juli 2009

2009-07-30

Uppe med tuppen idag. Vill först bara säga att det äntligen kom ett livstecekn från Tobbe. Han varken kunde skriva eller prata skrev han men allt var bra och han kommer hem på fredag redan.  Hoppas att det är OK allting och så. Men det får jag veta tids nog.  N1anw var hos mig i går kväll och vi hade som vanligt en mysig stund tillsammans med mycket prat. Vi har alltid något att säga och det är så kul att ha henne här. Hon är en av de få som verkligen vet hru det känns att gå på flyt under en längre period och hon peppar mig så gott hon kan. Jag har nu gjort 24 av 60 dagar. Det börjar närma sig hälften. På jobbet är det lugnt! Vi hörs! Hej vejs!

Torsdagen den 30 juli 2009 kl. 05:58Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2009-07-29

Godmorgon- har varit på jobbet sedan kl 7, har promenerat bort till AC och köpt en pepsi max. En kvarts promenad för att få Pepsin är ne bra grej faktiskt. För jag tror min förbränning kommer i gång om man tar en liten rask promme. Jag tar ju inte min shake förrän vid halv 10 så då måste jag använda energi som redan finns paketerad så att säga.  I går var jag hos Mina svärföräldrar och betalade parfym de köpt.Sen var jag och handlade fler shakes på Willys till billigt pris. Tack Lisa för att du tipsa mig om detta– de verkar ha köpt upp ett helt jäkla parti med kort datum emn för mig är det ju inte kort direkt man hinner ju dricka upp den. Den första går ut 10 augusti men sen är det flera som går ut 9 septemeber. Det är perfekt.. 10 kr per måltid gånger 4 blir 40 kr om dagen för mig nu under flyt + en massa mineralvatten och cola light så klart men ändå.  Tobias har ännu inte hört av sig så jag blir lite orolig men de har väl fullt upp kan jag tänka mig i början med allt så inte är väl mamma i fokus då. Men man undrar ju ändå liksom.  Jag vet ju att han inte hör av sig i vanliga fall när han varit utomlands och så om inte jag får tag på honom så det är väl bara att gilla läget och vänta in ett kort sms. Jaja huvva! Förmodligen blir det lika lugnt på jobbet idag som de andra dagarna. Ha en bra dag!

Onsdagen den 29 juli 2009 kl. 07:51Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2009-07-27

Så har dagen D kommit- dagen då Tobbe på allvar kliver in i vuxenlivet. Han hoppade på 07:09 tåget i morse och har sedan färdats med div byten till Karlskrona där han ska starta sin militärutbildning. Han ska med andra ord göra lumpen.  Det blir tufft för mamma men det måste väl gå.  Jag har fått några sms i dag men vi får se när jag hör något mer ifrån honom och framförallt hur länge det dröjer innan jag ser honom. OJOJ Det är tuffa tider som Gessle sjunger. Johnny åkte före 4 i morse  så nu är jag själv en vecka igen. Ibland är det tråkigt men ibland går det ganska bra. På jobbet är det lugnt som katten alltså. Eva är tillbaka och snezz gick hem hon blev sjuk i helgen. Sen måste jag också Tacka Siv i repan som varje morgon ger mig glada tillrop. Hon får mig att orka kämpa en dag till känns det som. TACK SIV!  Jag har ju faktiskt tappat 11 kg ca och det är ju bra ju så. Fortsätt kämpa mawe- 38 dagar kvar……

Måndagen den 27 juli 2009 kl. 18:36Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

2009-07-26

Usch i dag är det en skum dag. Både Johnny och Tobbe ska i väg i morgon – Johnny borta på GTA i 7 dagar och Tobbe in i lumpen och hur många dagar vet vi ju inte ännu. Jag hämtade Tobbe och Markus och David på Arlanda i dag efter deras vistelse i Piteå.  Hjälpte till att ta fram det han ska ha med sig sen åkte jag hem. Johnny har varit på Diskusgatan och hämtat vin och öl som de köpt till oss. 21 dagar avklarade av flytperioden – bara 39 dagar kvar. Fy fasen alltså men det går framåt trots allt. Usch jag kommer vara nervös i morgon innan jag vet att Tobbe kommit fram till Karlskrona. Usch ja!!!!!!!

