april 2009

2009-04-29

YES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu är vi husägare. Vi fick till det till slut trots att mäklaren lyste med sin frånvaro. Märkligt! Hursomhelst. Det är lite småfix att fixa innan men jag tror vi flyttar in som det är och gör saker pö om pö sedan! Det är trots allt inte så stora grejer i dagsläget som behöver fixas.  Jag har också i dag varit på AMF-bjudning. Vi fick god mat och dryck och lekte lite. Åkte hem vid 20:30 och nu är jag helt slut! Jag lovar att informera mera längre fram för just nu vill jag bara sova! Godnatt.

Onsdagen den 29 april 2009 kl. 22:22

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

2009-04-28

I dag har mitt dökött verkligen fått jobba, enligt mina mått mätt så har jag verkligen motionerat idag. Kroppen är helt slut. Jag har hjälpt till med städ och inköp till Fotbollskiosken. Eva-Lena skötte det mesta av städningen men jag diskade en del samt åkte och handlade godis och läsk och korv. Jag hann också med att hälsa på min farmor som blivit rejält förkyld. Bubbat hemma en del men inte alls så mycket som jag velat göra.  Ska nu snart iväg och hämta Johnny. Han kör sin sista tur i Grillby nu på några veckor åtminstone och ska därför lämna bussen till Axelssons. Så då måste han komma hem på något sätt och då åker lilla frugan 🙂 Johnny ska vara ledig nu till 24 maj pga flytten så det är ju bra. Vi skriver över huset på oss i morgon och får nycklarna då så det ska bli spännande. Man tror inte på det förrän man är där. Så spännande. Sen i morgon kväll ska jag på middag med gamla kollegorna på Silentium. Det är AMF som bjuder på mat – Verkligen shysst! Jag och Marie och Johanna ska fika lite innan där om jag hinner! Nu ringde Jompa så nu är det dags att ge sig av. Vi hörs i morgon då jag förhoppningsvis är delägare till vårt nya radhus! Hej vejs!

Tisdagen den 28 april 2009 kl. 17:59

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

2009-04-27

Hipp Hipp Hurra för pappa som fyller pensionär idag.  Vi firade honom i går genom att grilla och äta god gratäng och dajm-tårta till efterrätt. Utöver denna firning så har det mest handlat om packning och rensing och sortering och återbruk i helgen. Trots seriepremiärer för både senior och junior och Dam så har det inte blivit någon fotboll alls. Det enda avbräcket från rensing och packning utöver Firandet av pappa i går var turen till Barkarby i lördags. Tobbe behövde studentkläder så Malin, Tobbe och Jag åkte till Barkarby Outlet och blev ruinerade på cupen trots outlet-priser. Han hittade fina kläder dock så det får vi väl ta. Om jag hinner i dag ska jag åka och hälsa på farmor en stund också. Hon har ju ramlat igen för någon vecka sedan och fått en spricka i bäckenet. Tur nog så bröt hon inte lårbenshalsen igen. Ja roligare än så här blir det nog inte. Det händer inte så mycket annat än flyttstök nu så därför skriver jag inte så mycket – lovar att bättra mig! Jo en sak glömde jag berätta. Jag fick en tavla av Anders P i dag som är Rut´s som vi gjorde till henne när vi slutade 3:an. Jättekul! Den kommer åka upp på väggen på kontoret eller så på Flintmästaren så ni som kommer hälsa på mig och som gick i klassen måste ju få se den…. TACK ANDERS- DET VÄRMER ATT DU TÄNKTE PÅ MIG GÄLLANDE TAVLAN!

