juni 2009

2009-06-30

Värmen fortsätter- det är otroligt. I dag har jobbat a-tur och åkte direkt ut till Enhagen efter jobbet och köpte 5 smakprover av cambridgeprodukter för att känna hur de smakar inför stundande flyt-period. Banan testade jag i kväll och den är väl OK men det värsta med de här är att de ska mixas med stav och då blir de lite ljummna vilket jag inte gillar – jag vill ha iskalla. Ska se om man kan lägga i isbitar i dem. De måste ju så snabbt drickas upp också innan näringen försvinner. VIKTIGT att all näring finns kvar. JA som sagt jag fick en riktig flashback när jag kände på smaken och när jag startade staven. Minns min sopptid från 2003 som i går. OJOJ kommer jag att klara detta? Det blir tufft.

Tisdagen den 30 juni 2009 kl. 22:58

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2009-06-29

I dag är jag så arg så jag skakar men det går över. Vad ni än gör så engagera er inte i föreningslivet om ni har för stort engagemang. Du förlorar bara på det själv beroende på vad du har för personer i kring dig så klart. Nä lägg energi och tid på er själva och något som gynnar er.  Istället. Själv ska jag nog konvertera eller bli hypnotiserad kanske. Vad säger ni alla som vet hur jag enagerar mig. Kom med synpunkter det behöver jag. I övrigt har det varit en varm dag och ganska lite samtal på jobbet. Maria är tillbaka efter en veckas smekmånad. Och Ullis har gått på semester nu. Mia är kvar en vecka till sen går hon.  Usch nu ska jag lägga mig i bastun! hej hej

Måndagen den 29 juni 2009 kl. 23:11

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2009-06-28

Hej alla och tack för alla gratulationer via sms och samtal. Herre gu man kunde tro jag fyllde jämt 🙂 .

Jag vaknade av värmen vid 8-tiden i morse och kände mig pigg men ändå trött.  Jag tyckte vår kväll var fantastisk trevlig. Så avspänt och skönt. Väninnor man kan vara sig själv med. Det kan jag med er andra också men vi har våra släktband som är lite speciellt. Jag visste att det fanns en del disk att ta reda på. Så jag gick ned och började stöka och då i samma stund började min telefon plinga i ett kör. Där fick jag så jag teg. Många männiksor som minns att jag fyller år.  Min moster Gunnel var först tätt följd av Johnny och sen Carina.  Sen ramlade det in sms hela tiden – jag blev glad. Kl 13 i dag kom min älskade farmor med mamma och pappa. Tobbe och Malin kom i samma stund. Och efter en stund även Ulla och Ingvar. Jag hade ju blivit uppvaktad redan förra helgen men nu ville alla komma och träffa farmor. Som ni som varit här vet vi det här laget så är det fruktansvärt varmt i vår pensinärskuvös. Vi flyttade ut bordet och satt ute med parasollet uppe – då blev det lite skugga och det gick rätt bra för farmor. Vi andra kunde stå ut också. Jag fick en bok av Tobbe och Malin, Thomas Bodströms senaste- idealisten. YES! Jag blev jätte glad. Farmor och mamma och pappa åkte hem vid kvart över 3 och Ulla och Ingvar var kvar till 4 ca. Tobbe och Malin åkte till Erikslund och kom tillbaka med ett par jeans till tobbe. Jag hade under tiden lagat spaghetti och köttfärsås som vi åt tillsammans innan de åkte vid 19 tiden. Så himla kul att få ha Tobbelobbe hos mig om än bara för några timmar. Man måste vänja sig vid detta. Snart ska han in i lumpen. Ojoj! Hur ska det går för mamsen….. För en liten stund sedan ringde Johnny och vi pratade 10 minuter ungefär, de har lika varmt som här och då med bussar och trängsel coh människor till höger och vänster.  Stackars dem. Jag saknar honom nu. Lite trist att bli helt ensam när alla åkte idag. Men om en dryg vecka är han hemma igen och då blir allt som vanligt igen. Ska bli skönt! Herrå! OBS det finns lite bilder inlagt under Galleri Familjen och Släkten. Där hamnar också bilderna jag snodde från Sannas Facebook 🙂 från i går kväll. Sorry sanna.