Söndagen den 26 juli 2009 kl. 22:48Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2009-07-25

I dag har vi bara varit hemma. Förutom att jag åkte och hamstrade natur diet på Willys Erikslund. Fortfarande 10 kr styck för sorter med kort datum men det börjar tunnas ut. I går var det Bengans 70-års fest på logen hemma i Villbergaby. Och det var en mycket lyckad fest och en otroligt tur med vädret. Alla trivdes gammal som ung. Min farmor var med och orkade ändå till kl 20 på kvällen vilket var kul , hon hann både äta och dricka kaffe.Det var också kul att se alla kusinbarn. de är inte direkt så små längre. Synd att Tobbe inte var med och Wilma saknades också annars var hela konkarongen där. Bilder från festen ligger i galleriet familj och släkten. Vid 01:00 åkte det flesta hem och då skjutsade jag hem Kenneth och Carina till Bålsta innan vi åkte hem till Västerås och vi kom i säng efter halv 3 någonting, jag var helt slut!  Hade dessutom en händelse från jobbet tidigare på fredagen lite i bakhuvudet, som jag tror tröttade ut mig. Plus att jag inte äter något. Det var otroligt tufft att avstå allt gott som fanns att tillgå men jag stod emot trots allt. Men vissa dagar vill man bara grina åt eländet.

Söndagen den 26 juli 2009 kl. 09:06Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

2009-07-23

I dag har det varit en tuff dag- har varit riktigt hungrig och då är det svårt att stå emot.. men jag åt några gurkstavar för att fira Johnnys hemkomst från GTA.  Det är inga kalorier att snacka om så det gjorde jag. Tobbe har flygit upp till Piteå i dag med Markus. De ska vara på PDOL i helgen. Markus föräldrar har ju stuga el hus rättare sagt där uppe. Natten som var har varit helt sjuk. Grannen hade värsta racet där inne. Började vid 23 tiden och sen var det musik och drag där när jag gick upp kl 06:00. Musiken dock lit lägre då. Och det var vuxna männiksor i min ålder typ.  Ja herre guuuuuu. Nu ska jag sova godnatt.

Torsdagen den 23 juli 2009 kl. 22:22Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2009-07-21

Dag 2 med nya flytet och jag har haft lite problem med magen som jag befarade på väg att nästan ge upp men jag ringde till sköterskan i gen och frågade vad jag skulle göra och då tipsade hon mig om tablett jag ska ta så då känns det bättre igen. De har väl haft sånna som mig förr kan jag tänka. Kan ju inte bara vara jag som blir så här av Flyt. Mamma och pappa hjälpte mig med det sista i huset, mamma tvättade fönstrena och pappa och jag släpa fram diskmaskin och gick igenom svåråtkomliga skåp etc. Så nu är det inget kvar i princip annat än Tobbes grejer och andra säsongsgrejer. SKÖNT!

Jag fortsätter lägga in gamla bilder från förr – det är skitkul att se tycker jag… tänk att man kan scanna in bilderna och få dem digitala det är kul! Och tack alla ni som kommenterar både bilder och bloggar det är kul att se att den här sidan lever. Hej hej!

Tisdagen den 21 juli 2009 kl. 22:41Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2009-07-20

I dag har jag fått dricka Naturdiets shakes och äta bars. Ringde ju till UAS och pratatde med sköterska där och vi kom överrens om att jag skulle köra Naturdiet istället. Vilken skillnad ojoj- även om jag är riktigt trött på just flyt så är det ju min vardag några veckor till men det går i alla fall att få i sig denna flytande drink på ett helt annat sätt än cambridge. Får se hur magen pallar bara.  Jag tog en cafe latte och njöt faktiskt av den Iskall  Sen gjorde ju inte Lisa saken sämre  genom att köpa min gamla soppor och även rekommendera att Willys på Erikslund hade halva priset på naturdiet med kort datum så jag åkte ut dit och hamstrade. Underbart att bara betala 10 kr styck –  helt plötsligt blir det inte så dyrt att flyta. Hoppas jag blir mer och mer sugen på att motionera så att även det hjälper till. Hej hej.

