januari 2009

2009-01-28

I dag har jag äntligen fått klippt mig- jösses jag har inte klippt mig sedan i september i Neder/Österrike. Jga är ju så dålig på att klippa mig regelbundet- förlåta alla mina vackra väninnor som alltid är så punktliga och duktiga. Hur som helst så är jag så grå grå i huvudet och måste göra något men vill inte färga hela håret för det är så jäkla fullt när det växer ut och jag som inte går så ofta till frisören blir stressad av bara tanken. Nåja sugen på att färga svarta slingor i det gråa. Marie Posta tipsade mig om Anna-Lena i Villbergaby, hon har ju slutat som frisör i yrket men har tydligen en stol hemma i byn så jag ska nog ringa dit tror jag! I morogn ska jag träffa Cissi och Bea – vi ska fika nånstans på Stan i Västerås. Har inte träffat dem på länge och Beate har fått fast tjänst på Posten nu! Grattis Grattis. FIck veta i dag att jag bara jobbar denna  vecka på Alstom- Anette är tillbaka på måndag – vi får se hur länge hon orkar. Jag ska väl jobba här 12-23 febr är det tänkt så jag är ju ändå snart tillbaka. Hej hej 

Torsdagen den 29 januari 2009 kl. 09:28

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2009-01-26

Hej igen- tänk vilket jävla skitväder det är alltså. Inge kul att köra bil fy tusan. Oj-nu satt jag i halsen av en mintkaramell som jag fick av min kollega. I dag var jag faktskt ut och åkte på lunchen jag åkte förbi garaget vi var på visning i går sen åkte jag till Hälla och köpte snus åt gubben. Han ska ha en speciell sort som inte finns i Enköping och nu när han kör på skola så är han sällan i Västerås. Så då får jag hålla ställningarna även gällande snusköp. Jag ringde Anders idag och kollade vad som var sagt om det är meningen vi ska bort eller inte från HS. Han visste ungefär lika mycket som jag gör. Men jag får skicka mail och kolla hur det är sagt!  Jag lämnar min plats till förfogande i alla fall så att någon som bättre har tid och möjlighet kan fnula med det. jaja vi får se. Johnny och jag gjorde en hemmapizza i dag a´la Sverige från Grillby Pizzeria- jo det är sant vi HAR en pizzeria i Grillby ( fniss) och den blev faktiskt riktigt god eller vad säger du Jompa? Jag fick idag också åka och hjälpa jordgubbsmicks-Tobbe med att administrera Hemsidan- jag fick en mineralvatten av honom för det och det tackar jag för!!!!!! Tack Tobbe.  Nu ska jag snart koja. Jag skjutsade in Tobbe ( min snuttetobbe ) till Malin så han är i stan och jag behöver inte tänka på att han ska ha skjuts i morgon. I morgonbitti ska jag lämna prover igen huuuuva. Rädd och skakar tänder-usch var månne de sticka denna gång? Natti.

Måndagen den 26 januari 2009 kl. 22:24

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2009-01-25

Ojoj-är så trött i dag. var till Nordiahallen vid 8 och lämande nyckel till jouni. Sen åkte Johnny och jag till Västerås på en visning. Hämtade upp Tobbe på vägen hem från Västerås. Han var ju på baluns i går och blev kvar i stan i natt! Sen har jag även hunnit med att titta på Lukas en match i hallen. Efter etta har jag också tagit VM guld i bandy och förlorat handbollsmatch mot Ungern. Jag har lagat tacos som vi åt i kväll- Grabbarnas önskan. Så nu ska jag hänga tvätt och sen slappa framför tv:n – känns inte som jag varit ledig men dessvärre är det måndag i morgon och ny arbetsvecka börjar! jaja ojoj. Men man klarar allt 🙂 Sov gott alla och ha en bra avslutning på helgen. Jag ska läsa ut En plats i solen också tror jag för jag är rätt nyfiken på att läsa Monica Antonsson som avslöjar Gömda-bluffen. Jag känner mig som en liten segrare då jag aldrig riktigt trott på den här historien men vem vet vem som har rätt. Man får gå på sin känsla.

