februari 2009

2009-02-28

Hej hopp! Idag har jag haft lite att stå i men det har varit roliga saker.  Jag var först hos farmor och hon var riktigt skapligt pigg. Hon satt vid tv-bordet hela tiden och la sig inte något alls under tiden jag var där.  Det var kul att se. Och hon är stenklar i huvudet allt som oftast – ibland blir det konstigt men för det mesta är hon riktigt vaken och med på vad som händer. Efter detta åkte jag till faster Christina där jag träffade henne och Tommie men också Vickan och Peter med deras döttrar Wilma och Nathalie. Det var jätte kul. Och god fika fick vi – både morotskaka och paj- Mumma! Tyvärr var jag lite stressad då Tobbe spelade innebandy i Örsa idag. Så raskt iväg mot Villberga där jag hämtade upp Johnny och sen körde vi till Örsundsbro. ”Vi” vann med 7-6 efter en onödigt spännande tillställning. mamma och pappa är hundvakt en vecka åt brorsans hund då de är i IDRE. Vi får hoppas det går bra-  Jag är inte uppväxt i djurfamilj direkt och mina föräldrar är inte vana alls med djur men hoppas det ska fungera. Hunden är dock opererad och ska hållas lugn så då blir det bara tusen ggr värre för att han får överskottsenergi av att inte aktiveras så mycket som han normalt gör. Ja vi får hoppas på det bästa. Nu ska jag gå och titta på Petra Mede— ha det bäst och kämpa på i Vasaloppet i morgon!

Lördagen den 28 februari 2009 kl. 19:16

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2009-02-27

Ja ojoj- inte lätt att vara konsult. Man ska hela tiden anpassa sig- jag förstår att inte alla männiksor klarar av att jobba som konsult- definitivt inte om man arbetar med folk som ser ned på konsulterna trots att de borde höja oss till skyarna- vi är ju där för att hjälpa och avlasta- utan oss vikarierande människor kan ingen få vara sjuk,. ledig etc utan kaos på företag- tyvärr har inte alla fattat detta men man får ha gott mod.  Hoppas att ni alla som jobbar på t ex ICA-Koncernen  förstår hur förmånligt ni har det på ert arbete, försök tänk på det när ni tycker det blir tristess eller irritation över vissa beslut etc. Men jag ska säga att jag har väldigt bra kontakt med mina konsultchefer och har fullt stöd hos dem så det är ändå en trygghet. Tack Erica och Susanne.

Efter jobbet i går mötte jag upp Elsie och Lag F98  med Mats Berggren och Pernilla Öhman i spetsen. Vi skulle titta på IVH:s damer mot Spårvägen. ( jag hade hjälpt Mats att fixa gratis inträde till laget! ) Matchen var riktigt svängig och IVH kunde till slut vinna med 2 bollar trots att de låg under i stort sätt hela matchen och med som mest 4 bollar. Mycket starkt. Jessica var med och var om möjligt ännu starkare än jag sett henne på ett tag. Kan hända hon spelade för mamma Britt som inte längre finns hos oss. Jag träffade även Matts och han såg sliten ut men var ändå tacksam för att han hade Jessica:s handboll att skingra tankarna med. Han berättade också att Britts bror Göran avled i förrgår kväll. Han hade också någon slags cancer. Så sorgligt för denna familj!

Elsie och Ann-Marie lever upp när de får komma till stora staden Västerås på Handboll- de blir så ivriga att de inte vet om de är pensionärer eller inte- haha. Hursomhelst så köpte de sin vana trogen en innebandyboll som de på given signal sen ska kasta så nära en pelare som möjligt – de 2 närmsta bollarna vinner pris som man får hämta nere på planen. Förra gången kastade de så hårt att de nu tog det lite lugnare och Tror ni inte att tävlingsnmänniskan Elsie vann andra pris– haha hon fick gå ned och ta emot pris ( två trisslotter ) och fick samtidgt en kram av Ida Hedstad som var med i laguppställningen och fick även komma in och spela om än mest som punktmarkerare. När Elsie gick tillbaka hade hon en egen fan-club på läktaren dels F98 men också Matts Enström med hurra rop. Det tyckte hon var kul och man ler med hela ansiktet som man gör åt ett litet barn. För hon tindrar verkligen. Ja det var en lyckad kväll.

