännu obekräftat. Hur som helst en stor eloge till Uppvakningsavd vilka fantastiska människor som jobbar där alltså. Och vilka situationer och vilken kaos det kan bli där.. ojoj.. hände några saker där på natten…. På morgonen efter fick jag blodplasma för att tröga ut mitt blod sen fick jag komma upp till avdelningen vid halv 10. Jag var lite omtöcknad och fick ändå göra flera försök att stå upp och komma ur sängen och så där.. sånt där som känns omöjligt och jobbigt men som är nödvändigt för snabb återhämtning och undvikande av följdsjukdomar. Jag var nog lite väl dålig på det så jag fick sån här slemhosta vilket gjorde ont i såret varje gång jag hostade. Carina kom till mig på förmiddagen vilket kändes jätte skönt. Sen kom mamma och pappa och hälsade på men jag var inte så pigg. Lördagen var ingen hit kan jag lugnt säga. Som jag nämnde i början hade jag svåra venproblem. Så de kallade på narkossköterskan som fick prova men hon gjorde flertalet bryska försök i fötter och handleder och armar och fingrar utan att lyckas och doktorn ordinerade då att en cvk skulle sättas in. Jag fick vaskas med hibiscrub och ligga i sängen i väntan på att jag skulle få komma ned på OP där dessa sätts in. Usch denna dag var jag liten och ämlig men det nålar som fanns gjorde så ont dessutom gick den ena nålen fel och jag fick fullt med vätska i armen vilket också gör ofantligt ont. Ulla och Ingvar var på besök på dagen och fick se mig så eländig. Och jag var plågad efter en stund kom även N1anw och när hon kom in i salen sa jag till henne de ska sätta in en cvk…. ( För jag var ju rädd för att få dit den – den sitter ju i centrala venen till hjärtat det känns ju läskigt tycker i alla fall jag.) Vad bra sa N1anw de borde de gjort tidigare då du är så svårstucken helt lugnt.. så tack för lugnet. Johnny hann komma och hälsa på mig också för det drog ut på tiden jag gnällde jag hade ont och jag tjatade på personalen som jag i denna stund upplevde att det inte hjälpte mig- men i efterhand så ser jag det på ett annat sätt så ingen skugga över någon personal förutom en sköterska som trots att min arm var dubbel så stor som den andre sa att så var det inte. Jaja Halv 10 på kvällen fick jag komma till OP och där la dem mig med huvudet nedåt och fötterna upp. och det kändes i mitt ärr kan jag säga. De undrade om jag skulle sövas men nu var jag lite mer klartänkt och sa nej kör lokalbedövning annars ska jag vara på uppvak igen och tappa tid och ork. Så då fick jag första gången den dagen (Tyckte jag då) lite värme och beröm. Jag kom upp på sal igen efter att ha åkt med transportkillar kors och tvärs genom korridorerna på ackis det var som värsta sjukhuset på tv. Åter på avdelningen strax efter 23. Kände mig lättad – ringde Johnny och jag skulle äntligen få sova men efter en timme ca kom de och hämtade mig igen då den gått in fel och de fick lov att justera den rätt. Så ned och göra samma procedur igen. Skillnaden nu var att räntgen inte kunde ta emot mig så jag fick skjuts av transportkillar igen upp till avdelningen var uppe vid 20 i 2 på natten . Kl 03:10 fick jag återigen lämna salen för en röntgen och när jag äntligen var färdig var klockan 03:50 ca. Personalen hade mycket symaptier för mig detta dygn och det var tufft. På söndagen var det en helt annan marie i farten och jag är så glad att jag inte valde att sövas igen då CVK sattes in. Nu kunde jag var uppe mer och mamma och pappa kom och hälsade på mig på dagen. Och på kvällen kom Johnny och de tyckte nog det var skönt att se mig lite piggare. Sen har det bara gått framåt. Ulla och ingvar besökte mig på måndagen och tycket jag var oförskämt pigg. Carina kom i måndagskväll och hälsade på mig och då satt vi i dagrummet och fikade och jag skedade i mig fil. Och i går fick jag då komma hem – jag åkte med TAXI N1ANW. Glömde säga att jag faktiskt tar mina blodförtunningssprutor själv också. Taxin släppte av mig på Villbergaby Hotell där jag kommer stanna till i början på veckan då Johnny är ute på en ny tripp från i dag! HA det gott alla! Jag blir nu starkare och starkare för varje stund hoppas jag.

Torsdagen den 10 september 2009 kl. 09:01

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

2009-09-02

I dag läggs jag in om de tar emot mig vill säga. Jag hade 36,4 i morse när jag vaknade så fortfarande ingen feber alltså emn det beror på vad de säger när jag kommer upp. Ha det nu bra alla så hör jag av mig förr eller senare beroende på om jag blir opererad eller inte.

Onsdagen den 2 september 2009 kl. 09:24

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

2009-09-01

Dagen före inläggning och jag vaknar med ont i nacken och halsont. SÅ TYPISKT. det är inte meningen att jag ska få göra operationen tydligen. Det kändes som jag hade 40 gr feber också men när Svärfar Ingvar kom vid 1 tiden ca i dag så tog jag febern direkt och jag hade 37,0. Alltså ingen feber och så har det fortsatt hela dagen. Ingen feber men känner mig lite förkyld i näsa huvud och hals. Men har jag ingen feber i morgon så åker jag upp och så får de avgöra på plats. Skit alltså vad irriterande. Jag hör av mig så fort jag kan – opererad eller oopererad. Hej så länge!