Söndagen den 28 juni 2009 kl. 19:47

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

2009-06-27

Hej egentligen är det den 28:e nu men jag låter det jag skriver nu tillhöra den 27:e.  Jag vaknade senare än jag hade räknat med och det blev lite stressigt med handling etc men det gick. Jag pratade med n1anw till typ halv 2 eller så i natt i telefon. Vi brukar ibland kunna lösa livets gåtor per telefon- vi är rätt duktiga på det. Hursomhelst jag handlade och förberedde mest hela dagen. Har hälsat på nya grannarna i nr 51. Flyttar in idag. Vid 17 ca kom pinglorna från Onebuying. Hitskjutsade av Berra. De hade skumpa med sig som vi staratde med sen åt vi sill och drack snaps. Vi flyttade ut bordet på soldecket då det var alldeles för varmt på altanen. Vi började en sms-kontakt med Ubbi. Som önskade oss en trevlig kväll.  Det slutade med att Jägarn kom och hälsa på oss. Vi tyckte alla det var kul Magnus även efter att du hade gått så sa vi alla det.  Magnus var dock chaufför åt en kille och kunde därför inte dricka något. Jag tänkte annars bjuda honom på Whiskey men det fick bli kaffe istället. Efter ett tag grillade vi ( n1anw skötte grillen ) och åt sallad och potatisklyftor. Avslutade med Jordgubbar och grädde. ( Grädden var det Lemoncurd i, har aldrig tidigare ätit lemoncurd) Men det var gott tycker jag. I kväll berättade de att Carina varit inne och sprängt blodkärl med ballong, Ingen har vågat berätta det för mig för de vet hur jag är med sjukdomar etc. Jag började gråta nästan i kväll bara av oro trots att hon satt framför mig och mådde bra. Usch Stackars Carina. Hon var därför lite lugn med spriten. Och nu börjar min oro också är det inte så jag också känner i bland?? tänk har jag samma lika? Men jag får sluta tänka så. Vid kvart i 1 kom Ernst-Gunnar och hämtade pinglorna. Jag tog hand om lite disk och sen upp hit till Datorn och nu ska jag gå och lägga mig! Godnatt. OBS bilder från ikväll kommer så småningom bara jag vet hur jag laddar över bilderna till datorn från telefonen.

Söndagen den 28 juni 2009 kl. 01:18

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2009-06-26

Puh- attans vad varmt det är alltså. Jag storknar i värmen. Jag har tillbringat några timmar på övervåningen i huset också med anledning av U21-landslaget som spelade Semifinal i dag. De låg under med 3-0 men kvitterade till 3-3. Kämpade igenom en förlängning och förlorade sedan på straffar med minsta möjliga marginal, en stolpträff. Synd om killarna men de har varit duktiga. Släng er i väggen a-landslaget när det gäller mål och inställning säger jag bara. De här gossarna vill fortfarande spela lagspel och ha kul. En stor eloge till Söderberg/Lennartsson och hela gänget. I dag fick jag en fin blomma av mina kollegor på ICA för att jag fyller år på söndag. Jätte gulligt av dem. De tar hand om sina konsultsvin. Tobbe är på Hamnfestivalen i helgen och lär väl inte besöka sin mamma denna helg  men jaja jag ska till Enköping på måndag kväll så då kan vi väl kanske träffas. I morgon kommer tjejerna. Har inte ännu bestämt mig om vad det blir för mat. Ska ringa n1anw och höra sedan.  Inte pölsa och inte lever. Vad kan det bli då? Kalops kanske och kokta morötter – åh- mums det skulle vara gott. Nä det får bli nåt sommrigt när det är så varmt som det är! Nu när klockan börjar närma sig halv 10 ska jag gå ut på altanen och pusta – det börjar bli svalt där nu. Ska ta en iskall smultroncider och lägga patiens. Johnny messade fråm Bergen och berättade att MikaelJackson inte kremeras utan smälts och återvinns i mjukplast för att barnen ska kunna fortsätta leka med honom. Den var rätt grym Hej hej