I kväll är det premiär på ”Män som hatar kvinnor” – får se när jag får med mig någon som vill se denna film med mig! Så spännande att se hur den kommer att bli! Ha en trevlig helg alla och njut av den sol som ev kommer att finnas. I morgon ska jag dels till min farmor och hälsa på , sen till min faster där mina 2 kusiner är med sina döttrar och så ska jag sedan till Örsa på innebandy! Lev väl!

Fredagen den 27 februari 2009 kl. 11:58

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

2009-02-25

Idag är donnan på humör igen- ja herre gu. men man får låtsas som det regnar. Men det är asjobbigt.  Hur som helst till lunch idag kommer jag äta lite kallskuret och potatissallad utan klegg dvs det är med rödlök och olivolja typ och sallad och även lite frukt. De hade lunchgäster här i går och när det blir över brukar vi i receptionen få ta till nästa dags lunch- generöst. Sen har de världens fruktbuffé här också. Suveränt! ( Jag ska dessutom ila till Rönnby på lunchen och vattna svärmors blommor igen, de kommer hem på söndag så det här blir nog sista gången jag åker dit nu under denna resa. så det passar bra med den kalla lunchen trots att det är kallt inne här i dag. )  Inga-Lill är ev i Grillby nu så jag hoppas få möjlighet att hinna träffa henne innan hon far hem igen. Men det lär ni få läsa om här tids nog! Ha det bra alla.

Onsdagen den 25 februari 2009 kl. 07:54

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2009-02-24

Hej. verkar som jag blir kvar här på Alstom ett par dagar till kanske hela veckan oh det är så TYPISKT för jag vill ju så gärna vara på ICA också. Men nu verkar det krocka som bara den. Jessica skickade glada tillrop över att få jobba på ICA. Tror jag det – jag skickade bara ett lyckost till henne .

Nåväl- får veta mer när Carin kommer tillbaka från lunchen antagligen – men attans alltså.  Grymt! Sen kommer det säkert inte komma uppdrag på länge. Jaja en dag i taget! Jag ska sluta fokusera på ICA osv. Blir lite irriterad på det där också men det kan vi ta en annan dag.

Tänk 5 i halv 5 i dag gick brandlarmet. Så typiskt. man fick vänta tills 20 i 5 innann man kunde gå in och ta på sig jackan och stänga ned datorn för att sedan kunna ta sig hem- undrar om man kan ta ut övertid och vad skriver man på tidrapporten då? haha.

Ha det bäst!

Tisdagen den 24 februari 2009 kl. 11:34

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

2009-02-23

Usch- vart tog den här helgen vägen??? jag skulle verkligen behöva ha helg nu för det har knappast varit någon vila. Även om det var en hel del kul saker så blir man ju trött.  Efter fredagens vinafton och efter Tobbe och Mackans sena lördagskväll så var det förutom handboll också möten i går inför det stora årsmötet den 8/3. Så jag var inte hemma mycket kändes det som. Somnade till min mans fasa återigen vid tv:n i går- är det något som han blir irriterad över så är det när jag somnar framför tv:n 🙂 Hur som helst så var jag trött och somnade. Jag skulle också behöva börja rensa lite hemma och kasta sånt vi inte behöver. Men jag hinner väl det med. Victoria och jag jobbar tillsammans för sista gången för nu- man vet aldrig när vi kommer jobba i hop igen. Susanne ( min konsultchef ) var och hälsa på här i dag för att kolla hur vi mår osv. Fin gest av henne. På kvällen messade Capor om att det fanns jobb åt mig i morgon men då är jag ju uppbokad på Alstom. Så typiskt jag hade gärna varit på ICA men det är min bossa Susanne som bestämmer.  Carin ringde i dag också på väg hem från Arlanda efter sin USA-resa. Hon hade pratat med Anettes man och fick veta att Anette var dålig och ligger inlagd. Ja- det är bara att kämpa på här på Alstom tills vidare. ( strul med Newbody också förresten- nu hade de butit art nr på en massa varor vilket gjorde de som fixar det här mycket förvirrade men nu ska det vara utrett och på G hoppas jag- det har verkligen dragit ut på tiden ) Ha det gott.

