maj 2009

2009-05-31

Puh- sitter vid datorn och knappar i den hysteriska vämen som råder på vår övervåning. Helt sanslöst varnt. Hela helgen har varit mysig. I går lördag städade jag lite och lagade mat till mig och min väninna Anette FS som kom på besök. Vi åt jugoslaviska köttbullar och ugnspotatis med ajvar och gräddfil med rå lök och sallad. Jätte gott och så drack vi lite vin till det.  Senare åt vi Brieost med fikonmarmelad och valnötter. Det är också jätte gott. En hel del vin blev det och det var så himla trevligt. Avslappnat på alla sätt. Vi pratade om allt mellan himmel och jord. Hon berättade lite om sitt nya jobb inom kriminalvården utan att nämna vare sig personer eller händelser eller detaljer av något slag , jag vet inte ens vad anstalten heter. Vid 23.30 kom hennes äldsta Son Kimmen och hämtade henne. I dag har jag tagit det lugnt på dagen- suttit ute på altanen och läst. Sen hämtade jag Johnny vid 17:30 och sen hem och lagade mat till Oss två och Tobbe som kom hem en stund idag på morsdag. Skit kul…. Trots att han har så mycket att göra tog han sig tid —det uppskattar gamla mamma. Vid halv 8 då Tobbe åkte hem kom Ulla och Ingvar med kvällsfika. Johnny bjöd hem mor och far istället för att åka dit. Det kändes kul att få göra det. Ulla hade som vanligt bakat gott som hon hade med. Vid halv 11 åkte dem hem och nu ska vi försöka sova i vår bastuvärme. GODNATT!

Söndagen den 31 maj 2009 kl. 23:56

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2009-05-29

Oj idag har vi i alla fall haft fint väder till skillnad mot regn och hagel som det varit ett par dagar. Jag har donat här hemma i västerås på förmiddagen. Ännu ett par kartonger mindre att snubbla på. Sen åkte jag till Grillby och hälsade på. Hjälpte Tobbe med lite ärenden och träffade Madde och pratade med henne en stund mitt i alla stress. Sen åt Tobbe och jag med mormor och morfar och vi fick en riktigt lång stund med Tobbe faktsikt. Han berättade lite om gårdagen med mösspåtagning och joar etc.  Och det ser ut som han fixar sin behörighet han strävat efter och det vore ju kanon. Har bokat ev fordon för Tobbe på studenten men av sekretesskäl så nämner jag inget här ännu. Om det blir regn blåses allt av så vi får hoppas på vädrets makter. Pappa och jag gick igenom hur det ska vara på logen också på studentmottagningen. Så nu ramlar det på ett efter ett här. Nu ska jag gå och lägga mig och läsa. Tomt utan Johnny, han har nu varit borta sen i tisdags. Och jag fick veta i kväll att han kommer hem vid 16-tiden på söndag. Godnatt.

Fredagen den 29 maj 2009 kl. 22:22

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2009-05-28

Nyss vaknat och ser ut genom fönstret där regnet strilar ned. Så där fint regn som gör att det ser så grått och trist ut. Jag har nu sovit 2 nätter själv i huset (ja katterna oxå så klart ) och det går hur bra som helst. Inga problem.  I går var jag återigen i Grillby för att ordna med hemmamatchen för a-laget.  Och precis innan avspark kom det ett jäkla skitväder alltså. Det regnade så det haglade och blåste storm men några minuter in i matchen slutade haglet och blåsten och det blev en riktigt fin kväll till slut. Och Nordia spelade mycket bra och vann sin första match för säsongen. KUL KUL. mamma och pappa var på Solvalla. Thomas och Sandra hade bjudit med de på en helkväll tillsammans med Maud och Sune. Tobias hade träning men jag träffade honom innan ett tag och vi åt tillsammans. Senare idag har de mösspåtagning. Bara en vecka kvar till studenten herr gud! I dag ska jag jobba 12-17 på ICA. Vi hörs. Just ja inatt blåste en stor tjock gren av en björk precis på den platsen där alla grabbar brukar spela fotboll på mamma och pappas tomt. Tur att det inte var någon där då under blåsten. USCH Sen måste jag nämna att jag träffade min morbror Henry idag igen.  Han var och tittade på fotbollsmatchen. Ibland tar det år innan man ses och så i nästa skede ses man två dagar i rad.