Godnatt

Söndagen den 25 januari 2009 kl. 18:48

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

2009-01-24

Full fart-ingen rast ingen ro på vilodagarna. Först kl 11 var jag till Sandra på utförsäljning av tupperware och där shoppade jag loss lite så klart. Men det var i alla fall mycket mera grejer för pengarna nu än förr- och Tupperware är ju bra-inget snack om det! Kusin Anette var där också så jag träffade henne och surrade lite-kul. Sen åkte jag hem i ett nafs och tog en billys till lunch körde sedan upp Tobbe till samlingen. Kl 14 var det sedan dags för matchstart. Och matchen började oturligt nog med en massa enkla baklängesmål, men sen hämtade grabbarna upp lite så i första periodvilan stod det 3-5. Efter andra perioden stod det 3-6. Och matchen slutade 5-7 så grabbarna kämpade och slet och gjorde en himla bra match. Tobbe var även med i a-lags matchen och spelade där sista perioden. Jag såg fram till andra halvan av tredje perioden sen hem och duscha och hämta Tobbes nystrukna skjorta och sen tillbaka till Nordiahallen. Skjutsade Tobbe och Markus in till O´learys- de skulle kolla på fotboll och käka (förmodligen dricka också)  Sen körde jag raka vägen till Flamman där Johnny satt och väntade på mig tillsammans med ett gäng andra involverade i Flamman och Flames. Vi tog där lite fördrink (jag körde så det blev kranvatten för min del) innan vi gick till Pinos för en delikat middag – helt suveränt! Till förrätt en räksallad med en massa godsaker i och ett jättegott bröd till. Sen fick vi Pinos speciella grönskasrätter-bönmos, inlagda morötter, fänkål mm. KANONGOTT! Alltså jag bara älskar Pinos Bönmos och även hans kålrötter men det hade han inga i kväll. Sen till Huvudrätt åt vi oxfilé i murkelsås och italiensk potasgratäng! SÅ KANONGOTT! Avslutade sedan med en chokladtårta med het aspelsinsås-mmmmmm. Expresso-cappucino för den som ville. Jätte gott och jätte-trevligt TACK Vi Unga för att vi fick vara med. Hemma vid 23:30 ca. Somnade i soffan-helt utmattad. Man börjar bli gammal!

Söndagen den 25 januari 2009 kl. 08:35

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

2009-01-23

Hej alla goa- idag är jag tillbaka på Alstom efter några dagar hemma samt 1 dag på ICA. Jag jobbade på ICA för att Evorna och Mia och Snezz var till Stockholm på utdelning av utmärkelsen Sveriges bästa telefonväxel. Och ICA vann Guld i kategorin  5000 -8000 anknytningar så jag klappar mig lite för bröstet också då jag varit med och jobba under flertalet av dessa veckor. Jätte kul Grattis ICA. Tänk att jag vari t med och bidragit till ett SM-Guld.  Nåt att lägga till i CV:n säger Capor och det är väl bara att hålla med. På Alstom är det liv i luckan idag. Carin har blivit mormor. Så själaglad- men det dröjer ett tag innan hon får snosa på sin lilla  Kalle för Barnbarnet föddes nämnligen i Portland USA där han nu bor med sina föräldrar under ett par år. I kväll ska vi på försenat/tidigarelagt kalas på Diskusgatan. Svärfar har fyllt år och Svärmor fyller år. Vi tar de bägge i kväll för den 1/2 åker dem till Malaysia med omnejd! Så häftigt! Man sjulle gärna velat vara med. Ska i dag äta en underbar lunch- usch har en fryst lasagne inte gott.  Så det var ironi alltså. Hej hopp

Fredagen den 23 januari 2009 kl. 11:13

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

2009-01-21

Har varit på apoteket idag och köpt lite medikamente både till mig och sonen. Tobbe behöver ju stärka sitt imunförsvar efter sin sväng med hjärtsäcken förra året. Så jag proppar honom med alger och omega. Det har även varit lite pyssel med den här hemsidan som jag tycker är kul att jag fått till nu med alla foton etc. Jag hoppas folk kommer att besöka min sida och skriva små kommentarer till bilderna och mina blogginlägg-även skriva i gästboken.

Så till sportens värld. I handbolls VM vann Sverige en komfortabel seger mot Kuwait. Och i morogn är det en kittlande tillställning då vi möter värdnationen Kroatien. WOW vad spännande. I Bandy VM vann Sverige i dag mot Ryssland på straffar. Kan bli spännande där med.
Godnatt och sov gott.

I morgon ska jag jobba i ICA:s växel på Hacksta i Västerås , ska bli så kul att träffa tjejeorna igen. Men alla är inte där så klart- jag jobbar ju för att Evorna är på Telefonist-Sm galan. ICA ’är en av tre nomineringar till Svenska mästare i telefoni- häftigt!