Tisdagen den 24 februari 2009 kl. 09:28

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2009-02-22

Klockan är nu ganska precis 03:00 natten mot söndag och jag väntar på att Tobbe och Mackan ska ringa för hämtning. Jag kom hem 03:00 natten som var från Anette FS. Ví hade en jätte trevlig kväll med mycket god mat och gott vin och mycket trevligt prat om ditten och datten. Tobbe kom och hämtade oss vid 02:00 sen körde vi vägen över Kungshusby och släppte av Jaana. Tros att det var fredagkväll och man är lite mör efter en veckas jobb så orkade vi hålla på till 02:00. Det är krut i tanterna:)

Jag sov till 10:00 ca och gick sen upp och tittade på skidor på TV. Jag mådde bra men var lite jolmig i magen efter en hel del vin kvällen före.

KL 13:00 träffade jag Anette W vid Lidehäll ( min moster Marianne berättade att det hette så ) och tillsammans åkte vi fram till vår kusin Berra som firade sin 50-års dag idag. Det var jättetrevligt. Jag har inte varit i det huset sedan 1997 och de har dessutom byggt ut huset en del och ja, jag hade aldrig hittat utan Anette W så tack. Mycket folk kom för att gratulera och jag träffade dels en del släkt men också

Nina H som är en gammal kompis från förr. Jättekul. Kul också att se kusinbarnen som blir så stora. Ja riktigt trevligt var det! TACK Berra och Sanna.

När jag kom hem gjorde jag i ordning TACO:s och Tobbe och Mackan åt med Johnny och mig innan jag körde in dem till O´learys och nu väntar jag som sagt på att han ska ringa den käre sonen. Mamma är en gammal tant och längtar efter sängen. Nåja vad gör man inte för sina barn. Ha det bäst tills vi hörs igen!

Söndagen den 22 februari 2009 kl. 03:13

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

2009-02-20

Idag fryser jag så ini bomben- huvva men tittar man ut så är det väldigt vackert ute med sol och gnistrande kall snö. I dag ringde Anette från sjukhuset- hon var lite piggare sa hon men blir kvar på sjukhuset ett par dagar till. Så jag kommer att jobba även tis och ons förmodligen här på Alstom. Victoria jobbar med mig på måndag och Carin är tillbaka på tisdag! I kväll ska Jaana, Marie och jag hem till Anette FS på lite mat och vin och jag lovar att det kommer bli en hel del kackel dessutom- Kalis undrar om jag ska ha saxofonen med mig och jag har inte bestämt mig ännu- kanske jag ska det 🙂

Vi har skjuts hem av Tobbe som tycker det är kul att köra. Suveränt tycker vi också! Nu ska jag tömma diskmaskinen och sen ska jag boka hyrbilar och konferensrum- ha det gott så hörs vi snart i gen!

Fredagen den 20 februari 2009 kl. 13:53

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2009-02-18

Jaha- idag var det då äntligen lunch med Sanna på BK,, mmmm va gott det var.  Och så trevligt det var sen också! Kylan håller i sig och snön ligger kvar-härligt väder för ungarna på sportlovet. I dag har jag fått sällskap av en kollega från Manpower i vxl. Anette är ju sjuk veckan ut till att börja med. Victoria som min kollega heter är upplärd av mig och har jobbat här kanske vid 6 tillfällen så hon börjar behärska vxl. Vad annars men en sådan lärare- haha 🙂

Johnny har fått körning till GE galan i Globen idag vilket jag gärna skulle följt med på. Det är så kul med idrottsevenemang LIVE! Han har mycket fördelar på det sättet min man. I morgon börjar skid VM. Och nu håller skidskytte VM på- det är så kul och snart är det Vasaloppet också. All idrott är kul utom fjanthockey som man tittar på mest för att man vill heja på Sverige. Annars är det en riktig nördsport. Kul att lyssna på Wikegård ibland faktiskt ( där håller jag med dig Sandra ) men annars är det inte mycket att hänga i julgran. Jag som älskade hockey förr tycker det är riktigt pestigt faktiskt.