Torsdagen den 28 maj 2009 kl. 08:55

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2009-05-26

Idag sätts jag på prov på allvar i vårt nya hem. Johnny åkte idag på en GTA resa och blir borta i 6 dagar. Jag ska alltså sova själv här i vårt nya hus för första gången i kväll – får se hur det går. Johnny han ska sova på Hotell i Godan ro med alla sina kineser på samma hotell. Men ja vi får se hur det går. Jag har i alla fall varit i Grillby idag och umgåtts med mamma och pappa och Tobbe.  Jag hjälpte tobbe lite med Geografin samt donade med studentkläderna. Jag fick dessuotm lov att titta på DIF-Häcken och som tur var vann DIF så då kunde han känna lite glädje mitt i smolkbägaren. Det har ju inte gått direkt så bra för DIF hittills kan man säga. Nåja – han var så fin när han provade sina kläder – bara en ny slirre och ett svart bälte som fattas – jag hjälpte honom också att försöka tänja lite på studentmössan då den är lite trång och jag är mycket mer tjockskallig än vad sonen är. Och han har dessutom klippt sig och på så sätt minskat mängden hår på hjässan så det blir nog bra. Mösspåtagning på torsdag. Sanslöst vad tiden går fort. När jag satt på mammas altan och surrade idag gled min morbror Henry upp på gården i sin blänkande fina Triumph. Han ser så cool ut när han glider fram på sin hoj. Ja det var kul att få träffa honom- det är så sällan man träffar mostrarna och morbröderna. Nu ska jag för´söka lägga mig och sova. Godnatt!

Tisdagen den 26 maj 2009 kl. 22:38

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2009-05-25

I dag har jag jobbat på Alstom vilket jag inte gjort sedan Mars nån gång. Allt var sig likt där. Jag jobbade med Carin. Jag åt lunch med Sanna Panna på BK. Fick äntligen revanch för gammal lunch . Hemma var det besiktning av anticimex i morse med anledning av en tilläggsförsäkring för husägare. Den innebär att man slipper självfrisk vid vattenskador och annat men då måste allt vara shysst innan så det var det de ville kolla och allt såg bra ut. Johnny fixade till tomten idag och hör och häpna att klippa gräsmattan tog 2 minuter och då var den lång med mycket maskros i sen trimmning tog kanske 5 minuter. KLART! Ja då förstår ni hur stor träödgård vi har att ta hand om. HELT PERFEKT! I morogn ska jag till Villbergaby och prova studentkläder med sonen. Det närmar sig med stormsteg.

Måndagen den 25 maj 2009 kl. 23:38

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

2009-05-24

Söndagmorgon- kl är redan 20 i nio. Det var länge sedan jag sov så pass länge som idag. I går var vi i Villbergaby hela dagen ( En FD Granne såg oss tydligt ) Jag hade Johnny till hjälp med de tunga städpartierna så som kyl, spis, duschkabin. Jag är i stort sätt klar med kök och badrum nu och lite småplock kvar i Sovrummet och i datarummet. Det mesta är faktiskt Tobbes grejer som ska upp till Stora huset så länge. Ja det närmar sig färdigt i alla fall. Tobbe var i väg till pappsen som fyller 41 år idag. När de sen kom hem käkade vi Pizza tillsammans innan Johnny och jag åkte tillbaka till Västerås. I dag blir vi här hemma och donar lite. Vi har köpt nya sänngbord som ska monteras och ev trädgårdsmöbler som ska slipas och lackas. Vi får se vad vi hinner. Jag måste också tvätta lite då Johnny ska i väg till Danmark på Tisdag och blir borta till nästa måndag. Ev så blir det en del 2  beroende på vad som händer idag här hemma. Ha en bra söndag alla och håll nu tummarna för att Nordias A-lag tar 3 poäng i kväll. Hej, so long