Onsdagen den 21 januari 2009 kl. 22:11

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Känner mig inte pigg

Har fortfarande tandvärk och mår i övrigt halvrisigt- känner mig febrig, halsontig och allmänt slut. I dag är jag alltså också hemma från jobbet. I morgon ska jag jobba på ICA på första gångn på mycket länge om jag piggar på mig vilket jag hoppas.. Tjejerna ska till kongressen för Telefoni-SM. ICA är ju 1 av 3 nominerade till titeln svenska mästare i telefoni. Jag jobbade under de första 5 veckorna under SM och tar åt mig lite av äran  Växeln för ICA Sverige ligger ju på Hacksta i Västerås.  Där har jag jobbat en hel del det senaste 2 åren och trivs kanon! Så det ska bli så kul att komma tillbaka en dag igen. jaja- nu ska jag till apoteket och hämta medicin. Hörs en annan dag!

Onsdagen den 21 januari 2009 kl. 11:02

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Överfört från min gamla blogg

 

mawe — 7 January 2009, 15:38

En bit in på nya året

Jaha- då ska man lära sig att det blivit 2009-föresten så är det inte lika kittsligt nu mer när man har datorer- man skriver inte så mycket för hand längre. Året har ju börjat med flera dagars ledighet. 2008 slutade med att Tobbe blev ordentligt slagen vilket inte var så kul. Där alkoholen går in går vettet ut brukar man säga och inget är väl mer sant än det.  Jaja de har väl lärt sig en läxa nu hoppas jag. Tack Lena för att du vakade med min son på nyårsnatten på sjukhuset, vad skulle jag gjort utan dig, jag hade åkt taxi in så klart men du var en ängel som ställde upp.  Och tack till Tobbes kompisar, framförallt Leo och Mackan men också till alla andra som såg till att slagsmålet slutade. Skänker även en tanke till den som Tobbe slogs med denna trista afton. Ni har nog båda lärt er något hoppas jag. Och vad som tog åt er vet bara ni om ens ni gör det. Tobias har haft alla färger kring ögat. Men börjar nu bli bättre tack och lov. Dagarna efter detta har vi slappat och vänt dygnen. Har ju varit ledig under klämdagarna, Johnny börjar jobba i morgon efter att ha varit ledig 18 dagar.  I dag på jobbet är det som vanligt igen då min kollega är här. Jag vet bara att jag ska vara kvar här till på fredag men säker är jag ju inte. Idag fick jag ringa 112 för första gången i mitt liv. En kille här på jobbet fick något anfall av något slag typ EP skulle jag tro. Jaja det händer lite här och var. Fick veta i dag också att jag inte längre ska ha Erica som min PA vilket är skittrist. Men jag känner ju trots allt Susanne och det blir nog bra det med. Jag ska skynda mig hem efter jobbet och kolla på skidskytte och tjata på sonen att plugga teori. Förresten i går ringde jag sjukvårdsupplysningen och kolla hur länge tejpen ska sitta i fejjan på Tobbe och då predikade hon mig och sa att han får väl ringa själv du ska inte curla med sonen har han varit ute på dåligheter så får han reda ut det själv – jag bara gapade för jag ville ju bara veta vad som gäller med tejp- men hm det kom fram att hon inte var så bra på tejp så hon frågade en kollega. Jaja vad vet hon om jag curlar eller ej. Nog för idag Adjö

Filed under: UncategorizedComments (0)

mawe — 29 December 2008, 11:21

2 dagar kvar på 2008

Att jobba i dag är inte särskilt slitsamt men ack så trist- det ringer nästan ingenting. Och inte är det många i byggnaden heller. Karin från Skultuna är här i alla fall så då kan vi luncha i hop! Har suttit och kollat in hemnet men ännu har inget hus dykt upp i våra områden-dock finns ett jättefint hus på Bjurhovda, i de lugna delarna men det klingar för mycket härj i öronen på oss framförallt på Johnny- men jag har ringt och kollat med en tjej som Knutsson kände som bor där och hon säger att det är hur lugnt som helst,