Grattis till 2 st 50-åringar idag. Handbollsanders och Kusinberra ( eller Ernst Gunnar som hans fru säger ).

Nu ska jag gå och tömma diskmaskinen och ta mig en frukt-See You!

Onsdagen den 18 februari 2009 kl. 14:58

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2009-02-16

Ojoj-blev inte mycket sömn i natt- Tobbe var ute och Körde och kom inte hem förrän till 2 i natt typ. Han och Kenny och Leo var ute hos Mackan och kolla på Inter-Milan. Sen läste jag i Monica Antonssons bok – men man vet inte vad man ska tro om hela den där soppan-kvarstår gör i alla fall att Liza Marklund är en mycket bra författare. Och hennes ”En plats i solen” var kanonbra! Nu längtar jag till den 27 och Biopremiären på Män som hatar kvinnor. Fär apropå bra författare så var väl Stig Larsson snäppet bättre jösses!!!!

I dag var jag själv hela dagen på jobbet. Anette var riktigt risig. Hon har problem med andningen och man hör hur dåligt hon mår! Usch ja och mina kollegor på Manpower var antingen magsjuk eller bortrest så jag fick roa mig själv. I morgon blir jag nog själv också. Men det går rätt bra värst med Lunchen bara. Jag hade över 370 samtal idag- med ICA:s mått mätt är det en lugn dag för en telefonist men på Alstom gör man så mycket mer än svarar i telefon. Man tar emot besök, bokar konferensrum, bokar och avbokar hyrbilar, städar i köket mm.

Jag glömde skriva i går att jag i lördags fick veta att Britt nu somnat in för gott mitt i sin cancersjuka tillvaro. När jag såg henne sist var hon som en fågelunge och jag tänkte för mig själv det här kommer aldrig gå bra. Mina tankar är hos Mats, Mattias coh Jessica. Jag har många många minnen tillsammans med Britt och de kommer för alltid att finnas inom mig. Det är mycket tack vare henne som jag är där jag är i dag! Lika tuff som hon kunde vara lika omtänksam var hon också. Jag hade en mycket bra relation till Britt och det var inte så länge sedan vi träffades i Västeråshallen när vi tittade på Jessicas match tillsammans. Elsie var förståss också med! Hon fick i alla fall uppleva ett barnbarn och jag vet att Linn (Så heter Mattias dotter om jag inte är helt fel ute) blev hennes allt.  Så Britt, Vila ifrid.

Nu har jag suttit vid datorn för länge så nu ska jag gå till min man och dricka en kopp kaffe och umgås medans jag oroligt väntar på att Tobbe och Malin kommer hem. Han tog bilen in till stan och sen skulle han hämta upp Malin på vägen hem. HA det gott i kylan alla! Här hemma har ungarna sportlov nu så de yngre barnen roar sig nog med vinteraktiviteter för första gången på sportlovet på många år!

Kram kram

Måndagen den 16 februari 2009 kl. 19:46

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2009-02-15

Åh jag fryser så jag kan bli tokig- det drar rätt in i vårt lilla hus. I fredags hade vi en grävare eller rivare kanske man ska kalla det för som tog bort lite träd och så på tomten och när han tog bort vårt träd framför entrén så fastnade maskinen i teletråden och rev ned vår ledning så vi har varit utan telefon och internet sedan i fredags men nu under dagen har Johnny och Pappa fixat tillbaka den och internet och telefon är återigen en självklarhet i vårt hem. ( Johnny körde Rönnby på innebandy i går och kunde därför inte fixa allting då )

Jag skjutsade i går upp Tobbe till hans P95 som han tränar i innebandy hade match. Tobbe var ju på Student-ful-fest i fredags och höll sig för säkerhets skull borta från ratten i går.  Vi tittade på A-laget som spelade en bra match men lite uddlöst och trött stundtals från Grillbys sida. Men det blev spännande på slutet. Efter detta var vi bara hemma. Tobbe och Malin var ner och åt med mig, Johnny kom ju hem sent. I dag har Tobbe lånat mormors golf då han skulle på innebandymatch i Uppsala. Han gillar inte min så mycket- anledningen är att jag har MAWE-skylten på. :+)

OCH Helena Jonsson tog VM Guld i Skidskytte JAKTSTART i Sydkorea i dag! Äntligen någon framgång i denna VM:ets månad februari- Alpina Vm ska vi bara glömma tycker jag så fort det går.