Söndagen den 24 maj 2009 kl. 08:50

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2009-05-22

Fredagmorgon. Jag vaknar av alarmet på mobilen. regnet hänger tungt ute och jag skulle bara vilja ligga kvar i sängen men det går inte eftersom jag ska jobba på ICA i dag. Bissan äter blommor för glatta livet och spyr också upp dem. Jag tycker det är världsäckligt med kattspyor så jag lät Johnny få ta den usch! På väg till jobbet blev jag invinkad av en kvinnlig polis som såg barsk ut. Jag körde fram till hennes kollega som ville se mitt körkort och göra nykterhetskontroll. Ojoj- så här på morognen sa jag- jag har ju inte fått igång lungorna ännu. Han skrattade och frågade om det var min bil jag körde och jag sa visst – vill du köpa den? Nä jag har en egen bil där framme som är målad och fin sa han. Sen tittade han på alkomätaren och sa att det såg bra ut och bad mig ha en trevlig helg och köra försiktigt. Lättad åker jag därifrån. Märkligt fast man har rent mjöl i påsaen så är man alltid nervös när man blir stoppad av polisen. På ICA är vi i dag 3 st som jobbar. Maria och Snezz och jag. Det ringer inte överdrivet direkt  – för alla med normala jobb är ju lediga i dag typ. Bara vi lite udda som jobbar.  

Fredagen den 22 maj 2009 kl. 09:40

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2009-05-20

Hallå. Ledig dag i dag och borde ha hunnit en hel del men så blev det INTE. Jag hade den stora förmånen att ha besök av Madde-brorsan idag. Hon köpte med sig sallad till oss och vi åt lunch och tjattrade lite innan hon skulle börja jobba. Sen plockade vi lite på eftermiddagen innan jag gjorde mig i ordning för kvällen. Jag var nämligen på en träff med gamla kollegor från Silentium. Jag körde. Det var förutom jag också Jessica N och Johanna M. Vi skulle tillsammans ta oss till Marie Kvitle som bor i Valskog. ( jessica jobbar nu som miljöinspektör i Örebro kommun så hon kom från det hållet. ) Men Johanna och jag åkte och hittade direkt, Johanna hade varit där förut samt att Marie skickade en lite beskrivning. Men tänk att det var så långt, det visste jag INTE: De bodde i ett jätte stort hus. Hela hennes familj var hemma ( man + 4 barn ) Så vi var många vid matbordet. Marie bjöd på Taco buffé och rödvin. Hon hade gjort en egen dressing som var kanongod. Det var cremefraich. majonäs, vitlök och piffi-Allkrydda. Ja kanongod helt enkelt. Och för första gången åt jag tubes och mycket gott. KANON! Vi var kvar till efter 22:00 och vägen hem gick ganska fort trots allt. Jag var hemma runt 23:00. Nu ska jag lägga mig för i morgon ska jag till Grillby och fortsätta städa där. Och även träffa sonen en stund hoppas jag. Godnatt.

Onsdagen den 20 maj 2009 kl. 23:31

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2009-05-19

Sitter här vid datorn efter en dag i arbete på ICA.  Jag får lite strötider här och där och det är bara bra det. Vi börjar få mer och mer ordning hemma på Flinten även om det är kartonger fortfarande som behövs plockas upp. Frågan är bara var man lägger alla saker. I dag har jag också efter jobbet varit på Hmetex och handlat gardiner till vardagsrummet för presentkortet vi fick av Ulla och Ingvar som tack för att vi vattnade när de var borta i februari. Tobbe har en mellandag dag mitt i all studentstress.  I morgon är det poängjakt med Joar som avslut. Helt ofantligt vad mycket de ska hinna med innan skolan tar slut den 5 juni.  Man blir nästan orolig för att de ska gå in i väggen.  Utöver allt det roliga och annorlunda har de ju en del skolarbeten kvar att göra.  Ja man får stötta så gott man kan.  Godnatt!