Måndagen den 20 juli 2009 kl. 22:40Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

2009-07-19

Klockan är kvart i nio snart och jag börjar bli trött. I dag har jag haft Inga-Lill här på dagen och Anette FS på kvällen. Jätte trevligt! Vi har fått kvalitetstid genom mycket prat jag har fått visa dem hur illa jag mår av sopporna och jag måste göra något åt detta. Så de kom överrens om alla ( Även n1anw som jag hade telefonkontakt med ) att jag skulle ta en bar i kväll också och ringa KIR. i morgon och kolla med läkaren vad jag kan göra i stället om jag kan gå på naturdieten typ. För jag vill inte sabba det här men jag måste ju kunna få dra i mig något jag tycker är något så när gott i alla fall.För som Anette FS sa du ska stå ut i 6 veckor till då kan du ju inte äta så du kräks. Och det är ju sant! Jag måste få läklarens råd i detta. Så jag ska ringa i morgon!Ja visst är jag ynklig som inte kan fixa det här emn det behöver ju itne vara kört och jag tänker definitivt inte förstöra detta genom att börja äta mat. Men Anette FS är så go – hon kom hit och vi hade en riktig tjejfest med bubbelvatten och gurka. Hahaha. Kör försiktigt i morgon FS. Har nyss pratat med Johnny och messat Tobbe så nu kan jag gå och lägga mig! Godnatt.

Söndagen den 19 juli 2009 kl. 21:53Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2009-07-18

Hej hopp alla- i dag är jag lite slut, och det beror nog  dels på värmen och dels lite aktivitet idag i form av städning i lillhuset. Jag kom till Grillby i går och blev kvar över natten och vi hade en skön kväll på mamma och pappas altan. Tobbe och Malin var också där. Mysigt att få umgås några timmar med ungdomarna.Sen idag har jag som sagt donat lite i lillhuset. Var en sväng till Bålsta för att kolla Rean på Lindex men det var inte mycket som passade min  hydda. När jag åkte hem tog jag svängen förbi Ulla och Ingvar och vattnade där. En vecka kvar innan  de kommer hem och än så länge har jag inte tagit kol på någon blomma tror jag. Jag har pratat med både N1anw och Inga-Lill och Inga-Lill planerar att komma och hälsa på mig i morgon vilket ska bli otrolgt roligt. Vi sågs sist på Nordias Årsfest VA det är ju inte klokt men så är det. Alltså inte sen i november har vi träffats så nu är det DAX! Sen ska jag berätta det mest underbara som hände mig personligen idag. Det är Lördag och då har jag gjort det legitimt att byta ut en shake/soppa mot en Nutribar. OCH jag bara säger det.. HELT underbart gott. Jag ska till och kräkas varje gång jag tar en soppa/shake så det här avbrottet var välbehövligt! Nu är det bara 7 dagar kvar till jag får ta nästa bar. Som sagt en dag i taget. 13 är avklarade och 47 återstår. Innan jag säger godnatt vill jag rekommendera mina släktingar och andra som är intresserade att gå in på albumet Bilder från Förr, där finns det bilder på mina far och morföräldrar bl a. Simma lugnt!

Lördagen den 18 juli 2009 kl. 22:24Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

2009-07-17

Sitter just nu på Jobbet och det är så lugnt. Semestertid och fredag och sol- det är som gjort för en dag på stranden istället för en dag på jobbet men några har dock inte den möjligheten som till exempel jag.  Johnny åker i dag till Köpenhamn för att umgås med 12 kineser i 6 dagar.  Själv ska jag till Grillby och försöka göra klart det mesta i huset. Vi har inte gjort allt där klart. Men  det är inte så mycket det värsta är  gjort. Jag ska försöka stå ut med mina varma soppor i dag trots solen. Ojoj- hur ska det här gå. 12 dagar i dag om jag klarar det. I går kväll var jag hemma hos min faster och farbror, Bengt och Barbro och diskutera lite inför Bengts fest nästa fredag, jag ska hjälp till lite med lekar och så!