Fredagen den 26 juni 2009 kl. 21:26

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2009-06-25

Åh hej och hå. I dag har det varit varmt. Jobabde a-tur och slutade kl 16:15. Gick ned och kollade lite på Kappahl. Hittade två toppar på rea. Gick ned till bankomaten och skulle hämta pengar. Gissa vad som hände? Jo kortet fastnade i bankomaten och det gick varken att få ut eller in så jag stod där utan både kort, pengar och toppar. Men de hängde undan dessa i butiken så jag kan hämta dem i morgon. Kerstin och jag träffades på Jensen och åt mat som hon fick bjuda på idag. (Jag bjuder igen fortare än du anar cissi. ) Fantastisk mat på det stället… mumsfilibabba. Ja herre gud. Johnny åkte i väg till Norge i morse. Så nu blir det ensamt ett par veckor framöver. Jaja det blir nog bra jag ska huset fullt här mest hela tiden vilket är bra Hej hej

Torsdagen den 25 juni 2009 kl. 20:24

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

2009-06-24

Hej vejs. Varmt och gott i dag också men lite soldis så där men som sagt värmen är verkligen här. Har jobbat på som vanligt i dag. På eftermiddagen kom Karin ( min konsultchef på Proffice ) Och bjöd oss konsulter på Jordgubbar. Vi gick i från arbetssysslan i 20 min ca. I dag har också lite konversation gällande inomhustiderna pågått. Handbollen har protesterat mot orättvisor de anser sig blivit utsatta för gällande inomhustider. ( ojoj ) Nåja jag är kallad till ett möte på kommunen kl 18:00 på måndag. Jag förstår inte vad det ska leda till. Saken är enkel om innebandyn måste dra ned ytterligare tid så dör den. Som sagt vi får se vad som händer på mötet. Jag tycker det är en jobbig sits då jag sitter lite på 2 stolar. Men jag har alltid förmågan att tänka på alla , på helheten vilket inte alla har. Likaså Kristina har en massa föreningar och sektioner att ta hänsyn till. Ingen lätt sak när problemet egentligen är att vi har för lite träningsytor. Vi borde i stället kämpa för en hall till istället för att hålla på med sånt här.  Men som sagt vi får se. Trodde jag hade en paus från föreningslivet nu under sommaren men det tycks alltid vara något. I kväll har Johnny packat och donat inför resan till Bergen i morgon bitti. 20 över 5 blir han hämtad på parkeringen. Det blev Kebab och pizza i kväll. Usch- jag gillar inte sån där mat alls jag blir så illamånde efter några tuggor. Johnny saknar dock sån mat då vi äter det mer och mer sällan. Nä tacka vet jag vanlig mat. Typ pölsa, spenat, dillkött mm eller hur  Nä men allvarligt vanlig hederlig mat är godast som är tillagad hemma. Nu ska jag lägga mig och fortsätta läsa Dårens dotter som jag fick av Anette FS, den är riktig kul.  Så tack för den – uppskattar verkligen detta. Godnatt.

Onsdagen den 24 juni 2009 kl. 22:05

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2009-06-23

Ännu en varm fin dag för alla semesterfirare och faktiskt så är det rätt ok att jobba också när det är fint väder. Mia slängde sig raklång på gräsmattan i sin fina sommarklänning. Själv satt jag på en parkbänk och åt lunch. Taco för tredje dagen i rad. Tror inte jag bjuder tjejerna på det på lördag i alla fall.  Nä får hitta på något annat. Sanna och jag har inte direkt samma matsmak så någon pölsa eller levergryta blir det INTE även om det skulle vara himla gott! I kväll har Tobbe spelat sin första juniormatch i år. Det var mot serieledarna och matchen slutade 5-5. Jag såg inte matchen då jag var hos Gunnar Lundin och började planeringen inför IK Nordia 40 år 2010. Jompa har kört en bostadsrättförening till Rosendahls trädgård i dag och det var varmt som satan sa han. Ja vi får se hur vädret blir resten av veckan.  På torsdag åker Johnny till Bergen och blir borta 2 veckor. trist. Det är också hamnfestival i helgen så Tobbe lär vara i Enköping kommande helg. Så det är så bra att tjejerna kommer på lördag. Natti Natti.