Måndagen den 27 april 2009 kl. 07:22

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2009-04-24

Fredag och ljuvligt väder- helt fantastiskt. Jag jobbar på ICA i dag och det var jätte kul att komma hit igen trots att det var ett bra tag sedan så är det bara att sätta sig och köra som om ingenting har hänt! De andra är på nöjestripp hela gänget så Jessie och jag jobbar själva nu från kl 15. Susanne har inget nytt på G vad hon vet ännu så vi får se hur länge jag kan låta dem hållas- ev får jag kontakta Proffice om inget händer  .  I helgen kommer det bli mycket packning. Det närmar sig med stormsteg! I dag har jag provat den nya glassen i solen nämligen den med krossad choklad men annars som vanlig sandwich. ASA god.  Vi hörs senare

Fredagen den 24 april 2009 kl. 16:09

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2009-04-22

Hej hopp i galoschen. Så mycket att göra nu att jag blir alldeles matt. Men det löser sig nog till slut. I tisdags var jag med mina två ”pensinärskompisar” på handboll i Bombardier arena och såg IVH vinna över Skövde. JA det är lika roligt att vara där varje gång. Matchen var grymt bra och publikrekord vilket förhöjde stämningen enormt. Jessica är fantastisk som spelmotor- enormt bra- men de andra kan spela nu när lagen punktar Jessica. Så det är bra!
Jag har gjort undan en massa stök annars som har med Nordia att göra. Ett sista ryck där i morgonkväll då jag ska ha info möte med ungdomsledarna/lagföräldrar. Sen är det fokus på flytten för ett tag!

Jag var i kväll onsdag på en utbildning om elktronisk rapporteering av LOK-stöd förföreningar och herre gu vilket värdelöst skit! Ja det går inte att beskriva!!

Nu ska jag sova IGEN- Godnatt

Torsdagen den 23 april 2009 kl. 04:03

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2009-04-20

Livet är bra konstigt ibland. I dag har jag varit och skrivit ett kontrakt med Manpowers största konkurrent – jag ska jobba i 7 veckor i sommar åt Proffice  Skumt vá? Och anledningen är att uppdraget är hos ICA…. Japp ni läste rätt.  ICA behöver mig (eller någon lika erfaren) och de har slutit avtal med Proffice och måste då använda Proffice. Så när inte Manpower kan garantera mig jobb så får man vara lite om sig och kring sig. Men jag har gjort det med Manpower´s samtycke vilket känns bra. Jag trivs ju som fisken i vattnet på Manpower men det blir man ju inte rik på om man inte får uppdrag! Så nu blev det så här.

Tobbe coh Malin var med till Västerås i dag där vi provade balkläder på Tobbe. Så stilig och grann han blev. Sen var vi Till Yvonne och Eskil och fikade. Conny var där också- Faktiskt gick det rätt så bra- Både Conny och Yvonne var lugna relativt även om Yvonne pratade en hel del! På vägen hem kastade jag 5 säckar på återbruket.

Nu ska jag slappa framför tv:n och sova gott i natt! Hej vejs!

Måndagen den 20 april 2009 kl. 20:51

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

2009-04-19

Hej hej-Mitt i natten igen men jag har sovit ett gäng timmar framför tv:n ( hm ) Men jag var så trött då vi rensat asmycket idag! Men jag har inte hunnit lämnat iväg så det står säckvis med grejer som ska kastas här inne nu – det är helt sanslöst vad man spar på saker. Det måste jag sluta med alltså. I ett av våra skåp var det hyllvis med plastkassar från roliga ställen vi varit på under våra semestrar till exempel samt en massa färpackningar som kan vara bra att ha när man ska slå in presenter etc. Hallå Hyllvis alltså helt sanslöst! Johnny rensade och packade sina garderober i dag också och förvånansvärt mycket gick till kast för att vara honom. Men alltså den mannen har horibelt med skor. 1 stor flyttkartong samt 4 banankartonger fulla och då har vi inte plockat ned allt. Och skor skulle han ALDRIG kunna slänga så att ett par birkenstock från -97 åkte i brännbart är helt fantastiskt och en framgång! Jag ska i morgon åka och skriva kontrakt med Proffice och ska då slänga en hel del. Tobbe ska med till Västerås – vi ska kolla in balkläder åt honom! Sen ska han till Yvonne- det var länge sedan han var där och hon har ju fyllt år också så! Godnatt!