Tisdagen den 19 maj 2009 kl. 23:53

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2009-05-17

Hej idag är det Norges nationaldag, Anettes födelsedag och dagen då studentkryssningen äntligen är över. Huva. Jag hämtade Tobbe vid 20:00 vissa mer slitna än andra. Ja hur man kan arrangera en sådan tillställning är för mig helt sjukt. Jaja nu är det över i alla fall. Jag har tittat på Isak när han spelade fotboll idag. Jätte kul att se de här små bålgetingarna jaga boll. Resten av dagen har jag röjt och rensat och börjat att städa i huset i Villbergaby. Det börjar närma sig ett slut där även om det är en del kvar! I morgon måndag ska jag bara vara hemma på Flinten och packa upp kartonger. Vi hörs. Kram mawe

Söndagen den 17 maj 2009 kl. 22:54

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2009-05-15

En heldag på ICA och den gick riktigt fort. Tänk i dag så var Idol-juryn på ICA och kidnappade någon från lagret som skulle få en andra chans efter audition.  Så då passade jag på att rusa ut och visa mitt intresse för att delta i Idol. De började rigga upp mikrofonen och annat som hör till sen bad de mig sjunga valfri låt. Och jag valde en låt av ABBA.  När jag sjungit klart så var det stående ovationer. Och jag hade en friplåt till finalen klar. Tänk 1 av 10 som ska slåss om Idol-titeln.  HAHAHAHAHA så klart att detta inte är sant men vi fantasierade om detta då Idol-juryn med Anders Bagge i spetsen dök upp för det är i alla fall sant att de kidnappade en tjej för en andra chans. Ja vi hade roligt åt detta på eftermiddagen. HIHI – Jag jobbade som sagt heldag idag och det i Manpowers regi. Direkt efter jobbet åkte jag hem och böt om och fräscha till mig lite och satte på mig Proffice-masken och åkte ned till Restaurang Bellman för en sommarbuffe tillsammans med min nya arbetsgivare. Jätte god mat och man blev också bjuden på 2 glas valfri dryck till maten. Jätte gott och trevligt att få träffa nya människor. Men det blev väldigt tidigt var hemma vid 21-tiden igen. Jag fick också med mig Jessica dit.

På husfronten så har johnny pysslat lite idag med inbyggnationen av kylen samt köpt sänglampor och fått till linneskåpet i tvättstugan. Det rör sig sakta men säkert framåt. GOD NATT!

Fredagen den 15 maj 2009 kl. 22:23

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2009-05-14

Hej- sitter nu på ICA och försöker skriva mellan samtalen men det ringer på en del så det tar tid men det märker ju inte ni för när jag är klar kommer ju inlägget in i sin helhet sen att jag har hållt på och jäklats i timmar för att få till inlägget påverkar inte er . Nåja – jag ska jobba heldag på ICA i morgon också så det är kul att de behöver mig ibland.  I natt har vi för första gången sovit i vår nya säng som Johnny själv fick åka och hämta i går. Det gick bra trots allt bök. I helgen ska jag försöka tömma rubbet hemma i Grillby så att jag kan börja städa så mamma och pappa får tillgång till huset på det sätt de vill. Hm Tobbe ska på studentkryss i helgen och den lär ju inte direkt gå lugnt till- hönsmamma som man är känns det lite kymigt men som sagt de är ju över 18 och förhoppningsvis lite smarta , men grupptrycket är nog stort men jaja man får ta det med ro. Vi börjar få lite mer ordning hemma nu men Johnny bökar i dag med inbyggnaden av kylen. Det är nog ingen lätt match men han brukar inte ge sig. Innan jag åkte och jobbade diskade jag upp allt porslin som nu står i resp skåp så det går framåt.  När övrigt börjar hamna på plats är det dags att fixa till Tobbes rum så det blir så bra som möjligt. Han bor ju än så länge kvar i Villberga men kommer mer och mer att vara i Västerås när skolan slutat. De har ju så mycket nu med skolan och allt som hör till. Ja allt blir nog bra till slut. Ska åka en snabbis till Grillby i kväll och hämta medicin och glasögon. Hej vejs!