Tisdagen den 23 juni 2009 kl. 21:40

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

2009-06-22

OJOJ- trött sitter på ICA och svarar. Det är tur att jag idag börjar jobba heltid så att alla andra får fint väder på sin ev semester. Eller hur n1anw?? Det är dig VÄL UNT! Här på ICA är det precis som vanligt fast jag som Johnny uttrycker det har bytt keps från MP till Proffice. Skumt det här men så är det! I går hade vi födelsedagsmottagning hemma. Våra bägge familjer kom och uppvaktade både Johnny och mig. Jag tycker det är lite trist att det inte kommer någon till mig den rätta dagen jag fyller år. Men det är mest praktiskt så här och när jag fyller är ju Johnny i Bergen. ( Snyft ). Men som sagt det går ju bra så här också. Jag fick bidrag till en ny mobiltelefon så att jag kan ringa och svara hemma på den också. Min nuvarande är helt horibel att hålla på med. Vi fick också en grill av Mamma och Pappa en stor klotgrill i Rostfritt. Jättefin tycker jag. Även om det är en vanlig klotgtrill så var storleken och materialet avgörande vacker för denna. Jocke och Jessica och Thomas och Sandra var hos oss för första gången i går. För att ni inte ska missförstå det här med att jag vill bli firad på min rätta dag. Jag behöver inte alls ha några presenter men jag vill gärna ha folk i kring mig på min födelsedag. Jag tycker födelsedagar etc är ett bra tillfälle att träffa sina nära och kära. Man behöver ju inte göra det så märkvärdigt! Men som tur är så kommer n1anw, Sanna och Carina på lördagkväll och då ska vi umgås och ha en trevlig kväll. HEJ VEJS

Måndagen den 22 juni 2009 kl. 09:06

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

2009-06-20

Ska alldeles snart gå och lägga mig efter en skön och lat dag idag. I går var det midsommarafton och vi hade då Johnnys föräldrar på Besök. Vi åt och drack fram till midnatt. Och trivdes på vår altan. Stundtals blir det otroligt varmt när solen gassar men vi hade inte så lång solperiod att det störde nämnvärt. När svärföräldrarna åkt hem fortsatte Johnny och jag att spela lite kort. Vi gick väl och la oss vid 01:30 ca. Lagom festeri för åldringar som vi.  Tobias och Malin var i Villberga och grillade med några kompisar och det verkar det varit lugnt! Kan han behöva efter hektiska veckor inför och under studenten. Tevlig fortsättning på Midsommar helgen.  OBS Glömde säga att Maria Capor nu är gift också. Hon gifte sig med sin Jens på bryggan hemma på Tidö. Grattis Maria och Jens. Bild på de unga tu finns i mitt galleri under div bilder.

Lördagen den 20 juni 2009 kl. 23:20

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2009-06-17

En dag med flera besök. Klockan 08:45 ca kom Lisa och hälsade på med Emmas hund Tania. Emma var på Halkkörning och Lisa var här och väntade under tiden.  Det var verkligen inte i går som jag pratade eller träffade Lisa men det är som det är när vi träffas. Som syskon. Det är precis som det var  i går vi träffades. På eftermiddagen kom Tobbe och Malin och hälsade på och åt lite mat. Tyvärr bjöd jag dem på korv och potatissallad som de ätit i tre dagar typ eller så….  Jätte kul att de kom. De fick låna Malins pappas bil. Han vill få några rullade mil på den. Vid kvart över 4 åkte dem hem för Tobbe skulle träna. Han har har sovit hos Malin sedan i Lördags nu. Vi pratade om att så smått börja flytta hit hans saker. Sen vid 17:15 åkte jag ut till Nisses och mötte upp n1anw – vi gick och kollade där och mycket roliga grejer fanns det men jag hade inte för avsikt att handla något i dag. n1anw hittade det hon skulle ha. Vi åkte sedan hem till mig och jag kokade kaffe och stekte karameliserade pannkakor och så åt vi glass till det som n1anw hade köpt! Och så hade vi en skön och trevlig kväll på vår altan. Vi pratade om gamla minnen goda som onda och om stundande operation. Hon var kvar till ca midnatt. Jätte trevligt! Johnny körde fast i Stockholm i dag pga hans kollegas buss gick sönder – han kom inte hem förrän vid kvart i 10 i kväll. Ganska så slut! Han har sovmorgon i morgon i alla fall. I dag har Föräldrarna gjort sin sista dag i Rom. I morgon kommer de hem. Ska bli så spännande att höra vad de tyckte om den resan! Allra helst vad pappa tycker. Godnatt.