Måndagen den 20 april 2009 kl. 02:54

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2009-04-17

Idag har det varit en ganska stressig dag. Eller jag vet inte om man kan kalla det stress men det har varit en del grejer i alla fall. Min sista dag på Silentium och det är med blandade känslor eller mest positiva trots allt. Uppdraget har varit intressant ur personlig synvinkel då jag fått lärt mig en del jag själv har nytta av men det är ju tristess de dagar vi haft alldeles för lite att göra. Men nu är det över för ett tag. Marie och Johanna och jag var och åt lunch på Gränden. Jessica och Anna-Karin var sjuka idag denna sista dag. Jag träffade förresten Micke och Anna-Clara på Gränden med deras lilla Emilia, bara 3 dygn gammal. På eftermiddagen kom Maria från AMF och bjöd på fika.  Jag fick sluta kl 16 idag då jag hade en intervju inbokad kl 16:30 för ev framtida uppdrag. Intervjun gick riktigt bra och jag ska tillbaka för ett kontraktskrivande på måndag så innan dess kan jag inte säga något om uppdraget eller om jag får det men det finns stora chanser. När jag skulle betala min parkeringsavgift i Punkt upptäckte jag att min plånbok var borta. Jag hade den i min jackficka ( hm ) på stället jag var på intervju. Borta… SUCK! Jag började förtvivlat leta i bilen och fickor efter småpengar man brukar ha i reserv och jag fick ihop 57:50 och dygnspriset är 60 kr. Hur skulle jag göra? Johnny ringde och pratade med Parkeringsbolaget. Jag fick gå till en automat och ringa en snubbe där som hjälpte mig att komma ut med biljett för endast 50 kr. SHYSST! Annars hade jag stått kvar där ännu! När jag kom hem fick jag samtal om att man hittat min plånbok och det är ju skönt – ska hämta den på måndag! Jag åkte ned och köpte en Pizza till Johnny och mig som vi åt sen tror jag banne mig både Johnny och jag somnade kl 21 typ framför tv:n. Tobbe var på studentfest och ev skulle jag hämta honom men kl 01:30 fick jag meddelande att han sover hos Malin. Så jag efter att ha suttit vid datorn lite gick och la mig kl 03:00 igen och somnade gott.

Lördagen den 18 april 2009 kl. 03:01

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2009-04-15

OJOJ Klockan är bara 4. Kunde inte sova längre trodde jag men känner mig seg och lägger mig nog en timme till efter mitt bloggskrivande. Dagen i går var rekord gällande samtal på AMF. 29 st samtal plockade jag. Och det var roligt för man kunde hjälpa alla nästan. Så det var betydligt lättare samtal än när det begav sig i mars då alla var arga på Wanja Lundby.  På fredag är uppdraget slut och jag ser fram emot att få göra något annat. Hoppas bara att de kan hitta något bra uppdrag. Kan hända jag blir ledig ett tag men det visar sig. Jag ska träffa min chef i dag kl 13 så får vi se. Jag har lite funderingar som jag vill få bena ut gällande anställningsformer etc. Sen har Tobbe Lobbe namnsdag idag ( 16 april ) Det är Patrik. Så grattis på namnsdagen lilla gubben.

Hej hopp /mawe

Torsdagen den 16 april 2009 kl. 04:13

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2009-04-13

I dag är det min väninnna Annikas 40-års dag så jag säger många varma kramar på din dag Annika- men jag vet att du just nu är inne i en oerhört tuff period. Och mina tankar är hos dig hela tiden.  Det sista du prioriterar i dag är din 40-års dag jag vet det. Men jag vill ändå nämna det.