Filed under: UncategorizedComments (0)

mawe — 23 December 2008, 14:27

Julafton i morgon

För första gången i hela mitt liv har jag en enorm tidspress gällande alla julklappar. Jag kommer att få göra mina sista köp i morgon på självaste julaton- det har ALDRIG hänt förut. Mycket beror detta på att jag har varit dålig i en vecka ungefär, jag har jobbat ändå men varit helt slut när kvällen kommer. Jag har inte kunnat prata utan bara väst som en katt men nu börjar jag sakta kunna få fram ljud utan att ta i för kung och fosterland. Men hostan är hemsk!!!!!!!!! Jag hostar så jag kräks på morgnarna-usch så äckligt. Svårt att lösa upp det som irriterar i halsen. Jag sitter i stort sätt helt själv i hela byggnad 350 en och annan går förbi för att se att jag är vaken. 88 samtal sedan 07:30 i morse är inte mycket att hurra för med två timmar kvar på dagen och jag lovar att samtalen som kommer komma nu är mindre frekventa än tidigare. Jaja men alla andra har ju jul i morgon och en massa att förbereda för sina familjer 😉 Jag ska jobba 29 och 30 också sen är jag inte bokad här mera så vi får se om Anette kommer tillbaka eller om jag ska tillbaka en sväng till. På husfronten är det lite deppigt just nu. Vi ville så gärna ha ett visst hus men vi hade för tuff konkurrens. Men å andra sidan är vi av med dem nu. Så det är bara att invänta nästa guldhus. De kommer att komma i början på januari säger de som tror på detta. Vi håller tummarna. Nu ska jag snart hämta lille bubben ( tobbe) som är hos pappa, Yvonne ligger på sjukhus med magsmärtor. Inte så kul över julen direkt men man styr ju inte över sånt. I kväll ska vi till Kyrkan och lyssna på Sandra och hennes tre kollegor i kvartetten när de sjunger julsånger. Efter konserten är det gröt och skinka i prästgården. Vi ska dit med mamma och pappa och Ingvar och Ulla.  Senare ska vi även provsmaka mammas skinka så det blir en uppesittarkväll utöver det vanliga och som sagt kl 09:00 drar jag till Bålsta i morgonbitti och köper de sista klapparna. Hej åh hå.

Filed under: UncategorizedComments (0)

mawe — 5 December 2008, 13:34

Liten lägesrapport

Hej igen- Idag var det fullständigt svinhalt på vägarna- blötsnö som tinat för att sedan frysa-USCH. Efter denna veckas besvikelse över hur man tror sig känna en människa till att märka att densamma är en helt annan person. Jaja inget jag skriver om här. Hur som helst så gick Carin hem vid halv 1 i dag då hon snörvlat på hela veckan. Jag har också pratat med Mäklaren för Björkstagatan och han var riktigt trevlig och kändes mycket mer human och lugn jämfört med Arosekens mäklare. De är ju riktiga säljare och gör allt för att pressa upp priserna känner jag.  Båda som vi haft att göra med är lite åt det hållet. Men som min pappa säljaren brukar säga- den dummaste är inte född ännu. ( hm ) nä säljare är inte min grej I kväll blir det nog lite handboll i Hallen. Sen kommer helgen bli lugn förutom Tobbes innebandymatch på söndagkväll i Uppsala. SKÖNT!! Jag skulle önska att Mäklaren hörde av sig med positiva bud. Dvs att vi är de som får Fårövägen men hur stor är chansen- värsta många turer kring det här huset. Så inget förvånar oss längre. Kram och vi hörs

Filed under: UncategorizedComments (0)

mawe — 2 December 2008, 11:29

Länge sen sist

Hej halloj- det var över en månad sedan jag bloggade nu- har vart så mycket. Jag är tillbaka på Alstom efter att ha varit ledig några dagar samt varit inne en period på Areva för att sammanställa dokumentation. I från Areva röcks jag mer eller mindre bort av Alstom då de ville ha mig i växeln. Dvs Manpower hade ingen med växelvana att sätta in så därför blev allt konstigt. Jag hade dessutom börjat komma in i mitt arbete på Areva för det var otroligt mycket att sätta sig in men jag tyckte jag började få lite kläm på det hela. Jag klagar inte för 5 öre men det blir så tokigt när det kolliderar sådär – sen kommer perioder när det inte finns några uppdrag alls. Dessutom som grädden på moset ville Ica att jag skulle in och jobba. Så som sagt jobben hopar sig. Tanken är att jag ska vara här på Alstom till årskiftet- vi får väl se om det blir så.  Carina på Areva pratade lite med mig i dag och sa att hon tyckte det var synd med julmiddagen som jag nu går miste om. Och det är det väl men det är ju så det är att vara konsult. Man kan inget ta för givet. Vi håller på att tittar lite på hus och är uppe i en förhandling med mäklaren om ett hus men det blir nog inte vi- de vill att vi tar över deras bundna lån men räntan är mycket högre på dem. Vi hörs igen