Onsdagen den 17 juni 2009 kl. 23:59

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

2009-06-15

Hej hej- jobbat halvdag på ICA idag och haft förmiddagen till att styra upp alla inställda träningar etc på grund av allt regn. PÅ kvällen firade Johnny och jag hans födelsedag med tårta på altanen. Vi ska inte fira våra födelsedagar förrän på söndag men en liten tårtbit var han väl värd ändå.

Lisa har skickat en länk till mig där Pontus spelar på avslutnmingen. Jättekul. Kika på det vet jag!

Ha det gott alla!

Länken till Pontus spelning.  http://www.youtube.com/watch?v=F_0vNrHqe-I&feature=email?v=F_0vNrHqe-I&feature=emailhttp://www.youtube.com/watch?v=F_0vNrHqe-I&feature=emailhttp://www.youtube.com/watch?v=F_0vNrHqe-I&feature=emailcom/watch?v=F_0vNrHqe-I&feature=email

Måndagen den 15 juni 2009 kl. 23:35

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2009-06-14

Vilket förbaskat trist väder vi har just nu. Mina föräldrar och svärföräldrar åker till Rom och till 25 graders värme och sol i dag. Snacka om att man vill hänga med. Vi hade ledarfesten i går på Ranchen trots stundtals ösregn. Det var en glad, enkel och uppsluppen stämning som det alltid brukar vara på de här festerna. Angela, Gisela och Micke gick sist vid 01:00 ca. Vi hade lekar blandat med mat och småprat. För er som inte känner dessa juveler inom IK Nordia handboll kan jag berätta att de skulle vara tävlingsmänniskor är bara första bokstaven i förnamnet. Ojoj men som sagt det gick rätt bra. De här festerna brukar alltid vara glada och roliga och spralliga så också denna gång! Som jag berättade i går skulle ju Tobbe och de åka till Markimorkesta och spela match. När de väl kommer dit finns bara domaren där inget lag. När Himis ringer de säger de frågande va?? är det match idag??? Så det var bara för laget att åka hem 9 mil igen utan att få spela match. Typiskt. Tobbe åkte sen över till Malin. Hon är fortfarande dålig och de har konstatera att hon har njurbäckeninflammation. Och det vet jag hur det känns— man mår INTE BRA! Jaja trött och seg ska jag nu bege mig hemåt i pissvädret. Johnny skulle ha kört ett lag på match men det blev inställt pga regn så han är hemma när jag kommer. Ha det gott.