I lördags var ju Tobbe med kompisar nere i Göteborg och fick se sitt älskade Djurgården få storstryk av ”mitt Göteborg”. Det var bråkigt och stökigt och Tobias sa att det var fruktansvärt dåligt spel av DIF. Och det man såg var en väldigt orörlig målvakt tycker jag men IFK bjöd på mål ( hihi) Vågade jag inte säga till sonen. Hur som helst så kom de hem oskadda vilket är det viktigaste. 

I går var jag till Ulla och Ingvar en sväng med lite vin och krya på dig ljus. Hon såg ganska pigg ut tycker jag men det märktes att hon inte var sig riktigt lik men efter en operation så är det rätt tufft att komma igen.  Sen åkte jag och hämtade mamma och pappa när de kom med tåget efter sin kryssning. Sen hem och tittade på Robban och Gert som hade sitt vandringsstopp i Enköping denna dag. Direktsändning på TV8. Oj apropå direktsändning. Attans vilken närbild n1anw och jag kom på i början på babben programmet. Huva ligen– usch usch– och de som inte visste borde också de ha reagerat usch!!!!!!!!!!! Men programmet i sig var ett av de bästa programmen någonsin i babbens historia- för det var så bra gäster. ( och Publik hahaha ) Nä nu ska jag fortsätta mitt rensande och packande— Johnny kom hem vid 9 i morse. och var rätt slut ligger och sover nu men han ska väckas för att återigen åka till jobbet för genomgång! ha det bra alla/marie

Måndagen den 13 april 2009 kl. 14:20

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

2009-04-11

Jag trodde jag skulle kunna få sova nu på morgonen men se det gick inte dels kom Tobbe ned tidigt och duschade för han skulle i väg med 07:40 tåget till Göteborg. Och dels kröp vinet ur kroppen – det som jag drack under en trevlig kväll hos min väninna Fru Forsström i går kväll. Tobbe både skjutsade och hämtade mig från galej. Riktigt skönt att han har körkort och att han har tid att hämta sin gamla mamma.  Anette och jag åt supergod mat som hon fixat i ordning- någon slags köttfärsbiff med charlottenlök och persilja och nån salasal krydda- jag är så dålig på det där men jag ska verkligen be om receptet. Till var det grönsaker och stekta morätter. OCh potatisgratäng för mig tex som äter potatis- Anette har inte ätit potatis på ett år ca – det funkar för henne. Hon hade även en jättegod salsa på yoghurt, honung, chili och basilika. Kanongott!!! Hon är duktig på att laga mat. Sen drack vi vin och åt nötter och choklad och bara njöt av livets sötma Jag fick t om order om att sitta still och inte hjälpa till med något. Haha- hon med flera undrar hur många timmar jag har på ett dygn. de flesta tror att mitt dygn är på  48 timmar. Hur som helst hade vi en suveränt mysig kväll. Och hoppas vi snart gör om det.  Det är dessutom så spännande för hon ska ju byta jobb om drygt en månad och bli inspektör på ett fängelse– är inte det häftigt??? Jag tror hon kommer passa perfekt för det jobbet. Så Lycka till Anette.  OCh glad påsk på er alla- i dag ska jag skjutsa mamma och pappa till bussen som tar dem till Ånedinlinjen- De ska på kryssning med min faster och farbror. Sen ska jag bara packa och rensa- trots sol och värme tillbringar jag tiden inne. Kram på er alla.

Lördagen den 11 april 2009 kl. 07:52

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

2009-04-09

Har jobbat idag Skärtorsdag till kl 14. Så himla lugnt på telefonen.  Det finns nog ingen som orkar fokusera på AMF när det nalkas helg och fest i dagarna 4.  På kvällen var Thomas familj och Tobias, Malin och jag hos mamma och pappa och åt påskmiddag. Mamma och pappa ska på kryssning påskafton till påskdagen så därför blev det middag på skärtorsdagen redan. Allt var gott ochd et var en lugn tillställning och jag la mig kl 23:00 ca.