Fredagen den 17 juli 2009 kl. 09:02Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

2009-07-15

Det har gått bra i dag också men jag blir äcklad i bland alltså av  shakerna. Men det är som sagt bara att kämpa på. Jag gjorde rent min kyl idag – hade en del grejer osm pga min diet inte har blivit använda och nu var det dags att kasta gräddfil, majonäs, ajvar mm. Så nu ekar det rätt bra io min kyl- Stackars Johnny och Tobbe – inte mycket mat att ta där när de är hemma men det finns i frysen som de får värma själva och även bröd etc finns i frysen inget får vara framme.Ojoj 50 dagar kvar till de får äta normalt igen och för mig några dagar till. På jobbet är det så lugnt nu. Tänk efter denna vecka är det bara 3 veckor till jag jobbar på ICA. — tiden går ju fort trots allt.

Torsdagen den 16 juli 2009 kl. 14:12Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2009-07-14

Hej , idag har det varit en riktig jäklig dag alltså. Shakerna har smakat illa verkligen. Usch. Och på eftermiddagen frös jag så  nåt så fruktansvärt. Så jag är övertygad om att något med förbrännning fick fart. Jag vibbade på nästhögsta effekten i dag och det kändes bra men det kliar och bränner. På kvällen hade jag Lisa på besök. Danne och Pontus var på Deep Purple i Bombardier arena. Alltid kul att få kvalitetstid med sina vänner- man träffar dem alldeles för sällan men Lisa och jag har träffats mer nu på slutet än vad vi gjort på flera år tidigare. Johnny kom också hem från sin 2-dagars. Så nu är allt som vanligt igen i ett par dagar innan han far i väg igen. på fredag. Nu är det bara sova kvar efter 9 avklarade dagar. Hej hej

Tisdagen den 14 juli 2009 kl. 23:37Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2009-07-12

I dag har det varit så där motroligt växlande väder. Johnny hann precis klippa gräset och trimma lite så kom regnet så det stod som spön i backen. Det höll i sig tills jag kom till Flygrakan på väg mot Enköping. (Jag skjutsade Johnny till Axelssons och åkte sedan direkt till Enköping) Johnny åker på tre dagars jobb i dag. Och är hemma igen på tisdagkväll. Jag skulle hälsa på N1anw i dag efter hon slutat jobba. Hon hade lite pulver till mig. Men träffen blev inställd pga av sjukdom hos N1anw. Migrän och Fotont. Hoppas du snart känner dig piggare. Nåväl jag åkte inte helt i onödan. jag hälsade på Farmor och åkte sedan med mamma och pappa hem ( de var också hos farmor ) och då fick jag också umgås med sonen en stund. Mysigt! Jag fick även en stund med Bror och Lukas. Lukas spelade Quadro Pop på min telefon så nu ska jag försöka så hans rekord. Men jag är kass på sånt där. På vägen hem hämtade jag pulvret som N1anw hängt på sin ytterdörr. Och jag har nu tagit en av de påsar jag fick av henne. Vanilj. Inte så äcklig som jag minns smakar ungefär lika vidrigt som de övriga jag stoppar i mig. Nu ska jag slänga mig framför TV:n. Men måste först också berätta att jag i morse gick 20 minuter i rask takt. Hej alla! 