Söndagen den 14 juni 2009 kl. 12:32

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2009-06-13

En trött madam som just nu satte sig vid pappas dator i Villbergaby. Jag somnade efter kl halv 4 någon gång och vaknade vid halv 8 igen.  Jag har som bekant en son som gårdagen till ära skulle Fira Erika på sin student. Hon har gått i Västerås och har därför student en vecka senare än Enköping. Han och några kompisar drog till Västerås vid 10 tiden i går morse och sen skulle jag hämta honom så skulle han sova hos oss sen.  Men det blev en hisklig massa turer fram och tillbaka under kvällens gång. Sista budet innan jag skulle lägga mig var att jag skulle få hem 3 grabbar till oss på natten. Svårt att sova för rädslan att inte höra telefonen gick jag upp vid halv 1 och tittade på TV . Det började en film som Hette Rookie som jag började titta på. Kl 02:00 ringde Tobbe och sa att de var tillbaka hos Erika och att de skulle sova där och jag behövde inte hämta. Han lät ganska OK så jag blev rätt lugn trots allt. (Tobbe hade en förhandling med Mats om fotbollsmatch idag och till slut var de överrens om att Tobbe spelar med B-laget idag och en annan som skulle spelat där fick följa med till Åland och spela. ) Men nu när jag hade börjat titta på filmen kunde jag inte bara sluta för den var gripande. Jag grät floder vissa partier. Filmen slutade 03:05 och då gick jag och la mig.  Det var en lite grabb med i handlingen och han spelas av killen jag kallar för Johan Lindh ( Johnnys påhitt från början ) ni vet lillen i 2 1/2 män. Johan Lindh och han är rätt lika. Och jag gillar den killen skarpt. I den här filmen var han riktigt liten kanske bara 3-4 år kanske 5 max. Och så finurlig och bra skådis redan då… han har verkligen glimten i ögat.  Nåväl – Min mans arbetsgivare har strulat lite med Johnnys körningar också nu så denna vecka blir det jobb hemma istället för som beräknat en GTA. HAn sa dock till om att vara ledig på midsommar som han från början blev lovad. Det är första midsommar vi firar tillsammans. En gång fick vi några timmar på midsommarafton då han hade ett stopp i Stockholm mitt i en GTA. Ja ja så är det. Nu ska jag förbereda inför kvällens handbollsledarfest. Det är därför jag är i Villberga idag. Förmodligen blir festen här på ranchen om det inte blir ösregn. Då flyttar vi den till hallen. Rapporterar mer senare. Hej vejs.

Lördagen den 13 juni 2009 kl. 12:05

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2009-06-11 del 2

Hej igen kl är 23:00 nu och vi har suttit ute på vår inglasade altan och jag drack ett glas vin och Johnny drack en whiskey- för oss är det fredag i dag.  Vi spelade kort – Sniff 3 ggr och Johnny vann alla tre ggr. Attan alltså sista gången ledde jag stort men så körde han om mig på slutet och kammade hem segern ändå,,, hum,,, Tobbe är med Hampus i dag som klarade sitt körkort förresten just idag så Grattis Hampus. I morgon ska Tobbe fira en kompis som tar studenten här i Västerås. Så då kommer han hitåt….. Malin är på sjukhus och har fömodligen blindtarms-besvär. Osäkert om de ska operera henne eller ej. Det kan komma fort sånt där. I dag har dessutom vår hemtelefon börjat fungera tack och lov! Hörs i morgon Godnatt!

Torsdagen den 11 juni 2009 kl. 23:08

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2009-06-11

God Middag.  Klockan är halv 12 och jag börjar bli hungrig. Har lunch ca kvart över 12. Jag jobbar ju i dag på ICA. Vädret är fruktansvärt helt enkelt.. så gråkallt och kulet och regningt. När ska sommaren komma kan man undra… på ett sätt känns det som att sommaren är över men det är ju bara i början på juni ännu. Lyckost föräldrarna och svärföräldrarna som åker till Rom på söndag. Gårdagskvällen gick bra och det var inte så kallt.  n1anw:s syster kom också ut till puben och jag kom hem vid typ kvart i 11. Skattepengarna kom i dag men det gick oavkortat till sängen vi köpte. jaja så är det. Vi hörs igen.

Torsdagen den 11 juni 2009 kl. 11:48

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2009-06-10

I ett förbaskat trist väder åkte jag till Enköping för att möta upp Tobbe för vidare färd mot Märta. Tobbe skulle bl a dit och tacka för sin studentpresent. Vi har försökt hinna detta innan men jag har jobbat och donat i Västerås men nu i dag blev det av.  Mamma och Pappa skulle ta farmor Märta med sig till Ester på eftermiddagen. Jag åkte direkt hem hit till Villberga medan Tobbe uträttade några ärenden på stan. Jag ska skriva i bloggen ( vilket jag gör nu ) och sen böka med bokningstider till hösten för innebandyn. Handbollen vill bråka lite och ge innebandyn fredagar men det funkar ju inte för innebandyns räkning. Så vi får se. Vid halv 5 ska jag hämta n1anw och sen ska vi ut till Ranchpuben och käka hamburgertallrik och kolla på Sverige – Malta. Skriver mer om detta i kväll eller i morgon!