Fredagen den 10 april 2009 kl. 11:05

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2009-04-07

God morgon. I dag har jag fantastiskt ont i armarna och detta beror på att jag diggat och diggat för att göra SVT glada. För det är så här att n1anw och jag var på inspelningen av Babben och co i går och det var HELT SUVERÄNT! Jätte kul verkligen. Det ska till många människor för att få till ett sånt här program.  Gästerna var Claes Malmberg. Caroline af Ugglas, Peter Stormare, HEAT, Moneybrother. JA skit bra var det helt enkelt. Innan vi åkte var jag hur nervös som helst. Johnny och jag hade överläggning kvällen innan om hur jag skulle köra. för att komma till TV-Huset. Jag bad och bönade om att få en basic basic info och till slut fick jag det och vi kom klockrent fram och till råga på allt fick vi en tom parkeringsficka precis utanför TV-huset med fri parkering från kl 17. Helt otroligt! Känns som en högvinst. Ja det var en jätte-kul kväll.  Johnny åkte ju i dag till Holland och blir borta i 6 dagar och Tobbe åkte på kryssning med kompisarna så i morgonkväll när Johnny kommit fram till Groningen och Tobbe kommit hem från Kryssning och jag landat efter jobbet hemma så kommer allt kännas bra igen. Ha det gott!

Onsdagen den 8 april 2009 kl. 06:24

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2009-04-06

I dag har jag besiktat bilen. Jag trodde det var den 16:e men det var den 6:e. Tur jag ställt in på påminnelse. Och tro det eller ej min fina Octavia gick igenom utan anmärkning förutom min spricka i vindrutan men det är ägaransvar så jag behöver inte tillbaka till besiktningen.  SÅ SKÖNT !!! jag har också i dag högt blodtryck och känner mig dissig. Så typiskt och alla dessa mediciner jag ska äta nu då för att få upp mina värden herre gu man blir väl knaprare på köpet Jag är uppe sent för jag har varit och hämta Tobbex2 vid tåget i Bålsta. De har varit på DIF-Örebro. Vi skjutsade in Tobbe G till Enögla också snäll som man är.  Så nu ska jag sova. Men Ubbi jag sov inann jag hämtade Tobbarna så lite sömn har jag redan fått i kväll. Godnatt alla — förresten ni ligger väl och sover er skönhetssömn. Johnny ska förresten åka till Holland i morgon med Vansbro Fotboll som ska dit  på Träningsläger så jag blir nu själv i 6 dagar. Det var länge sedan. Han har ju kört skola så länge nu att man är van att han är hemma. Men det ska väl gå! Simma lugnt!!!!!

Tisdagen den 7 april 2009 kl. 01:05

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2009-04-03

Ja så är den då över denna dag då vi ägnat all tid åt min lillebror Thomas som just i dag fyller 40 år. Han har som sagt avsagt sig all form av uppvaktning men vi närmaste har fått ta hand om honom och hans familj idag! Vi startade upp med en lunch på Vita Elefanten i Enköping.  Därefter åkte vi till Västerås och Arosfortet.  När alla vinstlystna deltagare gick in på Fortet åkte Mamma , Maud och jag ut till Björnön för att förbereda kvällen i Polisens klubbstuga. Ingvar mötte upp och har varit till stor hjälp under eftermiddagen och kvällen. Han har fått ställt upp  på skjuts och väntetider och annat. TACK INGVAR Vad gjorde vi utan dig! Efter Fortet hämtade jag upp dem och körde dem till relaxavdelningen på Björnögården. Vilket var helt helt OK enligt de som var där. Sandra fick representera kvinnokönet på aktiviteterna denna dag då vi andra kvinnor stökade lite. Annika liksom Johnny kunde inte slita sig helt från sitt jobb i dag. Men när kl var kvart över 7 på kvällen var alla samlade i Polisens stuga. Tobias gjorde en kort sejour där innan Ingvar körde honom till tåget för färd hem till Enköping och kompisarna som väntade på Chili. Studenfest i kväll!! Vi andra åt kallskuret med två olika potatissallader och pastasallad samt bröd och ost. Jätte gott även om det kallskurna inte är min grej riktigt. Sen satt vi och surrade lite innan kaffet och Kidsen fick köra lite fräckisar och så inför oss alla vilket de uppskattade. Pappa hade gjort en jätte god tårta – och de som inte körde fick både öl, whiskey och Baylies. Jo så sant jag körde i dag OCKSÅ! Jag ska förmodligen in och hämta hem Tobbe i natt mer eller midre redig- alltid lika intressant att se läget på killen efter en festkväll. Hm intressant —-vet inte om det är rätt ord…. hur som haver vid 22 tiden var alla små barn och stora barn trötta i mössan och det längtades hem till säng och sova. Och nu sitter jag här och väntar på besked om jag behövs som chaufför eller ej. Jag fick brev från Uppsala idag om att jag har för låga värden Folsyra och Järn. Så nu ska jag ta ytterligare 3 tabletter om dagen – vart ska det sluta???? Nu har de också skickat in remissen till kirurgen på Ackis.  Så nu ska vi se med spänning här,,,,, Hoppas jag snart får komma dit! Sov gott ni emdan jag väntar och får väl lägga en spindelharpa under tiden.