Annars försöker jag nu få ihop alla närvarokort som ska lämnas in för att få statligt stöd till klubben. Jag tvättar och donar. HA det bra alla!

Söndagen den 15 februari 2009 kl. 15:11

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2009-02-13

Huvva idag är det fredagen den 13:e- tur att jag inte är allt för skrockfull men lite måste jag ju vara det eftersom jag noterar att det är denna dag. I dag fick jag inte ta min bil utan fick låna Johnny s limou i dag – just det min älskade octavia står väl nu parkerad på Westerlundska eller också är den ute på stan och kör- hm jaja- man får lära sig leva med oro.  Jag skulle åka till BK och äta en biff angus på lunchen tänkte jag då jag åt soppa i går kväll och fikc på det sättet ingen matlåda- Men parekringen var apfull vid BK så jag tog mig till Brynolf och käkade en tonfisksallad istället men jag var tvungen att plocka bort all pasta för den var så äckligt indränkt av Olja usch. Jag gillar inte marinerad pasta. Och sen dessutom hade de haft i en massa svarta oliver- usch- ja jag vet jag är kräsen. Nåja nu jobbar jag i 3 timmar till sen ska jag till Rönnby och vattna och ta rätt på post – mina svärföräldrar är ju på resande fot under februari. Sen skulle visst bussen parkeras i Västerås nu när det är sportlov i Enköping nästa vecka. Så jag lär ta gubben med mig hem härifrån också. Tobbe ska på studentfest i kväll med Tema Ful. Så jag undrar hur han kommer att spöka ut sig! Förra festen var det priattema och då var han låtsastatuerad och hade en typisk piratstil. kul att de engagerar sig lite.  ( han har ju en riktigt tauering också men nu var det lite mer pirat-stickers . Haha – jag tänkte att nu när han fick körkortet i går så kunde han kanske köra till och från festen i kväll men se så roligt var det inte med körkortet så att det övervägde att vara en nykter fulis- hm. Vad är det dom säger sådan matte sådan hund 🙂 Ha en bra dag och var rädda om er denna fredag den 13:e.

Fredagen den 13 februari 2009 kl. 13:57

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

2009-02-12

Hej hej, började dagen med rensning inför en rotfyllning vilket inte är någon höjdare varken ekonomiskt eller rent mänskligt- återigen ni som känner mig vet hur skraj jag är för ingrepp på mig- alltså jag är som en 2-åring när det gäller sjukvård, tandvård etc. USCH! Hur som helst jag har återigen hamnat på Alstom där jag nu ska jobba fram till och med den 23 febr.

Nu till något MYCKET KUL! Skulle kanske inte skriva något här ännu egentligen men jag hoppas han inte blir sur – om ni hinner läsa detta innan ni redan vet om det så behåll det för er själva, OK? Jo lilla bebben i vår familj, ni vet han som fyllde 18 år i september körde upp och klarade sitt körkort idag-jätte skönt att klara sig första gången- provet gjorde han i går med bravur trots att hans ”Curlingmorsa” inte trott att han pluggat nåt, där fick jag 🙂 Hur som helst jätte-kul. En stor grattis-kram till dig Tobbe-Lobbe. Det är belöningen för alla övningskörningstimmar vi lagt ned han och jag!