Onsdagen den 10 juni 2009 kl. 12:16

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2009-06-08

Jaha så var det då vardag igen. Jag är faktiskt lite less nu på all teknik som inte är som den ska. Vår hemtelefon har något ledningsfel och fungerar inte och min mobiltelefon har som bekant i stort sätt ingen mottagning här på Flinten. Så att få tag på mig när Johnny inte är hemma är ingen lek. Trots detta kunde mina svärföräldrar kommunicera med mig så pass att de kunde komma hit och gräva upp en växt som Ulla ville ha i sin trädgård. Vi fikade en stund på vår altan innan de for hem. Maria Capor högg mig på FACEBOOK i dag óch bad mig komma och jobba på eftermiddagen. Så visst är internet bra på många sätt om än inte på alla så klart.  Jag jobbade från 13-17. Åkte och handlade på vägen hem och har sedan lagat mat och sitter nu och skriver i bloggen från vår nyinglasade altan och på Tobbes examensdator. ( Måste ju testa den och den går otroligt bra. ) Johnny sitter också han med sin bärbara på altanen och surfar. Trevliga vi är va? I morgon är jag ledig vad jag vet nu i alla fall. Men det lutar åt att jag ska till Grillby på möte på kvällen. Vi får la se. I morse la jag också in nya bilder på Tobbe i galleriet Tobbes examen, bara att kika där om ni inte redan gjort det. Ha en god natt så hörs vi säkert i morgon!

Måndagen den 8 juni 2009 kl. 21:04

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2009-06-07

I dag tittar solen fram en del och gör det lite behagligare ute. Jag var uppe på Juniormatchen och fick stå i kiosken för att en förälder inte hade kunnat byta. det hade jag inte räknat med men det fick gå.  I går var det lite dagen efter studentyran och jag hämtade hem Tobbe och Malin vid kvart i 3 ca. Sen gjorde vi oss i ordning för sponsorträffen. Och den var ganska trevlig. Micke Brinck som är sponsoransvarig skötte sin del mycket bra och även talarna från styrelse (Ordf Håkan Lindh och kassör Håkan Ahlström) gjorde mycket bra i från sig. Himis fick också säga lite grann och det var god och glad stämning. Dock en sak som gjorde att det blev smolk i bägaren. SVERIGE FÖRLORADE MOT DANMARK MED 1-0 PÅ ETT VANSINNIGT RENSNINGSFÖRSÖK: Och Danmarks målvakt gick åt rätt håll på en straff som Källström försökte placera in.  Nä usch! Inget roligt alls. Men annars var kvällen lyckad. Och kul att träffa mina gamla vänner här på Ranchen. Jag träffade Madde som hade sin studentkamrat Jenny med sig. Henne har jag hört mycket om och fick då också träffa henne nu. Jag vet att Madde inte gillar det jag nu ska skriva men det får hon tåla  Hon  (Madde) hon ser ut som en tonårsbrud med sitt långa fina blonda hår.  Jag menar det Madde du ser ung ut. Akta dig efter min operation ska jag också se ung ut 🙂 haha – tror du jag kommer lyckas med det ? Knappast med allt mitt gråa hår. Andra som jag träffade i går kväll var Magnus och Lena och angela och Micke och Mariette och Anders ja en hel del. KUL KUL: Nu ska jag snart få lite mat hos mamma och sen ska jag göra mig klar för a-lags match hemma i kväll. Tack och hej so long!