Filed under: UncategorizedComments (0)

mawe — 31 October 2008, 15:03

Snöblask på Halloween

Nu har jag inte skrivit på ett par dagar, man tycker man ska hinna och orka men det kommer alltid nåt emellan, i dag är det min sista dag här på Alstom för denna gång, blandade känslor så klart då man vet att ICA = noll just nu. Jaja, man få ta dagen som den kommer. I morse var det snöblask när jag närmade mig Västerås. Hemma var det 5 plusgrader och regn men som sagt 0-gradigt och snöblask i Västmanland. Inga vinterdäck ännu men de ska på i helgen är det tänkt. Tobbe hade ju känning i halsen i går när han gymmade och hoppade då över innebandyträningen. Och i morse hade han 38,5 i feber och asont i halsen så nu får han banne mig ta det lugnt den lille herren. Vi har nu tagit en första kontakt med banken gällande lån vid ev husköp vi har sett ett jättelagom radhus för oss i Irsta. Men då jag inte har fast jobb etc så får det bli lite konstlat och det kan ta lite tid. Men hon ville hjälpa oss på banken i alla fall- Det är Johnnys kontakt sedan lång tid tillbaka. Nåja nu gick Carin kl 15 så bäst att göra det jag ska nu. Skönt att det är helg!!!!

Filed under: AllmänComments (0)

mawe — 28 October 2008, 12:46

Usch för isiga rutor

Hej hej, usch för isiga rutor. Det värsta som finns att börja dagen med att skrapa bort en hårt sittande isbeläggning på bilen. Nu säger Min man så här när han läser detta “men ställ in bilen då du har ju möjlighet till det- du är bara lat” och visst han har en poäng där Hur som helst- jag kom i väg till slut. I dag är det bara mitt växelbord som fungerar så det är lite kittsligt-Carin får jobba hos mig när jag har rast- Men det är ju inte så långa stunder- dock ska jag ut på lunchen så då lär det bli en timme typ! Jag ringde Vib-studion i Enköping och ska dit redan i kväll för introduktion. Kostnadsfritt. Hoppas det blir bra och att jag min vana otrogen denna gång fortsätter när jag mår bra av det. Lilla bebben var på partaj i går kväll och hade tydligen riktigt kul- det är ju bra men som vanligt dåliga på att planera de där herrarna men men – jag får försöka att inte bry mig så mycket så länge jag inte blir inblandad. Nu måste jag gå på ett speciellt ställe innan det rinner ut genom mina öron- jag har dessutom lite ont i öronen och känner mig hängig så att låta en vätska rinna ut där skapar nog en hel del problem är jag rädd. Så det är bäst att gå runt hörnet.

Filed under: AllmänComments (0)

mawe — , 12:30

Xtratimme-tack för det

Nu är det måndag och fortfarande fint väder faktiskt om än det mulnar på. I helgen har det varit innebandy blandat med övningskörning och Tv-titt. Johnny var borta och jobbade hela lördagen men var ledig i söndags. Han är även ledig månd och tisd men då jobbar jag. Vad jag vet ännu så länge så jobbar jag troligen hela denna vecka också. Jag var ut till ICA och lämnade pengar för underkläder jag köpt , det kändes både och att vara där. Saknar det på ett sätt men på ett sätt INTE. natten mellan lördag och söndag ställdes klockan tillbaka en timme- tacksam för det men jag känner mig ändå sliten-kanske nåt på gång i virusväg! Vi hörs