Torsdagen den 14 maj 2009 kl. 16:08

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2009-05-11

Hellu- Blev inget skrivet i går men jag kan berätta att jag åkte hem vid 11 tiden från Villberga med lite grejer i bilen. Sen på eftermiddagen kom vår första externa besökare hit till oss på Flinten. Nämligen N1anw. Hon hade en fin växt med sig som för övrigt är vår första växt i huset. Den är placerad i köksfönstret. Jag tror hon tyckte att vårt nya hem var rätt så OK ändå. Det verkade så- hur som helst vi själva blir mer och mer nöjda för varje grej som faller på plats. Så idag har vi då varit och hämtat och rensat ut en del och förberett inför i morogn då vi ska hämta de sista stora grejerna ( förhoppningsvis de sista grejerna ) Jag träffade Tobbe och fick en stund med honom också- det har inte blivit så mycket av den varan nu med anledning av flytten och hans egna studentupptåg som han ska på. I helgen är det den beryktade Studentkryssningen- och Huvva det lär bli en tuff upplevelse. USCH ja! Vi hös igen!

Måndagen den 11 maj 2009 kl. 00:00

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

2009-05-09

I dag har det varit en gudomligt speciell dag. Sonen har haft sin studentbal med allt vad det innebär. Jag kom till Grillby vid 10-tiden och då väckte jag upp sonen så att han fick prova balkläderna så att han verkligen kunde ha dem och att det blev rätt. Och han fick allt som han ville ha det. Och jättefin blev han. Vid halv 2 skjutsade jag in Tobbe balklädd och fin Till Maria. De fick sedan skjuts av Maria´s bror ut till Ekolsund Slott. Jag åkte dit ganska  tidigt för att få se alla fina par. Johnny åkte med Mamma och Pappa lite senare. Det var så otroligt kul att se alla fina ungdomar. Jag såg flera av Tobbes kompisar. Hampus var så fin, Pontus Fredriksson, David Bennitz, Emil C, Danne Karlsson, Nicke Wahlqvist och Gustav Södergran Jansson. Ja de var många som var så fina. Bland tjejerna så var Elin Jakobsson jätte fin och Albin ( inte tjej då ) och Emma ja det var verkligen kul att se de alla. Jag har den stora förmånen att hämta I natt så då får man se om de är lika fina. Vi grillade sedan hamburgare hos mamma och pappa i blåsten. Johnny plockade med sig en del grejer som vi ska sätta upp hemma på Flinten. Jag sover kvar i Villbergaby i natt då jag som jag skrev ska vara chaufför. Nu ska jag ta det lite lugnt och vänta in samtalet från Tobbe. Gå gärna in i mitt fotogalleri som heter Tobias och titta på fler kort från Balen idag! Ha det bra alla / Mawe

Lördagen den 9 maj 2009 kl. 21:21

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2009-05-08

Hej alla goa glada- I periodvilan inför tredje perioden mellan Canada och Sverige skriver jag min dagliga blogg. Sverige ligger dessvärre under med 3-0 och har nog inte så stora chanser att vända detta men skam den som ger sig. Jag har hämtat lite grejer i Grillby i dag och även hämtat Tobbes Balklädsel. Johnny har varit på IKEA och handlat överskåp till Kylen. Det blir ett kort inlägg även idag men jag vill säga hipp hipp hurra till mina båda goda väninnor N1anw och Inga-Lill som båda fyller år idag! Jag kommer träffa er en annan dag då jag har mer tid.. men mina tanakar har varit hos er idag och jag har grattat via sms i alla fall. Ett stort grattis till er Bägge. Kram Marie