Söndagen den 12 juli 2009 kl. 19:57Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2009-07-11

Lördag morgon och jag vakande vid 06:00 precis som om det vore vilken vardag som helst så drygt- allra helst nu i flytartider. Men jag Åkte i väg vid halv 10 till Lidl  och sen ut till Enhagen för inköp av lite pulver. Hon ska nu vara borta på semester så jag var tvungen. Sen kom jag hem och var bra skakig hade inte ätit något innan så min första shake tog jag vid 11:20 ca. Lite väl orutinerat men jag fixade det. Jag fick nästan en känsla av att vara som en narkoman som ska åka till langaren och sen hem fort för att få i sig eländet. Hahaha. Men jag kan lugna er alla att jag är ingen narkoman. OCH jag kan ALDRIG bli beroende av Cambridge var så säkra. Det är så svårt att få i sig det i bland alltså. Vid 13-tiden åkte Jompa och jag ut och gjorde lite ärenden. Bl a köpte vi nät till extra dörren på altanaen. Och så köpte vi nya täcken och sängkläder äntligen. Så i natt kommer vi sova som stockar. Jag har också idag varit ute och gott i området och det kändes mycket bra, ville gå längre men vädret och mina dåvarande kläder sa något annat. För att festa till lite i kväll på lördagen så åt jag en varm kycklingsoppa för första gången denna period och jag åt den i finporslinet. Jag drack mineralvatten med tranbärssmak i vinglas. Kycklingsoppans doft fick mig nästa att kräkas och minnen från 2003 var mycket nära men den gick i. Smakade bättre än doften av den samma. Och så har alltså dag 6 gott till ända och jag håller fortfarande. Jag pratade med en gammal kollega till mig på facebook tidigare och om jag förstod henne rätt ska hon också göra operation så som jag men den 2 september tänk det är ju lite lustigt. Om det skulle bli så. Vet ej om hon opererar sig i Uppsala men hon bor i Rimbo så chansen finns. God natt!

Lördagen den 11 juli 2009 kl. 22:52Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

10 juli-09

Kl 10:20

FY sjutton alltså i natt vaknade jag av att jag fick världens kramp i benet. Johnny blev utknuffad ur sängen för att hjälpa mig men det hjälpte inte utan jag fick gå upp och vandra i huset för att försöka tänja men så fort jag satte mig på sängkanten så började det igen och jag fick gå.  Till slut kunde jag i alla fall lägga mig igen men hade mycket svårt att sova efter detta. Förlåt Johnny. En iskall jordgubbsshake har jag nyss pressat ned. 4 dagar är avklarade. Jag tycker det känns pestigt fortfarande men jag vill så gärna klara detta. Fryser nu så jag tog en filt i arbetsstolen.

Kl 1430

Ska nu snart gå ut och ta min andra hutt för dagen. En banana. Usch tänk så gott det skulle vara med en riktigt banan. Men jaja jag får sluta tänka på det. Jag springer en hel del på toa kan jag säga.

Fredagen den 10 juli 2009 kl. 10:45Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

2009-07-09

Hurra för Kina som fyller 43 år i dag. I dag har jag mått lite konstigt och jag börjar frysa som katten. Och dessutom lite ont i gallan vilket kännetecknar ”Mawe på diet”. Ha Mawe på diet låter som en saga typ. Bambi på hal is. Jaja- jag vattnade hos Ulla i dag och det var ingen fara idag då det regnat så mycket. Sen har min man och jag ätit middag ihop om man nu ska kalla det så.  Han åt en Pasta alfredo med 3 knäckemackor med aromat. Jag åt en kall banana Shake. japp så är det här i världen. Nu ska vi bara slänga oss i soffan med filt och kolla Tv och försöka samla krafter till att orka med morgondagen. Det här är tuffa bud mina vänner. Och ni som vill läsa min så kallade Dagbok här på Bloggen. (Jag har ju skapat en sida där jag skriver allt om hur det känns dag för dag på Flyt. Eller allt jag skriver flera ggr per dag små korta meningar. )Säg till så får ni lösen men om ni vill slippa höra mig gnälla så kan ni läsa här som vanligt jag försöker att inte spä på min inställning till detta här. Ni ser de dagar som heter ett datum följt av -09 dem är spärrade och de måste du ha lösenord för att kunna läsa! OK vi hörs Hej vejs

Torsdagen den 9 juli 2009 kl. 18:58Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2009-07-08