Söndagen den 7 juni 2009 kl. 13:46

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

2009-06-06

En kulen och mörk morgon startar upp nationaldagen. Huvva ingen sommar värme direkt. I dag kommer det hända en del men jag måste ändå skriva redan nu för att berätta att gårdagen gick mycket bra. Jag har ingen koll ännu på Tobbe vart han är och så men kl är bara 9. Han sover nog hos Malin. Han blev otroligt uppvaktad och var stum över alla presenter och pengar han fick. Han hade nästan dåligt samvete sa han. Men han är värd all uppvaktning för med tanke på hur han har ogillat att gå i skolan så har han utfört en bedrift genom att fullfölja och komma ut med ett behörigt betyg från Gymnasiet. STOLTHET är en egoistisk känsla egentligen men det är vad man känner i denna stund. Jag hoppas verkligen Tobbe känner sig stolt och glad över det han presterat utifrån sina förutsättningar. Vi fick se honom på den klädda skrinda de for runt med på stan och se honom gå i Studenttåget fram mot Dr Westerlunds staty. Vi fick också se honom åka runt i Cab med Niklas Östgren.  Han blev hemskjutsad av också av Caben. Mats Körde och Sussie satt bredvid. Det var kul för Tobbe att få åka med där- Vi hade ju ordnat med bil från Åsa:s Pappa men vi blåste av det när vädret inte skulle bli så bra men det blev ju uppehåll så vi hade kunnat använt den bilen men nu löste det sig för honom ändå.  Som sagt han verkade mycket uppsluppen och stolt och glad dock lite blandat med en del vemod. Mottagningen på kvällen var lyckad med god mat och trevligt sällskap. Vid 20:00 skjutsade Ingvar in Tobbe och Niklas till stan och vi andra umgicks en stund till. En lyckad dag och det är så ljuvligt att det nu är över. Nu ska jag invänta äventyret för dagen med Sponsorträff och Kval fotboll med allt vad det innebär. Hej so long. PS Ska passa på att tacka mamma och pappa och Ulla och Ingvar för all hjälp, utan er hade det blivit ogenomförbart.

Lördagen den 6 juni 2009 kl. 09:18

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

2009-06-05 Morgon

Hej- nyss vaknat upp till denna händelserika dag och vädret är grått och blåsigt. Hoppas att prognosen om bättre väder fram på dagen stämmer.  Vi ska göra oss i ordning och åka till Grillby för att slutföra alla förberedelser innan vi sedan åker in till staden och tittar på Traktoråkande och Studenttåg. Efter detta skådespel åker vi hem till Ranchen och har mottagning där.  Kvällen fortsätter för Tobbes del inne hos CM och sen Joar. Vi andra roar oss så länge vi orkar på Ranchen. Så skönt att den här dagen äntligen är här. Skriver mera längre fram.

Fredagen den 5 juni 2009 kl. 07:09

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2009-06-04

Är just nu i Grillby och väntar på att få höra ett livstecken från sonen som inte har sin telefon på och som vi inte har en aning om vart han är, ( förmodligen hos Tobbe G i Örsa ) i dag när vi har så mycket att fixa så vet jag just nu ingenting. Bara vankar av och ann och väntar på ett mess eller samtal. Så skönt när den här studenten är över säger jag bara. Har tittat på lite bilder från olika evenemang den senaste perioden och inte har de bara varit små lammungar direkt. Usch ja ni alla som har småbarn – det blir en annan oro när de är stora kan jag säga. Jaja – tids nog så hör han väl av sig. Det är fruktansvärt kallt idag och man är så osäker på vad det ska bli för väder i morgon – tidigare i veckan såg det ut att bli ett riktigt ruskväder men det ser lite ljusare ut för morgondagen idag. Men vädret blir ju vad det blir och inget man styr över. Blir det regn och snårblåst och hagel och drivis så får vi ha mottagningen inomhus hos mamma och pappa. Tur att de bor så pass stort som de gör. Alla som kommer i morgon och som läser det här — ta med varma kläder uti fall att. Vi har ordnat med bil men bara om det inte regnar så vi får se hur det blir med det. Nä nu ska jag at en kopp kaffe och vänta på att han hör av sig så man kan planera. /marie

Torsdagen den 4 juni 2009 kl. 10:25

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2009-06-02

Hej- sitter just nu vid datorn men har sovit en stund för jag mår inte bra. Jag har frossa , huvduvärk, ont i ögonen och tjock långt bak i näsan samt tung i andningen. Känner mig helrisig alltså. Jobbigt nu när det ska hända så mycket denna vecka. Får se om jag kan jobba i morgon ens. Pappa har varit här en stund  och fixat med inglasningen men det var fel mått på en planka. Så hem och gör om.  men det blir kanon när inglasningen blir klar för både vår och katternas skull. Nu ska jag försöka dammsuga och tvätta Johnnys bussförar-kläder så får jag se hur jag mår efter det. Mötet i kväll lär jag hoppa. //Mawe