Fredagen den 8 maj 2009 kl. 21:57

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2009-05-07

Första bloggen skriven från Radhuset i Västerås. Vi ska sova här för första gången i natt. Får se hur det nu går utan säng och allt. Men vi får ligga i soffan. Anledningen till att vi sover här fast sängarna inte kommit är att Kissarna har kommit hit nu för Johnnys föräldrar ska till Ystad på Bröllop. Vi har just tittat på Hockey och Sverige slog Tjeckien med 3-1. Det blev spännande på slutet men De redde ut det. Semi i morgon kväll mot Canada- ojoj det blir tufft! I morogn ska jag hämta Tobbes balkläder och på Lördag är det dags! Nu är jag trött och ska lägga mig och slötitta på Seinfeld. Jag har fått konstigt ont i ögonen igen så jag har säkert allergi på allvar. Jag nös säkert 50 ggr på eftermiddagen och sen började det göra ont och sticka i ögonen samt svida så något skumt är det! Glömde säga att jag inte hann vara med på fotbollsmötet i kväll men har fått rapport därifrån. Oj nu ropar Johnny att Seinfeld börjar så tjena!!!

Torsdagen den 7 maj 2009 kl. 22:55

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2009-05-05

Just hemkommen till mamma och pappa efter en lång dag. Först var jag till Ackis och träffade kirurgen som ska operera mig. Det gick mycket snabbt och han berättade vilka två olika alternativ som finns och frågfade om jag hade någon favorit redan nu. Och jag sa JA. Jag vill göra switchen. Bra val sa dr Sundbom. Nu görs dessa båda metoderna nästan 50/50. Och det kommer i framtiden att fungera som en inopererad Xenical så ni som provat xenical vet hur det kan bli om man äter lite tokigt! Då det är sommar på G så kommer operationen inte att ske förrän i höst. Typiskt men det får jag väl ta. Efter detta åkte jag direkt till ICA och jobbade fram till kl 17. Sen åkte jag till Flintmästargatan och parkering till parkering gick det på 17 minuter. Då ska ni veta att ICA och vårt radhus ligger precis i ytterkanterna i varsin ände av Västerås. Tobbe och Malin var där för första gången och sonen var förvånansvärt nöjd.

Nu väntar jag bara på att Johnny ska komma hem så vi får äta lite mat! Mamma har gjort ordning korv med brunsås och potatis… mums! Hej vejs! Vi hörs en annan gång!