Filed under: AllmänComments (0)

mawe — 23 October 2008, 15:05

En fin höstdag

Sitter på Alstom och tittar ut på de vackra löven i olika färger. Jag har jobbat här nu hela veckan och det är ju jättebra. Jag kommer in i detta mer och mer för varje dag. Men rätt som det är – är man väl utan uppdrag igen – nåja en dag i taget. I går var Angela, Elsie och jag på handboll i Bombardier Arena.  Skitkul faktiskt- IVH vann en match där de verkligen inte hade marginalerna på sin sida. Strongt. Jessica är en otroligt duktig handbollsspelare. Man undrar var hon får motivationen i från- hon har ju dessutom spelat allt nu från lilla Fjärdhundra till OS i Kina. Men ja det märks ju hur hon också brinner för sin handboll. Jag träffade Britt och det är så jobbigt tycker jag men det är hos mig det ligger. Jag tycker hon ser vek och svag ut men ändå styrkefull på något sätt. Hon är så mager. Hon gjorde ju en överviktsoperation och framhåller denna metod som en av det bästa aktionerna i hennes liv, liksom de andra jag känner och som gjort operationen också säger.  Men utöver denna operation har hon i två omgångar minst fått cancer. Usch det är en helvetisk sjukdom. Nog om det för idag. Jag själv ringde Uppsala i dag igen ang min väntetid och de är inte snabba där kan man konstatera. Berättar mer  när jag får info. Jag hann även med att fika med bönorna från det forna ICA dvs Kärran och Bea T. Mycket trevligt om än det blev lite kort. Jag lovar att ha mer tid nästa gång. Ha det

Filed under: AllmänComments (0)

mawe — 20 October 2008, 10:48

Ingen rast ingen ro

Oj oj- Ögonen är svåra att hålla öppna idag. Helgen har varit aktiv minst sagt. I fredags efter jobbet åkte jag och hämta Tobbe och Kenny- sen hem och lagade mat handboll vid 19 och sen hem och sov-jag var JÄTTETRÖTT! På lördagen var jag uppe tidigt med föreberedande inför dagens ledaravslutning. På eftermiddagen skar jag sallad till Tacos för glatta livet. Sen efter viss övertalning från styrelsekollegorna så bestämde jag mig för att dricka lite vin och det blev en riktigt trevlig kväll. Med lekar och samkväm och god mat. Fick skjuts av fam Lööf-Lundberg. Björn kom och hämtade oss- det är svårt att inse att man har så stora barn haha- men han körde mycket mjukt och bra pojken. Jag var hemma vid 00:00 och somnade som en stock. I går var jag med några böcker till Fru Forsström och fick se deras lägenhet-de flyttade in där i våras men jag har ännu inte varit där – förrän i går då,  jättefin lägenhet och kanonläge mitt i stan. Man blev riktigt avundsjuk. Resten av dagen tillbringade jag i två olika idrottshallar- först handboll hemma i Nordiahallen där damerna förlorade mot AIK. Sen raka vägen till uppsala där Tobbe spelade match mot ett Uppsala gäng. Grillby vann med 11-6. Därefter åkte vi hem och hämta Tobbes pantburkar och åkte ned till affären och pantade dem. Sen åkte jag till Västerås och hämtade hem Johnny som kom tillbaka från sin Kinestripp. Hem och nu var jag ganska trött-somnade vid Tv:n trots att jag lovade att inte göra det. Min man avskyr när jag somnar vid TV:n. Men man är ju minst sagt uttröttad så viss förståelse borde finnas men min man har svårt med överseende gällande mig och mina brister såson att somna framför tv:n.

 

Tisdagen den 20 januari 2009 kl. 00:47

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2009-01-20

Hej- är helt slut efter helgen men det är värt varenda gäsp för fy sjutton så lyckad kusinträffen blev. Det var 17 år sedan vi träffades allihop senast men det var fullt ös från början till slut. Så otroligt lätt och trevligt att prata med alla. JA det blev kanon allting verkligen. Thomas tog ju en hel del bilder som jag lagt ut här under fotoalbumet Kusinträff-09. Vår yngsta kusin Madde är född -86 och kände inte igen ens hälften av oss kusiner så det måste varit himla kul för henne att träffa oss alla gamlingar. Jag tror säkert att en och annan av våra mostrar/fastrar/morbröder/farbröder skulle velat vara med.  Jaja det får vi ordna en annan gång!

Tobbe och jag har varit ute och övningskört lite i dag! Det börjar närma sig uppkörning men ännu är det ett tag kvar och man ska klara av uppkörningen också!

Handbolls-VM håller ju på nu och Sverige vann en superviktig match mot Spanien. Heja heja. Staffan Olsson och Ola Lindgren är förbundskaptener vilket jag tror är suveränt!

Nu är kl 00:43 så jag ska nu gå och lägga mig och läsa lite ur ”en plats i solen” av Liza Marklund.

Godnatt alla som läser detta.