Lördagen den 4 april 2009 kl. 01:10

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

2009-04-02

Ja egentligen är det ju den 3 april då klockan passerat 15 minuter över midnatt men jag håller på och donar inför Thomas 40-års dag och då blev det lite sent.  Han har ju sagt i från sig all uppvaktning men vi närmaste kommer ju att aktivera honom ändå på hemlig ort. ( ingen idé ni försker leta rätt på oss  ) Man ska ju respektera andras vilja i det här läget men lite får han stå ut med från oss nära. Vi har dock bara planerat in trevligheter så han behöver inte vara ett dugg orolig! Jag berättar mer sen. I dag har jag svarat på totalt 8 samtal och läst ut En man med litet ansikte. Ja jisses… sen har de ändå ambitionen att förlänga kontraktet med MP till 30 april men då med färre stolar så det kan bli så att jag ändå slutar 17 april eftersom det är ett gäng som varit med från start och de kommer säkert få förtur men vi får se hur det blir! I morse stannade jag på ICA och då köpte jag 2 handdukar i samma stil som jag fick av svärmor i julklapp- de var nämligen sänkta till 2 för 50 kr så jag tänkte jag slår till. Men när jag hade betalat tittade jag av en slump på kvittot och fick se att jag fick betala fullt pris för handdukarna. Och mot min natur så påpekade jag faktiskt detta och fick då mycket riktigt tillbaka 20 kr PLUS 25 kr för prismärkningsfel. Så helt plötsligt fick jag 2 för 25 kr.. det var väl en bra affär??? Nej nu ska jag avsluta mitt doneri så jag får nanna kudden lite. Sov gott alla goa vänner.

Fredagen den 3 april 2009 kl. 00:25

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2009-04-01

Vet ni jag tror inte jag gått på ett enda skämt i dag eller också har jag gått på en massa saker ovetandes. Men det skadar ju inte någon i så fall. Det jag dock ville säga idag är att jag läst ytterligare 100 sidor i En man utan ansikte och ätit praliner … MED FULLT BETALT,,, Skamligt! Ja jisses– man jämförs snart med höjdarna som har bonusar etc… jag menar tänk att inte vara aktiv 100 procent av din arbets tid.. ruggigt otroligt! Men så är det .. vem vet i morgon kanske vi har häcken full. Jag ringde Proffice idag mest av nyfikenhet för tjänsten på ICA– blir så kluven och jag hoppas verkligen att MP har andra uppdrag efter det här på AMF för jag trivs ju så bra! Jaja en dag i taget. Nu ska jag gå och lägga mig snart — är faktiskt trött—- ja du ser moster Ubbi –jag ÄR trött i bland! Godnatt alla vänner som orkar med min blogg!