Har ännu inte fått kallelse till husläkaren för måltidshållningen och skärpningen av blodtrycksmedicinen. Men jag måste få säga att jag mår så himla mycket bättre bara på att ha hållit måltidsordninegn i en vecka- ingen yrsel knappt och ingen huvudvärk och kroppen känns lättare även om den naturligtvis inte är det- jag har i alla fall fått lite tveskamheter igen nu gällande switch/by pass-såg de amerikanska programmet om ett överviktsinstitut  och herrre gu man blev ju vettskrämd- alltså jag äter godis rätt ofta och okontrollerat intag och så med mat etc men vad i herre guu allltså att hälla i sig jordnötssmör, att smuggla in  mat på kliniken från pizzabud etc herre gu de slog mig med hästlängder- efter detta tror jag att jag älskar Anna Skipper ( ja ni som vet vad jag tycker om hennes sätt att peppa eller vad de kallar det höjjer nog ögonbrynen) men det här programmet var vedervärdigt. USCH. Tänk dig att väga över 200 kg och sen ska de göra en magsäck liten som ett ägg och innan dem hittar denna magsäck nä usch jag blev så äcklad och sen säger de att magsäcken kan läcka vi operation- men fy då kommer man garanterat att inte må så bra minst sagt- jaja Johnny säger att man inte ska titta på  amerikanskt skit-sverige är mycket duktigare vi får hoppas på det om Carina-Monica eller Thuss läser detta så peppa mig 🙂 Hej hej alla

Torsdagen den 12 februari 2009 kl. 13:43

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

2009-02-06

Hej alla som läser denna blogg- kul jag ser några kommenatrer då och då jätte-kul. Hur som helst i så har jag sovit riktigt bra i natt för första gången på länge tror jag. Jag vaknar ju och behöver gå på toa eller dricka vatten men det behövde jag inte i natt och det var skönt. Jag tror också att jag är mindre orolig efter att ha följt farbror doktorns råd . nämligen att inte ha för långa perioder utan mat. Om man har ett känsligt blodsocker så mår man int ebra av för långt uppehåll -så innan jag lägger mig tar jag mig en macka eller så.  Jag känner mig mindre otålig och mindre stressad redan av att bara sköta måltidsordningen men alla som känner mig vet hur ofta jag bara inte orkar hålla kontroll på födointaget utan jag slarvara myckjet och äter inte alls på regelbundna tider men jag ska allt försöka och ta en dag i taget. Jag ä rju expert på att hoppa över måltider och sen äta annat i stället. Jaja – det ska väl bli orning på mig med så småningom. Jag har också börjat så smått att vänja mig av med att dricka till maten – jag ska ju dricka efter maten och det är svårt att lära om. I dag är det sista dagen på ett tag som jag jobbar på ICA sen ska jag till Alstom i slutet på nästa vecka. Saknar Vibben redan- för tusingen vilken fart på benen det blir när man stått på vibben. Ha en trevlig helg ALLA! //mawe

Fredagen den 6 februari 2009 kl. 14:36

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

2009-02-05

Hej alla- Är så lättad att mitt besök i Uppsala är avklarat. En jätte trevlig läkare som man förstår är van vid sånna som jag. Jag hade för höjt kolestrol samt på gränsen till diabetes men annars var mitt blodvärde bra samt även min njur och leverstatus vilket känns jätte bra. Jag ska nu  träffa dietist för att få in måltidsordningen.  Jag ska även få tid för den här utredningsdagen. Förhoppningsvis kommer det börja rulla nu. Jag är på ICA och jobbar i dag också precis som jag ska i morgon och det känns jätte-skönt och tryggt. Jag har nu vibbat också vilket jag har saknat enormt- det bränner och kittlar och svider om vartannat men ack så skönt det känns och benen vill verkligen flyga fram då man klivit av. Hoppas jag får jobba här snart igen så jag får vibba och umgås med mina kollegor som är här.  Ja min fritid gå rjust nu åt till att köra med sonen. He hej

Torsdagen den 5 februari 2009 kl. 12:57

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

2009-02-03

I dag är jag riktigt nervös för i morgon är det den stora dagen i Uppsala och jag är SÅ nervös för provsvaren men också för allt annat. Usch jag är verkligen ingen sjukhusmänniska. Jätte kul att jobba på ICA i dag det känns som man kommit hem när man är där himla kul och trevligt! Det är mycket bra på Alstom också men på ICA har jag arbetat i över ett och ett halvt år så där är man verklgien som en av tjejerna. I morgon är jag ledig då jag ska till uppsala men sen ska jag vara på ICA torsdag och fredag. Nu ikväll var vi på mingel på Manpower där vi fick smörgås och dryck och en liten fingervisning på vårens satsning från Manpowers sida- låter positivt tycker jag. Ska hämta sonen vid halv elva från träningen och sen kojja. Godnatt.