3 dagar avverkade av mitt nya flytarliv. Det känns tungt men det funkar ännu så länge. Får en hel del pepp och stöd av folk i kring mig. Som sagt detta är inte lätt men det är inte heller omöjligt men jag är osäker på hur länge jag står ut. Tar en dag i taget. Efter jobbet åkte jag hem en snabbis och shakade innan jag åkte till Grillby på ett möte med juniorledarna inför hösten och kommande säsong. Har stått 5 minuter på vibben i dag också och attan vad det kliar. Även Maria Capor känner att det kliar när hon vibbar men ingen annan säger något om det, vad har vi i kroppen som ingen annan har ?? hihi. Nu ska jag snart lägga mig ned och sova. I natt får jag nog min man bredvid mig också. Han somnade ju som en stock i soffan i går kväll och gick inte att väcka. Han hade ju då varit uppe i ca 39 timmar. Ha det gott och simma lugnt.

Onsdagen den 8 juli 2009 kl. 22:38Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2009-07-07

Dag 2 av min kur är till ända. Jag har druckit 2 banan och 1 jordgubb. Min sista shake tog jag vid 19 tiden efter att jag suttit och tittat på Johnny när han åt en pizza som jag dessutom åkte och handlade åt honom. Ja man är ju en snäll en va? Ja jag tar en dag i taget och nu är snart dag 2 över. I morgon och nästa dag är de värsta sen brukar det gå mycket lättare. Jag skriver en undersida här på bloggen som bara jag har tillgång till och där står det verklgien hur jag tänker och upplever det hela. Så den klanske kan bli offentligt längre fram. Min sociala aktivitet minskar drastiskt pga detta men det får försöka gå. Får se hur länge jag klarar det! Hej med er.

Tisdagen den 7 juli 2009 kl. 20:39Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

2009-07-06

Ojoj första flytardagen. Det känns för jäkligt men som alla så tappert säger jaja men det blir en ny sommar och det blir bra och du klarar det bla bla.. visst är det så men det känns inte KUL! OCh dessutom så kväljer de där sopporna mig men jag ska i alla fall göra ett allvarligt försök. Det är jag skyldig mig själv. Jobbet är rätt lugnt nu i alla fall på kollegor. Bara Maria ,Mary ,Jessie och jag. men så klart sista halvtimmen var det kalabaliken i bendel just när man är kvar ensam så klart men det löste sig till slut. Jag åkte direkt efter jobbet till Enhagen och införskaffade mig lite pulver. Så jag klarar mig några dagar. Pratade med Tobbe en stund och nu ska jag bara slappa. I morgon kommer äntligen Johnny hem! Godnatt alla glada. Tänk på mig när ni äter potatis.

Måndagen den 6 juli 2009 kl. 19:16Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