Tisdagen den 5 maj 2009 kl. 20:27

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

2009-05-02 del 2

Hej igen- nu är det snart den 3 maj – endast några få minuter kvar. Ja när jag är klar med det här blogginlägget så är det nog den 3 maj redan. Jag är väldigt trött men jag måste ändå skriva lite innan jag lägger mig.  Från kl 09:00 fram till 16:00 ca har det varit fokus på fotbollen. Jag har fixat det sista i kiosken samt förberett inför hemmapremiären för a-laget.  Jag satt också i entrén. Jag var dock en jubelidiot.  Jag hade ett vitt bord och solen speglade sig i bordet och gjorde mig blind nästan. Det började rinna i ögat och mitt huvud sprängde samt att jag blev röd och svullen på ögonlocken. Men det blev bara värre trots att Peter Klum och Peter Berg beordrade mig att flytta in i skuggan.  Det värkte och det rann och det började helt plötsligt rinna i ögonen.  Jag såg inget på vänster öga och det blev svårare även att se med det högra. I andra halvlek satt jag bredvid speakern för dagen ( Anette F-S ) Och då kom Karin Klum förbi och såg mina ögon. Hon gick omedelbart till sin son och länsade honom på ögondroppar. Du har allergi sa hon så kom igen nu ska jag operera 🙂 HjÄLP.. jag som är livrädd för ögondroppar etc. Har så svårt att ha ögat öppet när något ska sprutas in i ögat – usch. Men jaja inte sjåpa sig. Jag la huvudet bakåt så mycket jag kunde och hon droppade i bägge ögonen. ÅH vad det sved i början men sen började jag se bättre och bätre. Sen blev det av och till under hela kvällen. Jag har fortfarande ont i ögat och det känns i huvud, näsan rinner. Så KANSKE har jag fått allergi. Jag som ALDRIG tidigare har varit i närheten av allergi men det är nog så hoppas jag —så att jag inte sprängt sönder mina ögon i solen.  HUVA. Johnny kom hem med Axelssons släp vid 18-tiden och då drack jag ett par glas vin och åt hemmagjord pizza hos mamma. ( Johnny med så klart men han drack öl. ) Tobbe åkte till Malin. Efter Babben (som jag inte gärna missar ) började vi packa släpet. Vi fick med bokhylla, köksbord och alla kartonger vi packat. Detta kommer köras direkt i morgon bitti. Ja jösses. Det var jobbigt men det gick. I morogn kommer vi alltså försöka köra alla möbler som ska till Flintmästaren. Pappa hjälper till och lastar och Ingvar hjälper till och lossar – Johnny kör dessutom mellan orterna. Tobbe kommer hjälpa till under dagen då han sen har fotboll. Tobbe har ännu inte varit i huset. Ni vet han är en upptagen man nu i studenttider.  Men det blir nog bra när allt är klart. Tänk det är så många som frågar både mig men också mamma och pappa om hur det känns att jag flyttar till Västerås. OJOJ Precis som mamma säger- Jag är ju faktiskt vuxen och jag har ju faktiskt flyttat hemifrån för 24 år sedan även om jag det senast 13 åren bott på samma gård men jag har faktiskt haft ett eget hus tillsammans med Johnny och Tobbe- vi har INTE BOTT HOS MINA FÖRÄLDRAR. JA folk är roliga!!! När vi är klara är ni alla välkomna på en kopp kaffe eller två. Ring först bara. Dock är det dålig mottagning för min telefon där men det brukar lösa sig.  Ha det bra alla. Nu ska jag lägga mig och vänta på att det blir morgon så att det stora flyttlassset kan gå! Hej vejs! PS i dag har jag ringt och beställt en ny säng åt oss. Tänk jag trodde aldrig jag skulle köpa så dyr säng någonsin och ändå har vi köpt den med hela 40% rabatt. Jaja men Birgerssonskan har lovat att den är super duper och mapa har en sådan säng och den är jätte bra säger dom.

Söndagen den 3 maj 2009 kl. 00:09

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

2009-05-02

God morgon- ännu en solig fin dag framför oss. De senaste dagarna har ju varit kanon. Jag har dock inte kunnat njuta av dem som jag velat då jag varit inomhus mest i affärer och i huset. Vi har förberett inflytt med flytt och dragning av kablar etc. Jag har fått upp gardiner men behöver hjälp med att lägga upp dem lite. Får se vem som har tid och lust till detta. Vi har nu äntligen bestämt oss för vilka sängar vi ska köpa och ska beställa dem senare idag då det är 40% rabatt  på Kungssängen. Johnny åker med katterna i dag sen är de tillbaka redan på torsdag för Svärföräldrarna ska på Bröllop ner till Ystad. Och vi vill ju hinna så mycke som möjligt fram tills dess.  Lördagen för mig går i fotbollens tecken dock då vårt a-lag har hemmapremiär idag! Så i morgon kommer vi börja köra lite möbler och så. Ja framåt nästa helg är väl det mesta på plats på Flintmästaren hoppas