2009-07-05

Klockan är nu halv 3 och Lisa har precis åkt hem. Danne och Pontus kom och hämta henne. Vi blev 5 st till slut vilket på ett sätt var jätteledsamt. Jag hade ju bjudit en hel del väninnor men de var ju upptagna av annat och hade därför inte möjlighet. Gjorde mig riktigt ledsen men som jag sagt tidigare man kan inte förvänta sig att alla ska kunna komma bara för att det passar mig. Men jag hade en stor vädjan till mina vänner. Men n1anw och Carina och Sanna var ju här förra veckan och n1anw har dessuotm varit på 40 års fest så det kan man inte göra något åt. Det visste jag från början. Och jag fick ju en helmysig stund med dem förra lördagen. Jag hade hoppats på Mia- men hon är ur lag av olika anledningar. Bl a sömnbrist.  Även Inga-Lill är viktigt för mig och jag ville så gärna ha henne här men av olika anledningar kommer hon en annan gång. Annika Klingzell var också en saknad person i kväll. Klingan – Jág saknade dig.  Janna du har ett mycket personligt skäl och du har full medkänsla från oss alla och du var saknad. Madde började sin seglarsemester idag så hon var bortrest. Beate kom aldrig – Linedancen vart för svår och för sen antagligen. Maria C hade gäster. Johanna fick besök av svägerska. Jessica Upptagen och Marie Kvitle är på väg till Norge! Kerstin var dubbelinbjuden och hade redan tackat ja till första bjudningen. Angela jobbade och i semestertider är det nästintill omöjligt att byta. Kina jobbade också – likadant för henne och Agnes har inte svarat. Carina H är i Spanien. Ja så var det men kvar blev min  ”syster” Lisa och min Monica och Anette FS och MBy. Och det är jag sååå glad över att ni var på plats. Vi hade en mycket trevlig kväll tycker jag. Vi pratade om ditten och datten och faktiskt inte så mycket Nordia och förening vilket var otroligt skönt! Vi pratade dock om lite spökeri, inbrott och kriminalitet bl a. INTE så smart med tanke på mig men det är ljust ute 🙂 Jag bjöd Lisa och Monica på Serbiska biffar i pita bröd med grönsallad etc. Det var gott tycker jag – hoppas de också gillade det. Anette óch Marie hade med sig kyckling och sallad. Kändes dumt men vi sa från början att alla skulle ta med sig sitt. Men nu blev vi ju inte så många så jag kunde ha bjudit de också men nu blev det så här. Förlåt Anette och Marie. Hur som helst känner jag verkligen att jag fick en helmysig kväll trots allt och det är tack vare mina rara kompisar. Tack!! Från måndag är det cambdridge som gäller och det känns tungt men tack vare denna stund i kväll kan jag nog få det att fungera. Tobbe och Malin var på Powermeet en stund sen kom de hit ett tag på väg hem. Alltid kul att se dem. Man saknar Tobbe och vill ha honom hos sig men det är det här man har att räkna med. Jaja.. Nu ska jag nanna kudden- Ha en hel del disk men den tar jag i morgon ( eller senare idag rättare sagt) God natt ( God morgon )

Söndagen den 5 juli 2009 kl. 03:03Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

2009-07-02

Nu börjar man se ett åtminstone tillfälligt slut på denna otroliga värme som råder här just nu. På måndag kan det till och med blir regn. Och det behövs nog sjutton. Jag kommer säkert ha en varm period framför mig då jag ska sköta Ullas blommor ojoj. Jag kommer väl ta kol på varenda en. Ingen är oersättlig säger Ulla men jag vet hur hon månar om sina blommor och växter och hon har ju så fint!! – jösses! Men det ska nog gå bra! I dag har jag haft ljusparty här hemma tyvärr kom inte alls så många som jag hade bjudit- synd men vi som var här (nämligen Sandra, Maud, Marie B, Anette FS, Karin Klum och Annette och jag ) hade en trevlig kväll på terassen. Och hon fick lite sålt också damen. JA det var riktigt kul vi skrattade lite och fikade. Jag bjöd på fruktsallad och glass och kaffe! Nu ska jag lägga mig för jag har nu pratat med mina bägge gubbar ( Johnny och Tobbe ) En sista arbetsdag för veckan i morgon mitt i Power Meet Västerås. Inte lätt att ta sig fram alltså! hej hej

Torsdagen den 2 juli 2009 kl. 22:01Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2009-07-01

Hej- nu är det juli månad och det har vänt och vi går mot mörkare tider. Visst är jag en obotlig optimist? Men jag är inne i en mycket mörk period som egentligen är otroligt ljus. Vet inte ens om jag kan förklara vad jag menar med det. Jag vet att operationen närmar sig och att perioden med flyt också närmar sig. Usch ja. Om detta ändå vore över. Testade jordgubben idag och den är helt OK i smaken men det som är pesten är att den blir ljummen av staven. Tyvärr. Men jag får leva med det. Hemma kan jag ju sen lägga i en isbit i ett par minuter innan jag sveper för att få lite kyla på den men det är svårt att släpa med sig is. Den smälter ju som bekant. Pratade med Johnny idag och han börjar räkna ned på tiden i Bergen. Han kommer hem hit till Västerås tisdag morgon! Jag längtar! Tobbe är ute hos Malin för det mesta. Han ska ju snart rycka in i lumpen så det är bäst de får umgås lite men jag saknar honom och vill ha honom här också men han kan inte klona sig! Hej vejs!